Malta

COMPANY DESCRIPTIONJ.F. SERVICES LIMITED is registered in Malta with the Company reg no C 26648. Its current trading status is "registered". It can be contacted at Birkirkara, Malta .

[TABLE="class: rgMasterTable, width: 820"]
[TR="class: rgAltRow"]
[TD]J.F. SERVICES LIMITED[/TD]
[TD]C 26648[/TD]
[TD]VINCI BUILDINGS, B. BONTADINI STREET,[/TD]
[TD]BIRKIRKARA[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Meni su sumnjivi, jer nemaju publikovan broj telefona, niti pise kojom se delatnoscu bave. . .

Ljudi manite se agencija, kakav EuroPlan, kakvi bakraci. Dodjes ovde i nadjes posao, nista ti oni nece omoguciti sto ne mozes sam. Za JF radi masa nasih ljudi, jos vise ih je radilo prosle godine, oni rade i dozvole, placaju jednom mesecno. U Birkirkari im se nalazi office, odes, apliciras, dobijes posao. Nekad se malo ceka, nekad te zovu odmah sutra da pocnes.
A mozes i preko nasih da upadnes po ubrzanom postupku ako znas ljude.

Hvala Pimbe na svim informacijama. Kad mi opet nesto padne na pamet evo me opet. Sto se tice Europlan B i JF Service ne mogu nista reci sem da i suprug i sin i ja treba da idemo 18.12. i da pocinjemo daradimo 22.12.Ja licno verujem ljudima,nisu neke pare date, tako da neznam sta bih rekla. Jedino mogu da se javim posle 22.12.

Postovana beka1961, ako nije tajna, na kojim poslovima ste se prijavili za rad? Meni se inace cini da su malo velike satnice,u sta ne verujem. hvala

Ljudi potrebna mi je jedna informacija. Da li mozda na osnovu iskustva drugih ljudi znate za koje pozicije je najlakse dobiti radnu dozvolu? Ne znam da li da idem na menadzersku poziciju ili cistaca? Verujem da zvuci malo cudno, ali je meni samo potrebna informacija za koju poziciju se sa najvecom verovatnocom dobija radna. Ne bi volela da me odbiju :). Hitno mi treba odgovor ako neko zna. Hvala puno

Ljudi manite se agencija, kakav EuroPlan, kakvi bakraci. Dodjes ovde i nadjes posao, nista ti oni nece omoguciti sto ne mozes sam. Za JF radi masa nasih ljudi, jos vise ih je radilo prosle godine, oni rade i dozvole, placaju jednom mesecno. U Birkirkari im se nalazi office, odes, apliciras, dobijes posao. Nekad se malo ceka, nekad te zovu odmah sutra da pocnes.
A mozes i preko nasih da upadnes po ubrzanom postupku ako znas ljude.
Jel znas kolike su satnice za neke poslove,neto ?

Ljudi potrebna mi je jedna informacija. Da li mozda na osnovu iskustva drugih ljudi znate za koje pozicije je najlakse dobiti radnu dozvolu? Ne znam da li da idem na menadzersku poziciju ili cistaca? Verujem da zvuci malo cudno, ali je meni samo potrebna informacija za koju poziciju se sa najvecom verovatnocom dobija radna. Ne bi volela da me odbiju :). Hitno mi treba odgovor ako neko zna. Hvala puno

Pa najlakse i sa najvecom verovatnocom se dobija dozvola za pozicije CEO, Executive Director, Executive manager, Pilot, Doktor, etc . . .
A ja ne razumem tvoje dve komparacije: menadzer ili cistacica?
Sta ti mislis da radis? Da menadzerises ili cistis?
Prvo se moras odluciti sama

Naravno da nije tajna,suprug kao cuvar na gradilistu,sin kao pomocno osoblje u hotelu, ja kao pomocni radnik u kuhinji na gradilistu.Svi imamo po 6,5 eura i smestaj. E kakav je smestaj ne znam, sem sto znam da sin ima smestaj u hotelu i ima dva obroka. A mi imamo smestaj na gradilistu??! i hranu tamo. Toliko znam.

