Maltezer

super, ali 'de ti tu pise sta je on osvojio? :lol: aj njegovi roditelji al' i on mora zbog papira
to ''od nagradjivanih roditelja'' vazi samo kad se prodaju stenci, a za devojku mora sam da se potrudi :mrgreen:

Mima drago mi je da ste zavrsili sa doktorima.
Munja i dalje mrljavi na jelu.Juce je primio redovnu bocu, danas nam je malo tuzan, a i nocas me je probudio u pola dva da ide napolje, i na kraju stolice je imao i manji prolivcic. Je li to normalno?
Dobili smo neke vitamine za jacanje i bolji apetit.

Bomida ako je to samo noćas proliv onda je reakcija na vakcinu,baš kao i kod dece. :) Ja Popi malo dajem mesa molo granule u koje utrljam komadić ribe ili slaninice,nešto da zamiriše,onda puno bolje pojede,mada i sad zna da izmrljavi ponekad pa da povraća onu penicu.z:poz:

Isto, to i ja radim , ali se izvestio,posto dobro kroz ruke umuljam komad mesa sa granulama, on sve uzme u usta olize meso a granule ispljune.Ona moja veterinarka nam je rekla da smo mnogo razmazeni-smrc,smrc.

Jaco, slatke su vam bebice, a i mi smo se ,,olindrali".(nerviraju me crvene dlačice ispod očiju, pa se stalno seckamo, dok ne prođe još neko vreme,pa da opet uzmemo AG -ovog puta potrebnu dozu).
scaled.php

Poslednja izmena:
pozdrav svima :cao: ja nameravam da kupim maltezera (zenkicu) , ali ne mozgu da se odlucim od koga da kupim :think:
htela sam da pozovem tu gospodju iz Backe Palanke , ali ne mogu da nadjem njen broj :rida:

pozdrav svima :cao: ja nameravam da kupim maltezera (zenkicu) , ali ne mozgu da se odlucim od koga da kupim :think:
htela sam da pozovem tu gospodju iz Backe Palanke , ali ne mogu da nadjem njen broj :rida:

Ovako.
Pošalji još dve poruke. Posle treće poruke možeš da primaš i šalješ pp. Naša prijateljica sa foruma Jasmina Dulić ima štence koji su mislim dve nedelje stari, Njen niki i profil ćeš videti ako odeš stranu unazad, Na njenom profilu je i album sa slikom štenaca. Pozdrav :bye:

nasla sam broj te gospodje od koje sam htela da kupim stene , cim je budem kontaktirala javljam :) ne zurim posto cekam da mi stignu neke pare od tetke, tako da nisam bas sigurna kad cu tacno kupiti stene:dash:

stvarno sam besna
Ari ce izgleda dobiti odelce na prolece
prvo su rekli sreda cetvrtak
pa nije stiglo
ja se ponudim da odem sama do proizvodjaca kad vec idem na Cerak
ali ne ne taman posla da se ja ,, cimam ,, stici ce u subotu
dodje i subota ali od odelceta ni traga
izvinjavaju se ,,sneg, vejavica, mecava...
kao stize u ponedeljak
ajde da vidimo i to

stvarno sam besna
Ari ce izgleda dobiti odelce na prolece
prvo su rekli sreda cetvrtak
pa nije stiglo
ja se ponudim da odem sama do proizvodjaca kad vec idem na Cerak
ali ne ne taman posla da se ja ,, cimam ,, stici ce u subotu
dodje i subota ali od odelceta ni traga
izvinjavaju se ,,sneg, vejavica, mecava...
kao stize u ponedeljak
ajde da vidimo i to

Drzimo vam palceve. :( Je li bese skafander sa 4 nogavice u pitanju?

:zpozdrav2: svima
sve bebe su progledale i vec preskacu jedni kod drugih... tako da vas drustvo pozivam na druzenje ove cele nedelje... ne mora organizovano vec ako neko zeli kad moze moze da mi se javi pa da se vidimo i druzimo....
bomida munjica je presladak, samo stavljaj vece slike... a mi smo jos vise olindrali ove dve devojke... ono za sve pare....
ako nije ocenjen muzjak koji trazi devojku to moze uraditi sad na medunarodnoj izlozbi 18.03. ne mora se takmiciti vec samo oceniti u boksu za ocenjivanje i prijaviti na sam dan izlozbe- oko 1500 din kosta-
ZELIM SVIMA DA VAM SE ZAHVALIM STO STE ME PREPORUCILI !
inace moram da napisem u prosla oba legla svega dve zenke od kojih je jedna odmah otisla, a posle vise niko nije ni trazio zenku, a sada iz oba legla ukupno 4 zenke i ja pomislih sta cu sad , kad ono svi do sada sto su zvali traze zenkice...- to valjda tako naleti period ili ne znam ni ja sta je... eto i ja sam stalno imala muzjake ,a na kraju uzela 2 zenkice- ove moje male buvice.
od zanimljivosti ovako- aba se sklupca kao macka pa ne da nekad bebama da ruckaju, a nekad ide i hrani arine.
ara legne na stene i ono jadno zavija a ona nista... onda ja moram da intervenisem
bebci kao sto napisah prave vec zurku
mukica kan hoce da ude kod njih u korpicu ... da sedi sa njim a ove dve :metla: hoce da ga :zjede:
lukasa ne mozemo da spremamo za takmicenje tako da ga vodimo samo na ocenjivanje, a kana nadam se na izlozbu.... valjda cemo ga nauciti da stoji i hoda umesto da se izlezava stalno... samo lezi kao neka prostirka.
samo zato sto mi je i muz kuci stigoh da napisem ovo... sve vas pozdravljam pa nadam se druzinju:cao:

joooojjjjjjjjj seceriii :zag: predivniiii suu

koliko su teski ?

Moj šećer je bio oko 4 kg. međutim od kad je moja mama tu a to je od oktobra ne prestaje da ždere i ima 4,5 4,6 kg, baba ga razmazila jede svoje obroke a jede i zajedno s nama. još mu spakovala prasetinu u kesice i stavila u zamrzivač da jadničak ne pati.:lol:

hahhaha pa tako kad ga puno volite :zstidljivko:
ali takvi su ti oni .. cim te vide da jedes nesto , sednu pored tebe kao dobre kuce, i gledaju u hranu kao da nikad nisu jeli :dash:
a pogled izgleda ovako : :sad2:

Back