Malta

Evo ja cekam pismo,i kartu i ugovor,Ako ste vi to vec dobili ne sekirajte se kako potpises u ugovoru tako mora da ti bude,ja imam ortaka tamo,kaze da je to super satnica za Srbe koji tek dodju a plus imas smestaj i hranu.Sve je ok nisu lazovi,a i kaze mi da je smesno lako da se snadjes pogotovo od Marta kad krece sezona,mozes da nadjes gde god zelis posao ! I niko te ne smara makar i na crno bio.Radno vreme je 8h,smestaj imate u Motelu kao gradjevinski radnik posto je za to konkurisao ja sam za Hotel i imam u hotelu,imaju polu pansion da dorucak i vecera.Aman Srbi Gore od ove nase zemlje nema ,gde god da odemo docekamo se na noge,nema cega da se bojite ponesite bar 500e i prezivecete,opusteno,svaki pocetak je tezak ! ! ! A ja molim boga da posalju Kartu znaci da je to to ! Ipak znaci nisu lazovi,tamo apliciras preko te agencije za radnu vizu koja vazi 3 Godine za celu EU ! ! ! Gde ces lepse !

Evo da se i ja javim,pratim ovaj forum vec par dana i pazljivo citam sve sto ljudi pisu.Ja isto cekam pozivno pismo,ugovor i kartu.U agenciji su mi rekli da navodno sve to treba da mi stigne izmedju 1og i 5og,znaci ove nedelje.Prijavio sam se za poziciju molera irekose mi da je ta pozicija placena od 8 do 11eura.Pokusavao sam na internetu da saznam nesto vise o agenciji ali nema nista fakticki sem ovog foruma.Onaj njihov sajt je bedan to bi neko ko malo iole bolje poznaje kompjutere mogao i sam da napravi.VIdeo sam da je firma registrovana 29.7.2014 sto mi takodje izaziva dodatnu sumnju,takodje mi je nekako suvise dobra satnica za poslove.Pitam Ristu iz agencije da mi kaze nesto vise on mi odgovara znam isto koliko i ti.Navodno sad ova nasa tura sto treba da krene do nove godine je treca tura pa se pitam gde su ti ljudi iz prve dve ture da ostave bar neki komentar.Cela prica mi je sumnjiva.Pisite ako nesto saznate.zz

Ugasili ste obojica, jbg, sad je kasno..

Poštovani,

usled velikog broja kandidata, potencijalnih radnika na Malti, koji su počev od 13.11.2014. godine neprestano pozivali našeg malteškog partnera kao i hotele, lance trgovine i građevinske kompanije (poslodavce) radi raznih nepotrebnih pitanja, provera, kao i pokušaja direktnog zapošljavanja mimo Euro Plan B d.o.o. i malteških partnera, agencija sa Malte je do daljnjeg obustavila saradnju sa nama čime smo izloženi velikim finansijskim gubicima kao što je i dalje poslovanje Euro Plan B d.o.o. dovedeno u pitanje.

Ovom prilikom se izvinjavamo kandidatima koji su strpljivo čekali na odgovore i koji nisu pozivali malteške firme i našeg malteškog partnera, a koji su zbog nesavesnih i nepromišljenih kandidata ostali bez posla na Malti.

S poštovanjem
Euro Plan B d.o.o.

Sve naše dalje eventualne aktivnosti možete pratiti na sajtu WWW.EUROPLANB.COM

AGENCIJA ĆE BITI ZATVORENA DO 15.01.2015. GODINE

P.S> Upravo sam dobio ovaj e-mail, da li je ovo moguce???

Ajde ljudi vi koji ste dobili konacnu odluku i koji odete tamo javite da ostali znaju. Meni je ovo smesno, poslodavac se zali zato sto ga radnik kontaktira da proveri....ne smesno, presmesno. :mrgreen: :cepanje: :zcepanje: :hahaha:

Srbija, bajkovita zemlja, bajke po agencijama, bajke na naslovnim stranama, sa govornica svakodnevno pricaju bajke, doduse u skupstini su basne.
Narodna poslovica kaze: Dok bude ovaca bice i vune.
Nazalost nemate kome da ih prijavite, a i da imate ko zna kad i da li bi to ikad doslo na red . . .