Na jednom od foruma sam pronasla da se agencija Euro Plan B bavi prevarama. Ne znam da li je to istina ili laz, jedino sto mogu da vas posavetujem kad dobijete posao preko te agencije da kontaktirate licno tamo gde idete. Tog momka je kontaktirala navodno zena sa Malte iz nekog Intercontinental hotela i kao sve mu potvrdila...da bi on potom licno kontaktirao taj hotel i dobio odgovor da oni ne posluju da tom nasom agencijom i nikad nisu culi za nju. Ko zeli da procita iskustvo tog momka neka mi se javi poslacu mu link. Ne znam da li smem javno da ostavljam link drugog foruma.

Zanima me posao u ugostiteljstvu(kuvar IIIstepen,pizzamajstor,sanker,konobar.. ukupno 15 god.haoticnog iskustva..) na Malti !! Krenuo bih krajem februara na BOOM .! Imam porodicu koja ostaje u Srbiji.Popravicu engleski.Bio sam vec na sezonskim kuvarskim,konobarskim poslovima.. Tamo(Malta) nikog ne poznajem. Koliko je tesko naci cimera? Satnica,dnevnica? Da li mi treba CV,preporuke..? Kakve su mi sanse da opstanem, i radim tamo 7meseci i vratim se sa nekom ustedjevinom... pa ooopet dogodine!!?? Koliko kesha mi je potrebno da ponesem,a spreman sam i za vanredne okolnosti..imam doosta zivotnog iskustva,zivce,i jako moranje,zelju.. Hvala svima koji mi pomognu bilo kakvim savetom! :)

Na jednom od foruma sam pronasla da se agencija Euro Plan B bavi prevarama. Ne znam da li je to istina ili laz, jedino sto mogu da vas posavetujem kad dobijete posao preko te agencije da kontaktirate licno tamo gde idete. Tog momka je kontaktirala navodno zena sa Malte iz nekog Intercontinental hotela i kao sve mu potvrdila...da bi on potom licno kontaktirao taj hotel i dobio odgovor da oni ne posluju da tom nasom agencijom i nikad nisu culi za nju. Ko zeli da procita iskustvo tog momka neka mi se javi poslacu mu link. Ne znam da li smem javno da ostavljam link drugog foruma.
Dobro vece, u redu Chupka10 posaljite taj link da vidimo.

Ja sam nedavno upoznala devojku koja je dosla preko njih,uglavnom obecali im sve i svasta,na kraju im dali posao spremacice u hotelu za 4,14,nedovoljan broj radnih sati,smestili ih sedmoro u dvosoban stan i uzeli im 500 eura na ime nekih troskova.Najgore sto je u tom hotelu moguce dobiti posao tako da se ode i pita,nije potrebna agencija.
Za JF services znam,rade u okviru Vinci group,bila sam tamo jednom na nekom razgovoru i srela par ljudi iz Srbije koji su ispunjavali aplikaciju za posao.Znam da su tad trazili gradjevinske radnike,cuvare,negovateljice i medicinske sestre.Inace na svakom gradilistu se moze cuti srpski jezik,i za Vassallo group sam cula da zaposljavaju legalno iz Srbije bez problema.Ako je neko dobar radnik oni ce se potruditi da ga zadrze.
Malo mi nestvarno zvuci i tih 6,5 eura po satu+smestaj+hrana za posao u kuhinji ili slicno.Ti poslovi se placaju 4-5 eura i ne vidim neku racunicu u tome da dovode ljude iz Srbije,daju im smestaj i hranu,za te pare bi mogli naci mnogo njih koji vec zive tu.Ko misli raditi sa njima nek trazi da potpise ugovor pre polaska,da ne bude posle mi te placamo 6.5 a pisemo 4 zbog poreza jer dodje na isto (tako su rekli mojoj drugarici kad je trazila vecu platu):D

