Maltezer

Dobro dosli Enela i Jery.:super:
Ja bih mu davala iskljucivo granule .Ja jesam davala mom Munji AD kapi (po 1-2 kapi preko granula), mada kvalitetne hrane imaju sve sto im je potrebno.Sem njih i vode, nista im ne treba.Cudi me da te osoba od koje si ga dobila(kupila),nije informisala.Mozda je on vec navikao na odredjenu hranu.Valjalo bi da to saznas.
I moj pas ima dugu dlaku,ali voli da se ceslja, pa nam to nije problem.Uz redovno kupanje i cesljanje(1,2,3puta dnevno,zavisi od portebe i duzine, kvaliteta dlake),i tvoj ce Jery biti lep.
Ako imas vremena ,icsitaj forum,verujem da ces naci odgovor na mnoga pitanja.
Naravno, slobodno postavi pitanje u vezi svake nedoumice,svi smo mi bili u istoj situaciji, i svi zelim najbolje nasim pahuljama.
Nadam se da cemo uskoro videti i Jeryjeve slicice.:bye:

hval na dobrodoslici :P danas je stigao :) malena mrvica... zove se jeremy :) jery ...i djecak je... sladak je i voli da istazuje po kuci... a da ne pricam o tome da me prati u stopu gdje god podjem... sjutra cu vam poslati slicicu ;P do tada pozdravche:P

Jao divno!!!!
2.5 meseca jel? Pa on je bebac:heart:
I ako ti bilo sta zatreba(vakcinacija, nega, crvenilo ispod ociju...) slobodno mi se obrati;)

Dobro dosli Enela i Jery.:super:
Ja bih mu davala iskljucivo granule .Ja jesam davala mom Munji AD kapi (po 1-2 kapi preko granula), mada kvalitetne hrane imaju sve sto im je potrebno.Sem njih i vode, nista im ne treba.Cudi me da te osoba od koje si ga dobila(kupila),nije informisala.Mozda je on vec navikao na odredjenu hranu.Valjalo bi da to saznas.
I moj pas ima dugu dlaku,ali voli da se ceslja, pa nam to nije problem.Uz redovno kupanje i cesljanje(1,2,3puta dnevno,zavisi od portebe i duzine, kvaliteta dlake),i tvoj ce Jery biti lep.
Ako imas vremena ,icsitaj forum,verujem da ces naci odgovor na mnoga pitanja.
Naravno, slobodno postavi pitanje u vezi svake nedoumice,svi smo mi bili u istoj situaciji, i svi zelim najbolje nasim pahuljama.
Nadam se da cemo uskoro videti i Jeryjeve slicice.:bye:

I mene isto.

hvala. trenutno mi je konsultant u inostranstvu. otisao je isti dan kad sam ga dobila. ali svakako cu ga pitati:P mada je ovo sto si rekla sasvim ok.
danas cu ih postaviti najvjerovatnije. on je pravi istrazivac. ne spava skoro. cijeli dan njuska po kuci i trci za ukucanima:P

hvala. trenutno mi je konsultant u inostranstvu. otisao je isti dan kad sam ga dobila. ali svakako cu ga pitati:P mada je ovo sto si rekla sasvim ok.
danas cu ih postaviti najvjerovatnije. on je pravi istrazivac. ne spava skoro. cijeli dan njuska po kuci i trci za ukucanima:P

Da istrazivaci su:) i vrlo energicni, bolje bi ti bilo da kupis rezervne papuce;)

ne mogu upload ovdje..nesto nece, ili ja ne znam kako: ali evo linka ..i to je jery - https://www.facebook.com/photo.php?....486556078024.253694.596573024&type=1&theater

Evo, ja sam ti postavila. mnogo je sladak JERY :bye:

18553110150278019323025.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Dakle, zavrsili smo sobu za Teziku i Froda:D
okrecili, pregradili, stavili mrezu...
Pregradili smo jedan deo terase za njih kao igraliste, imaju ogromne prozore na koje smo stavili mrezu, da Frodo ne bi izasao, treba jos da stavimo penjalice, grebalice i zicu da bude jos sigurnije, ali u principu je gotovo evo malo slika
soba.jpg

Pregradili smo jedan deo terase za njih kao igraliste, imaju ogromne prozore na koje smo stavili mrezu, da Frodo ne bi izasao, treba jos da stavimo penjalice, grebalice i zicu da bude jos sigurnije, ali u principu je gotovo evo malo slika

Ko je Frodo? Divna ideja,a i lepo izgleda soba.:super: Hocete praviti useljenje?:zcepanje:

