svima
sve bebe su progledale i vec preskacu jedni kod drugih... tako da vas drustvo pozivam na druzenje ove cele nedelje... ne mora organizovano vec ako neko zeli kad moze moze da mi se javi pa da se vidimo i druzimo....
bomida munjica je presladak, samo stavljaj vece slike... a mi smo jos vise olindrali ove dve devojke... ono za sve pare....
ako nije ocenjen muzjak koji trazi devojku to moze uraditi sad na medunarodnoj izlozbi 18.03. ne mora se takmiciti vec samo oceniti u boksu za ocenjivanje i prijaviti na sam dan izlozbe- oko 1500 din kosta-
ZELIM SVIMA DA VAM SE ZAHVALIM STO STE ME PREPORUCILI !
inace moram da napisem u prosla oba legla svega dve zenke od kojih je jedna odmah otisla, a posle vise niko nije ni trazio zenku, a sada iz oba legla ukupno 4 zenke i ja pomislih sta cu sad , kad ono svi do sada sto su zvali traze zenkice...- to valjda tako naleti period ili ne znam ni ja sta je... eto i ja sam stalno imala muzjake ,a na kraju uzela 2 zenkice- ove moje male buvice.
od zanimljivosti ovako- aba se sklupca kao macka pa ne da nekad bebama da ruckaju, a nekad ide i hrani arine.
ara legne na stene i ono jadno zavija a ona nista... onda ja moram da intervenisem
bebci kao sto napisah prave vec zurku
mukica kan hoce da ude kod njih u korpicu ... da sedi sa njim a ove dve

hoce da ga

lukasa ne mozemo da spremamo za takmicenje tako da ga vodimo samo na ocenjivanje, a kana nadam se na izlozbu.... valjda cemo ga nauciti da stoji i hoda umesto da se izlezava stalno... samo lezi kao neka prostirka.
samo zato sto mi je i muz kuci stigoh da napisem ovo... sve vas pozdravljam pa nadam se druzinju