Kao prvo, White Rhapsody, dobro došli vi svi nama.

Malce nema potrebe da komentarišem, svaki komentar je suviša.
Ima nas već tamo, a ja ove predivne sličice pratim ,(Pako mi je posebno drag) i drago mi je sto će sad i ostali sa foruma imati prilike da vide ove lepotane.

Mozes napraviti i album pa da uživamo u što više sličica.

(
Nadam se samo da te nece napasti forumasi sto kupaš kuce,ovde je često kupanje VODOM
veliko zlo.
)
Izvini, a odakle ti ovo?!

"Veliko zlo", ako si na moje postove mislila, su preparati za ljude zbog različite pH vrednosti kože, nema potrebe koristiti njih kad već ima i više nego zadovoljavajućih proizvoda prilagođenih upravo kućnim ljubimcima, konkretno psima, a normalno je da je psima sa belom, specifičnom, dugom dlakom neophodna redovna nega, to niko ne spori. I ne razumem, otkud odjednom toliko cinizma u skoro svakom tvom postu u poslednje vreme, odjednom ti skoro svi smetaju.
Jeste Ena,predivna je.

Ta kuca kad se raduje ne vrti samo repom nego i celom guzom,nema sanse ne zavoleti je
Mogu da zamislim dva mala zvrka, i učinilo mi se na slikama da je Papagena, divna je devojčica.
Uh, kako vam zavidim na tim prizorima, kako mi nedostaje to jurcanje.

A mogu tek da zamislim koje brzine postižu one, male, lagane, kad se setim mog Gizma od 7kg iz mlađih dana, ma ništa mu nije mogao komšijin labrador.