BOMIDA13
Primećen član
- Poruka
- 614
Dobro dosli Enela i Jery.
Ja bih mu davala iskljucivo granule .Ja jesam davala mom Munji AD kapi (po 1-2 kapi preko granula), mada kvalitetne hrane imaju sve sto im je potrebno.Sem njih i vode, nista im ne treba.Cudi me da te osoba od koje si ga dobila(kupila),nije informisala.Mozda je on vec navikao na odredjenu hranu.Valjalo bi da to saznas.
I moj pas ima dugu dlaku,ali voli da se ceslja, pa nam to nije problem.Uz redovno kupanje i cesljanje(1,2,3puta dnevno,zavisi od portebe i duzine, kvaliteta dlake),i tvoj ce Jery biti lep.
Ako imas vremena ,icsitaj forum,verujem da ces naci odgovor na mnoga pitanja.
Naravno, slobodno postavi pitanje u vezi svake nedoumice,svi smo mi bili u istoj situaciji, i svi zelim najbolje nasim pahuljama.
Nadam se da cemo uskoro videti i Jeryjeve slicice.

Ja bih mu davala iskljucivo granule .Ja jesam davala mom Munji AD kapi (po 1-2 kapi preko granula), mada kvalitetne hrane imaju sve sto im je potrebno.Sem njih i vode, nista im ne treba.Cudi me da te osoba od koje si ga dobila(kupila),nije informisala.Mozda je on vec navikao na odredjenu hranu.Valjalo bi da to saznas.
I moj pas ima dugu dlaku,ali voli da se ceslja, pa nam to nije problem.Uz redovno kupanje i cesljanje(1,2,3puta dnevno,zavisi od portebe i duzine, kvaliteta dlake),i tvoj ce Jery biti lep.
Ako imas vremena ,icsitaj forum,verujem da ces naci odgovor na mnoga pitanja.
Naravno, slobodno postavi pitanje u vezi svake nedoumice,svi smo mi bili u istoj situaciji, i svi zelim najbolje nasim pahuljama.
Nadam se da cemo uskoro videti i Jeryjeve slicice.

danas je stigao
malena mrvica... zove se jeremy 
samo sam htela da pomognem

, a na igletinu za cip uopste nije reagovao.
Vet nas je ishvalio kako smo lepi i negovani
, pa dodjosmo kuci zadovoljni.

, ponekad se zanese pa je nosa poput igracke, ali je ipak nezan.
naravno, macor ce biti glavna atrakcija, cik ga dovatite sa penjalicama
dok sam pokupovala sve sto mi treba za psica) pa bi Vam bila veoma zahvalna na pomoci. Pokusala sam na netu da nadjem neki salon za pse ( u Bgd-u tj centar grada ) ali se ne razumem sta gde i kako,