Ja sam nedavno upoznala devojku koja je dosla preko njih,uglavnom obecali im sve i svasta,na kraju im dali posao spremacice u hotelu za 4,14,nedovoljan broj radnih sati,smestili ih sedmoro u dvosoban stan i uzeli im 500 eura na ime nekih troskova.Najgore sto je u tom hotelu moguce dobiti posao tako da se ode i pita,nije potrebna agencija.
Za JF services znam,rade u okviru Vinci group,bila sam tamo jednom na nekom razgovoru i srela par ljudi iz Srbije koji su ispunjavali aplikaciju za posao.Znam da su tad trazili gradjevinske radnike,cuvare,negovateljice i medicinske sestre.Inace na svakom gradilistu se moze cuti srpski jezik,i za Vassallo group sam cula da zaposljavaju legalno iz Srbije bez problema.Ako je neko dobar radnik oni ce se potruditi da ga zadrze.
Malo mi nestvarno zvuci i tih 6,5 eura po satu+smestaj+hrana za posao u kuhinji ili slicno.Ti poslovi se placaju 4-5 eura i ne vidim neku racunicu u tome da dovode ljude iz Srbije,daju im smestaj i hranu,za te pare bi mogli naci mnogo njih koji vec zive tu.Ko misli raditi sa njima nek trazi da potpise ugovor pre polaska,da ne bude posle mi te placamo 6.5 a pisemo 4 zbog poreza jer dodje na isto (tako su rekli mojoj drugarici kad je trazila vecu platu):D

Jel joj obecavali ovako usmeno ili je imala nesto napismeno, recimo neko pozivno pismo sa detaljima o poziciji posla??

Svima pozdrav i pitanje vezano za odlazak na Maltu preko Agencije EuroPlanB iz City passage-a:dobili smo ceritfikat i suprug i ja, dobili i pozivno pismo za posao na gradjevini sa 6,5 eura po satu. Ja sam dosta skepticna,ali i istovremeno puna optimizma i zelje da je to stvarno tako kao sto covek kaze /iz agencije/. Ne uzima odmah neku lovu - platis taj certifikat,kad dobijes pozivno pismo valjda platis jos 45 eura za lekarski i put do Budimpeste. Kaze da je nase pozivno za kraj decembra... Ne znam jos nista,ni gde idem - rekao je ali slabo sam uspela da upamtim - kaze da je 6,5 sat,ali ne znam gde je smestaj,da li imas hranu uz to, koje je radno vreme....Ako neko zna, molim brz odgovor, vreme leti!!!!

Evo ja cekam pismo,i kartu i ugovor,Ako ste vi to vec dobili ne sekirajte se kako potpises u ugovoru tako mora da ti bude,ja imam ortaka tamo,kaze da je to super satnica za Srbe koji tek dodju a plus imas smestaj i hranu.Sve je ok nisu lazovi,a i kaze mi da je smesno lako da se snadjes pogotovo od Marta kad krece sezona,mozes da nadjes gde god zelis posao ! I niko te ne smara makar i na crno bio.Radno vreme je 8h,smestaj imate u Motelu kao gradjevinski radnik posto je za to konkurisao ja sam za Hotel i imam u hotelu,imaju polu pansion da dorucak i vecera.Aman Srbi Gore od ove nase zemlje nema ,gde god da odemo docekamo se na noge,nema cega da se bojite ponesite bar 500e i prezivecete,opusteno,svaki pocetak je tezak ! ! ! A ja molim boga da posalju Kartu znaci da je to to ! Ipak znaci nisu lazovi,tamo apliciras preko te agencije za radnu vizu koja vazi 3 Godine za celu EU ! ! ! Gde ces lepse !

