kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.440
Ma ja mislila da je moje kuce brzo
ali kad sam videla ovu pudlu kakav je zvrkic i koje zaokrete u mestu pravi
ostala sam bez teksta, a Popi je mogla za njom samo da 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja mislila da je moje kuce brzoali kad sam videla ovu pudlu kakav je zvrkic i koje zaokrete u mestu pravi
ostala sam bez teksta, a Popi je mogla za njom samo da
![]()
Ima nas već tamo, a ja ove predivne sličice pratim ,(Pako mi je posebno drag) i drago mi je sto će sad i ostali sa foruma imati prilike da vide ove lepotane.
Mozes napraviti i album pa da uživamo u što više sličica.
(Nadam se samo da te nece napasti forumasi sto kupaš kuce,ovde je često kupanje VODOMveliko zlo.
)
Jeste Ena,predivna je.Ta kuca kad se raduje ne vrti samo repom nego i celom guzom,nema sanse ne zavoleti je
![]()
Mimi's nije se uopste odnosilo na neki tvoj post,ovo je bila šala koja se odnosi na nepotreban strah kod naših ljudi koji imaju kad je u pitanju kupanje kućnih ljubimaca. A ko mi to smeta?
Nisam ja puna cinizma,više sam spremna da se našalim i na svoj i na tudj račun,žao mi je ako me tako doživljavate.
![]()
Tebi lavicazar onda nikad nije dosadno.Kako se zove mačak? Ima prelepu boju.Tezine šiške su bas slatke. Da li joj ih skupljaš gumicom ili nekom šnalom?
Ovaj moj to sve začas poskida, a baš mu idu u oči.
Kamenicvete, je li to isti onaj gel koji sam dobila na probu ( i za dlacice ispod okica) .Izvinjavam se zbog neznanja i toliko pitanja.
Tezine šiške su bas slatke. Da li joj ih skupljaš gumicom ili nekom šnalom?
Ovaj moj to sve začas poskida, a baš mu idu u oči.
Nema vise crvenila![]()
Samo još da išišamo dlaku koja je obojena,ali već raste bela.![]()