Evo ja cekam pismo,i kartu i ugovor,Ako ste vi to vec dobili ne sekirajte se kako potpises u ugovoru tako mora da ti bude,ja imam ortaka tamo,kaze da je to super satnica za Srbe koji tek dodju a plus imas smestaj i hranu.Sve je ok nisu lazovi,a i kaze mi da je smesno lako da se snadjes pogotovo od Marta kad krece sezona,mozes da nadjes gde god zelis posao ! I niko te ne smara makar i na crno bio.Radno vreme je 8h,smestaj imate u Motelu kao gradjevinski radnik posto je za to konkurisao ja sam za Hotel i imam u hotelu,imaju polu pansion da dorucak i vecera.Aman Srbi Gore od ove nase zemlje nema ,gde god da odemo docekamo se na noge,nema cega da se bojite ponesite bar 500e i prezivecete,opusteno,svaki pocetak je tezak ! ! ! A ja molim boga da posalju Kartu znaci da je to to ! Ipak znaci nisu lazovi,tamo apliciras preko te agencije za radnu vizu koja vazi 3 Godine za celu EU ! ! ! Gde ces lepse !
Evo da se i ja javim,pratim ovaj forum vec par dana i pazljivo citam sve sto ljudi pisu.Ja isto cekam pozivno pismo,ugovor i kartu.U agenciji su mi rekli da navodno sve to treba da mi stigne izmedju 1og i 5og,znaci ove nedelje.Prijavio sam se za poziciju molera irekose mi da je ta pozicija placena od 8 do 11eura.Pokusavao sam na internetu da saznam nesto vise o agenciji ali nema nista fakticki sem ovog foruma.Onaj njihov sajt je bedan to bi neko ko malo iole bolje poznaje kompjutere mogao i sam da napravi.VIdeo sam da je firma registrovana 29.7.2014 sto mi takodje izaziva dodatnu sumnju,takodje mi je nekako suvise dobra satnica za poslove.Pitam Ristu iz agencije da mi kaze nesto vise on mi odgovara znam isto koliko i ti.Navodno sad ova nasa tura sto treba da krene do nove godine je treca tura pa se pitam gde su ti ljudi iz prve dve ture da ostave bar neki komentar.Cela prica mi je sumnjiva.Pisite ako nesto saznate.zz
Ugasili ste obojica, jbg, sad je kasno..