kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.440
Evo malo sličica sa izložbe u Beogradu,ovog puta čak 3 vrhunska maltezera. 
Mlada maltezerka od Marije i Dalibora,inače ja sam odavno zaljubljena u njihovu kujicu koja nije učestvovala na ovoj izložbi.
Ovde je u krupnom planu,pa izgleda kao da je velika,a inače je mrvica ,mislim da je ispod 3 kg.
Moja ljubimca koja je ovde bila samo podrška,nije učestvovala :
Maltezer gospođe Nade,izuzetno lep,žao mi je što nisam uspela još sličica da napravim:
Kako je lepo u ringu videti dva prava maltezera
Maleni dečko od gospodina Dragiše i gospođe Valerije,inače mali zavodnik je italijan,mislim da je on bio najmanji predstavnik danas,otpilike je veličine moje Popi,ali mnogo kvalitetniji pas , kao nacrtan

Mlada maltezerka od Marije i Dalibora,inače ja sam odavno zaljubljena u njihovu kujicu koja nije učestvovala na ovoj izložbi.
Ovde je u krupnom planu,pa izgleda kao da je velika,a inače je mrvica ,mislim da je ispod 3 kg.
Moja ljubimca koja je ovde bila samo podrška,nije učestvovala :
Maltezer gospođe Nade,izuzetno lep,žao mi je što nisam uspela još sličica da napravim:
Kako je lepo u ringu videti dva prava maltezera
Maleni dečko od gospodina Dragiše i gospođe Valerije,inače mali zavodnik je italijan,mislim da je on bio najmanji predstavnik danas,otpilike je veličine moje Popi,ali mnogo kvalitetniji pas , kao nacrtan

Da nema ništa novo, Mrcu sam tretirala na krpelje. Stavili smoFL combo prekjuče- Mnogo se prlja. Još od onog snega NIJE padala kiša i jako su prljave ulice i siroma je sav ko prasac, ne da se nikako dovesti u red. Čist je samo onog trenutka kad ga operem. Oko očiju smo crveni i sačekaććemo tetku da nam donese "spas" koji če ovog puta da popije u propisanoj dozi,