Munja je prvi put plivao.Iako taj trenutak nisam zabelezila , evo par fotkica sa Munjom u glavnoj ulozi.
Sa srednjom cerkom Milicom
18415124730987863351010.jpg
Sva moja deca (Borko,Milica, Danica i Munja)
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/856/22970924729956530120810.jpg/]
[IMG]https://img856.imageshack.us/img856/27/22970924729956530120810.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us
[/IMG]
Jedna pozerska
25469124729858530130610n.jpg
Na kraju Munja i ja
28248824730371863412610.jpg

Ko je Frodo? Divna ideja,a i lepo izgleda soba.:super: Hocete praviti useljenje?:zcepanje:

Frodo? On je gosn macak persijaner, ima u Tezinom albumu Frodove slike:D
Hvala, pa eto, malo igraliste za njih, a useljenje, ma jok, oni su i dalje u krevetu, a igraliste preko dana :hahaha:

Poslednja izmena:
Munja je prvi put plivao.Iako taj trenutak nisam zabelezila , evo par fotkica sa Munjom u glavnoj ulozi.
Sa srednjom cerkom Milicom
18415124730987863351010.jpg
Sva moja deca (Borko,Milica, Danica i Munja)
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/856/22970924729956530120810.jpg/]
[IMG]https://img856.imageshack.us/img856/27/22970924729956530120810.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us
[/IMG]
Jedna pozerska
25469124729858530130610n.jpg
Na kraju Munja i ja
28248824730371863412610.jpg

hahaha, dobar je, super mu je ova fotka sa naocarima, ima i Tezi takvu:lol:

Kako je Frodo lep ! Naljepse slicice su one gde spavaju zajedno on i Tezi. I moj Munja obozava jedno malo :mace:, ponekad se zanese pa je nosa poput igracke, ali je ipak nezan.

Hvala:D
Pa da, svasta oni rade, jure se, igraju se, al sve nezno
al macak sto je cika:zcepanje:
Uvek kad se juri Tezika on se probudi onako smesan, mrnjau, mjau?:lol:

Prelepe slike Bomida,blago njima na kupanju.:zag:
A Tezi i Frodo imaju i svoju gajbu,mislim da im vecina ljubimaca zavidi.:zcepanje:
Lavice nisam shvatila, ko od maltezera, osim Tezi, je bio na izlozbi?:bye:

Poslednja izmena:
Prelepe slike Bomida,blago njima na kupanju.:zag:
A Tezi i Frodo imaju i svoju gajbu,mislim da im vecina ljubimaca zavidi.:zcepanje:
Lavice nisam shvatila, ko od maltezera, osim Tezi, je bio na izlozbi?:bye:

kisa je bila, mislis da sam zagledala ko je bio:lol: bilo je zalepljen papir rasa i broj ucesnika te rase, nije bila jedina, bilu su tu i neki prijatelji pa sam samo cekala da cujem nas broj:lol:

Jes, gajba, ima sve maltezere sa teme da pozove na prvu zuraju,:mrgreen: naravno, macor ce biti glavna atrakcija, cik ga dovatite sa penjalicama:manikir::rotf:

Cao veselo drustvance . Treba mi Vasa pomoc. Od skoro sam vasnica jednog malog slatkog kovrdzavog bisona i htela sam da ga vodim na sisanje ali ne znam gde bi bilo najbolje a da pri tom nije preskupo ( malo vise sam se istrosila nego sto je bilo u planu :( dok sam pokupovala sve sto mi treba za psica) pa bi Vam bila veoma zahvalna na pomoci. Pokusala sam na netu da nadjem neki salon za pse ( u Bgd-u tj centar grada ) ali se ne razumem sta gde i kako,:manikir::bye::hvala:

Poslednja izmena:
Cao veselo drustvance . Treba mi Vasa pomoc. Od skoro sam vasnica jednog malog slatkog kovrdzavog bisona i htela sam da ga vodim na sisanje ali ne znam gde bi bilo najbolje a da pri tom nije preskupo ( malo vise sam se istrosila nego sto je bilo u planu :( dok sam pokupovala sve sto mi treba za psica) pa bi Vam bila veoma zahvalna na pomoci. Pokusala sam na netu da nadjem neki salon za pse ( u Bgd-u tj centar grada ) ali se ne razumem sta gde i kako,:manikir::bye::hvala:

Saljem pp:bye:

S obzirom da ste u centru, ovo vam je najzgodnije http://www.petstudio.rs. Nalaze se na Tashu, a znam jos jedan tu u blizini, ali imam info d ane rade do 15-tog. Ali ako te zanima poslacu ti broj i adresu na pp. Gde god da odes pozdravi ih od Lea i Ene...i Dragane;)) A ako poslusas Lavicu, pozdravi Sonju;))

Back