Maltezer

prosli put ljudi niko nije trazio zenke a sada navala svedska za njima...
prosli put nije bila dobra organizacija, a sada je vec bila druga prica... vec su unapred bili neki rezervisani, a drugi su se u meduvremenu rezervisali i tako da su se svi brzo prodali samo smo cekali vreme za preuzimanje....
pisacu o svemu u etapama sto se kaze jer do sada nam je bio haos zbog stenaca a sada poceli ti prolecni radovi i opet haos.... a ja kakva sam sve bih sad i odmah ... inace kao sto sam vec pisala citam ja sve redovno, a sada cu se malo prikljuciti, a kad zavrsim sve e onda eto me tu stalno... da me ne zaboravite.... pozzzz

Takmičenje u Jagodini,mali Italijan,( sa takmičenja u Beogradu) prošao fantastično: CAC +CACIB + BOB — са Dream Dei Prati Verdi - CACIB Jagodina.
553738_348013021903224_100000835863458_849741_1597243041_n.jpg

553738_348013018569891_100000835863458_849740_2135951862_n.jpg

Poslednja izmena:
Goco, i mi nismo mnogo bolji.Cini mi se da sa prvim suncem jos vise suzi, a krmelji bas, bas, tamni, a svako jutro mu ocistim i kad dodjem s posla,svo podrucje ispod oka mu ,,ustirkano", ulepljeno... Posizecu . grrrrrrrrrrrrrr

Zamisli i Mrca počeo jednom dnevno da jede, pored žickanja uz sve naše obroke. Poslednjih par dana neće ujutro da jede pa mu tako stoji pa smaže tek oko ručka. Sinoć sam mi dala nije hteo , jutros to bacila stavila mu za svaki slučal granule , nije ih ni pogledao i onda je žickao od mene dok sam ručala pa posle pojeo svoje. A ovo oko očiju je takvo kakvo je, važno je da ne ide na gore, zato mu i ne sečem ove ofarbane.

danas sam prvi put vodila Arija u park za pse na Tasmajdanu
i dobila sam upalu misica od smejanja
moj besni pas nije znao sta ga je snaslo
trebalo mu je pola sata da se oslobodi
a onda nisam mogla da ga stignem

danas sam prvi put vodila Arija u park za pse na Tasmajdanu
i dobila sam upalu misica od smejanja
moj besni pas nije znao sta ga je snaslo
trebalo mu je pola sata da se oslobodi
a onda nisam mogla da ga stignem

Mogu da zamislim kako vam je bilo lepo.Mi imamo dvoriste, ali je onda Munja sam.
Voli kad setamo po ulicama ,ali vise ga nosim nego sto seta zbog ogromnog broja lutalica koje su prilicno veliki, a ja panicarka...
Mi nemamo taki park. aaaaaaahhhhhhhhhh

Izvinite, ali jos nisam uspela da nadjem usb kabal da postavim kikijeve slikice, ali moram nesto hitno da vas pitam!
Kikiju se na oku pojavilo nesto crvenkasto, kao neki cmicak, samo sto je dosta vece, mislim u uglu oka! pa se pitam da li je to nesto povezano sa suznim kanalima, iako mu rednovno sve cistim?! molim vas recite mi ako znate sta je..odvela bih ga kod veta, ali danas je nedelja..pa ako neko zna!?

anja-da nije krpelj? Juče je jedan mališa završio sa krpeljem na oku kod veta,pa mi to pada na pamet,mada možda i nije,njima su oči generalno osetljive moguće da je neki problem ili povredica,moraćeš ipak sutra kod veta. :(

evo i ja da vam se javimm...I ja sam sad vlasnica jednog prelepog kucenceta.:))) Po Jasmininoj preporuci odmah sam ga uzela...Sad se upoznajemo...Kuca je preslatka i samo hoce da se maziiii :))))

Čestitam ponosnoj vlasnici i želim ti da dugo uživaš u igri sa svojom kucom:D
Nisi nam rekla da li si uzela dečka ili devojčicu.
:think:I sad si me malo zbunila da li si od Jasmine uzela kucu?

Čestitam ponosnoj vlasnici i želim ti da dugo uživaš u igri sa svojom kucom:D
Nisi nam rekla da li si uzela dečka ili devojčicu.
:think:I sad si me malo zbunila da li si od Jasmine uzela kucu?

Nisam se lepo izrazila izvinjavam se :))) htela sam da napisem da sam na vasu preporuku ovde na forumu odmah kontaktirala Jasminu i uzela kucuuu...To je Arino stene :)))))))) Stavljam uskoro i neku slicicu...:))))

He he he hvaala...Ja ga zovem Svrca ali moj brat insistira da se zove Leo...a posto kuca samo njega slusa izgleda da ce ipak biti Leo :))))) Mene ne konstatuje uopste samo me gricka a brata obozava...smrc :((( :)))

Jaoo..ljudi, moja mama ga je vodila kod veta, kaze da nije nista, da mu se malo krmeljice nakupile, ali nema sanse, sve mu redovno brisemo, cistimo...ne znam..ja kad sam ga videla posle sve je bilo u redu, nista mu nije bilo na oku, ja mu sad opet pogledam kad opet mu se to pojavilo! :O ali crveno je..i ne znam sta da radim..moracu kod drugog veta da odem :/

Back