lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
a sta bi sa agaticom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

danas sam prvi put vodila Arija u park za pse na Tasmajdanu
i dobila sam upalu misica od smejanja
moj besni pas nije znao sta ga je snaslo
trebalo mu je pola sata da se oslobodi
a onda nisam mogla da ga stignem

Ma nije krpelj, ali se bas nadulo, mukica, mnogo mi ga zao, ali ne ponasa se kao da ga boli, mada malo sapicama pokusava da dohvati..![]()
)) Po Jasmininoj preporuci odmah sam ga uzela...Sad se upoznajemo...Kuca je preslatka i samo hoce da se maziiii
)))evo i ja da vam se javimm...I ja sam sad vlasnica jednog prelepog kucenceta.)) Po Jasmininoj preporuci odmah sam ga uzela...Sad se upoznajemo...Kuca je preslatka i samo hoce da se maziiii
)))
I sad si me malo zbunila da li si od Jasmine uzela kucu?Čestitam ponosnoj vlasnici i želim ti da dugo uživaš u igri sa svojom kucom
Nisi nam rekla da li si uzela dečka ili devojčicu.
I sad si me malo zbunila da li si od Jasmine uzela kucu?
)) htela sam da napisem da sam na vasu preporuku ovde na forumu odmah kontaktirala Jasminu i uzela kucuuu...To je Arino stene
))))))) Stavljam uskoro i neku slicicu...
)))
)))))Nisam se lepo izrazila izvinjavam se)) htela sam da napisem da sam na vasu preporuku ovde na forumu odmah kontaktirala Jasminu i uzela kucuuu...To je Arino stene
)))
Jedva cekam slike, a vama dvoma divno dugogodisnje druzenje .
)))) Mene ne konstatuje uopste samo me gricka a brata obozava...smrc
((
))Nisam se lepo izrazila izvinjavam se)) htela sam da napisem da sam na vasu preporuku ovde na forumu odmah kontaktirala Jasminu i uzela kucuuu...To je Arino stene
)))
slikice i samo polako biće sve ok
jeste treci kapak, morace da ide na operaciju!
ja nemam iskustva sa tim ali bih ti ipak predlozila da odes kod jos jednog veterinara... mislim bas da je za operaciju i nisam nesto ubedena... u svakom slucaju nece skoditi da jos neko pogleda...JAO LJUDIjeste treci kapak, morace da ide na operaciju!
![]()
jel imao neko iskustva sa tim?