Evo da se i ja javim,pratim ovaj forum vec par dana i pazljivo citam sve sto ljudi pisu.Ja isto cekam pozivno pismo,ugovor i kartu.U agenciji su mi rekli da navodno sve to treba da mi stigne izmedju 1og i 5og,znaci ove nedelje.Prijavio sam se za poziciju molera irekose mi da je ta pozicija placena od 8 do 11eura.Pokusavao sam na internetu da saznam nesto vise o agenciji ali nema nista fakticki sem ovog foruma.Onaj njihov sajt je bedan to bi neko ko malo iole bolje poznaje kompjutere mogao i sam da napravi.VIdeo sam da je firma registrovana 29.7.2014 sto mi takodje izaziva dodatnu sumnju,takodje mi je nekako suvise dobra satnica za poslove.Pitam Ristu iz agencije da mi kaze nesto vise on mi odgovara znam isto koliko i ti.Navodno sad ova nasa tura sto treba da krene do nove godine je treca tura pa se pitam gde su ti ljudi iz prve dve ture da ostave bar neki komentar.Cela prica mi je sumnjiva.Pisite ako nesto saznate.zz

Ne znam da li je to istina sto prica taj momak ali nije na odmet da se sve lepo proveri. Nadjite na netu sajt tamo gde ste dobili radno nesto i proverite, to je najmanje sto mozete da uradite.
Moze li mi neko reci koji deo Mside zovu gornji grad? Tamo bih trebala da trazim stan a ne znam koji je to deo da li kod univerziteta, marine ili ka st. martins college....

Pozdrav ljudi.

Moze li mi neko dati informacije vezane za zaposljavanje u IT sektoru na Malti, zanima me koliko je tesko naci posao u toj struci (network and system admin, ne mislim na programiranje), koliko se krecu satnice itd...? Vidim ima oglasa na netu, malo cu da sredim CV i ostalo ovih dana pa cu poslati na neke od njih, ali planiram krajem januara da odem tamo pa za pocetak da konobarisem i to dok se ne snadjem za IT...
Sve informacije vezane za ovo su dobro dosle!

Hvala

Evo ja cekam pismo,i kartu i ugovor,Ako ste vi to vec dobili ne sekirajte se kako potpises u ugovoru tako mora da ti bude,ja imam ortaka tamo,kaze da je to super satnica za Srbe koji tek dodju a plus imas smestaj i hranu.Sve je ok nisu lazovi,a i kaze mi da je smesno lako da se snadjes pogotovo od Marta kad krece sezona,mozes da nadjes gde god zelis posao ! I niko te ne smara makar i na crno bio.Radno vreme je 8h,smestaj imate u Motelu kao gradjevinski radnik posto je za to konkurisao ja sam za Hotel i imam u hotelu,imaju polu pansion da dorucak i vecera.Aman Srbi Gore od ove nase zemlje nema ,gde god da odemo docekamo se na noge,nema cega da se bojite ponesite bar 500e i prezivecete,opusteno,svaki pocetak je tezak ! ! ! A ja molim boga da posalju Kartu znaci da je to to ! Ipak znaci nisu lazovi,tamo apliciras preko te agencije za radnu vizu koja vazi 3 Godine za celu EU ! ! ! Gde ces lepse !

Ajde javi nam kad ti daju tu radnu na 3 godine za celu EU na Malti, a ja evo obecavam da te vodim na veceru u najskuplji restoran na Malti (Blue Elephant recimo) ili neki po tvom izboru.
Prvi put cujem za takvu radnu dozvolu.
Nas evo mrcvare vec 15 godina sa godisnjom radnom, a long term resident daju na 5, sa uslovima tezim od uslova za astronauta . . .

Cini me se da je to neka propaganda . . .

@chupka10

Gornji grad je takozvani Tal-Qroqq (tal rok) i gore je oko skejt parka u kruznom toku i padine prema Gziri, Nacionalnom bazenu i Msidi . . . Znaci blizu Univerziteta

Hvala puno pimbe...mucim se vec dugo niko da mi odgovori :)
Koliko sam upoznata, msm kako su meni objasnili treba da se potpise ugovor sa poslodavcem kod koga se zaposljavate i on aplicira za radnu dozvolu.

Poslednja izmena:

Back