Maltezer

Evo malo sličica sa izložbe u Beogradu,ovog puta čak 3 vrhunska maltezera. :aha:

Mlada maltezerka od Marije i Dalibora,inače ja sam odavno zaljubljena u njihovu kujicu koja nije učestvovala na ovoj izložbi. :aha:
scaled.php

Ovde je u krupnom planu,pa izgleda kao da je velika,a inače je mrvica ,mislim da je ispod 3 kg. ;)
scaled.php

Moja ljubimca koja je ovde bila samo podrška,nije učestvovala :
scaled.php

Maltezer gospođe Nade,izuzetno lep,žao mi je što nisam uspela još sličica da napravim:
scaled.php

Kako je lepo u ringu videti dva prava maltezera :zaljubljena:
scaled.php

Maleni dečko od gospodina Dragiše i gospođe Valerije,inače mali zavodnik je italijan,mislim da je on bio najmanji predstavnik danas,otpilike je veličine moje Popi,ali mnogo kvalitetniji pas , kao nacrtan :aha:

scaled.php

scaled.php

caoo ja sam nova na forumu pa bih zamolila za par saveta ako moze...hocu da kupim maltezera ...Da li znate koja je cena i gde bih mogla da ga uzmem a da ne budem prevarena posto sam citala ranije da ste pisali da se i to desava?I po vasem misljenju da li je bolje da bude zenka ili muzjak ?znam da ste vec pisali i o tome ali da ne citam svih 114 strana :)

Jesu Goco nasi najsladji , ali moras priznati da su svi na predhodnim slikama stvarno lepi.
Uostalom, da nismo nas dve stavljale slike, sta bi ste vi sada gledale, citale i komentarisale? :hahaha:
A da je smorno, jeste, ali ne zbog slika ,vec zbog toga sto se nista ne desava,Nema ni vas, ni slika kuca, ni saveta, ni pitanja, ni prepirkeeeeeeeeee...Stvarno je SMOR. I onda sta cu, nego da ,,torocem". Izvinite, necu vise. :ljutko:

Koje slike , ja sam ovu tvoju sliku videla:mrgreen: Da nema ništa novo, Mrcu sam tretirala na krpelje. Stavili smoFL combo prekjuče- Mnogo se prlja. Još od onog snega NIJE padala kiša i jako su prljave ulice i siroma je sav ko prasac, ne da se nikako dovesti u red. Čist je samo onog trenutka kad ga operem. Oko očiju smo crveni i sačekaććemo tetku da nam donese "spas" koji če ovog puta da popije u propisanoj dozi,

Živela tetka!!!!!!
Jel on to i sveže ošišan ili je to slika od pre? Ako ti je za utehu i mi smo baš crveni.

Slikica od pre. Šišan je za novu godinu i ovog puta mislim da ga je malo zbrzala a sledeći put će ponovo da dobije sliku po kojoj da ga šiša. Inače crven je kao i ranije, imao onaj deo niz koji se slivaju suze i to nisam ni sekla namerno da ne bi farbao ostalu dlaku. Kad mu stavim onaj gel on ga uredno izbriše o tepih. Tetka pitana doneće ako je "u legalnoj prodaji". E kad je nisam poslala tamo gde treba.

caoo ja sam nova na forumu pa bih zamolila za par saveta ako moze...hocu da kupim maltezera ...Da li znate koja je cena i gde bih mogla da ga uzmem a da ne budem prevarena posto sam citala ranije da ste pisali da se i to desava?I po vasem misljenju da li je bolje da bude zenka ili muzjak ?znam da ste vec pisali i o tome ali da ne citam svih 114 strana :)

Naša drugarica sa foruma ima štence. Ti prvo pošalji još dve poruke da možeš da primaš i šalješ pp. Onda kontaktiraj Jasminu Dulić načičeš je na ovim stranama, prelistaj malo u nazadi sigurno nećeš biti prevarena.
Drugo pitanje , stvarno ne znam šta da ti kažem. Najbolje kad budeš išla da gledaš štence ti uzmi ono koje ti za srce priraste , pa šta bude.

Cena mislim da je od 200-300 evrića, ali ne znam pošto su Jasminini. Ja sam mog prošle godine platila 300

mary, kakavog maltezera želiš,znam da izgleda kao glupo pitanje,ali veruj mi i nije.;) Nađi sliku na netu ,ima ih mnogo pa nam pokaži kako izgleda to što želiš i koliko velikog želiš . Da li si se družila sa maltezerima ,da li si imala uopšte nekog psa,gde želiš da ga kupiš,u svojoj najbližoj okolini ili nije bitno? Ovo će nam pomoći da ti damo savet gde i koliko košta,a ti ćeš biti srećna jer ćeš dobiti ono što želiš. Pol nije bitan,mnogo je bitnije da se narav psa poklapa sa tvojim zahtevima,zato je mnogo bitno znati kakvi su mu roditelji. :bye:

imgres

Joj stvarnno ste divnee...Ja bih ovako neku malu kucu ...nadam se da sam dobro stavila link...Nisam nikad imala kucu a tako bih volela da imam jedno malecno stene i da ga mazim i pazim po ceo dan :)))))

pozdrav svima... samo da javim da sam ja prodala oba legla... jos dve bebice su kod mene a jedna od njih se sutra , a druga u nedelju preuzima... tako da nema vise....
poceli smo i dvoriste da radimo, ali pisacu malo nadam se u ponedeljak... pozdrav i novim i starim clanovima...

Back