EURO PLAN B JE PREVARA,supruga i ja smo konkurisali preko ove agencije i trebalo je da dobijemo avionske karte izmedju 1 i 5 decembra,medjutim ispostavilo se da kao dosta ljudi je zvalo i proveravalo da li je to sigurno pa je zbog svega toga agencija na malti prekinula saradnju sa EUROPLAN B agencijom,i supruga i ja smo dali otkaze,poslao sam pismo JF services i objasnio im celu situaciju pa cemo da vidimo.Pozdrav.

Prevaranti gledao sam i video da su euro eduko i plan b prijavljeni na istoj adresi,koristili su izmisljeni posao da bi uzimali pare za sertifikate.Ako hoce neko da se skupimo ispred siti pasaza i kurir npr i ispricamo svoju pricu da ne bi i dalje varali ljude?

Chupka mislim da ovde nema bas materijala za humor. Budi srecna sto nisi bila deo ove sitne zavere, kazem sitne jer nisu trazili neki veliki novac a opet smo dobili "certifikat". Nadam se da razumes. Mislim da je najveca "zrtva" ovde bila troclana porodica iz Beograda pa onda svi mi pojedinci koji su eto nekako poverovali u dobro osmiljen unapred plan. Znate, kad zivite u Srbiji i kad shvatite da nemate sta i gde onda nije tesko poverovati u jedan solidno osmisljen nacrt za scumm varijantu. Ja se ne predajem idem dalje. Pimbe, hvala na razumnom komentaru. Sto se tice zalbe slazem se. Inace komentar za Srbiju kao drzavni aparat, sta reci mislim kad vam premijer izjavi onako nonsalantno na nacionalnoj rts1 televiziji u svom govoru da ce Srbija za 3 godine biti na nivou jedne Francuske. Mislim da je ovde "pobeda" i ujedno bi i ovo bilo presmesno. U svakom slucaju eto upozorenja za naredne kandidate da budu extra pazljivi kada je rec o bajkovitim prezentacijama.

Da li je to uteha sto se sada polako javljamo koliko nas je. Mislim da bi trebali svi zajedno da probamo da ga nekako ujurimo ili da prijavimo prevaru,jer kao pojedinci nista ne mozemo-iznad 5000 dinara ga jure po pojedinacnoj prijavi. Znaci zaista lepo osmisljena prevara!!!

Firma sa Malte ga je prijavila jer su saznali sve.Licno sam saznao informaciju a nama je jedina pomoc da razmenimo sve informacije oko vlasnika agencija pa ko ga se prvi docepa a ja bih jako voleo da ga nadjem.Od naseg prijavljivanja nema nista,to je bar moje misljenje .

Nas izgleda ima vise nego sto sam mislio. Ko zna koliko ljudi ne prate ovaj forum. Definitvno je stvar zrela za privredni kriminal. A da, pa to je kao ono da smes da ukrades iz dragstora robu do 10 hiljada a da ne budes krivicno gonjen. Plan je zaista dobro osmisljen ali nadam se ko kako seje tako ce i da zanje. Znaci ovde ima i onih koji su dali otkaz na poslovima zbog ove sjajne ponude! Strasno, Nemam reci! Mislim da trebamo napisati neku vrstu zajednicke peticije za poterom ove uspesne agencije koja je nasamarila ovoliki broj kandidata.

- - - - - - - - - -

Iz MUP-a su mi rekli da bi svako trebalo da napise pismenu prijavu i preda. Mislim da je to najmanje sto bismo mogli da ucinimo.

Koliko je nas koji hocemo da idemo u martu? Hajde da se organizujemo nas nekoliko i odemo zajedno. Lakse cemo se snaci, podeliti troskove smestaja itd. Ja sam kuvar (konobar) sa sezonskim iskustvom. Javite se...

Chupka mislim da ovde nema bas materijala za humor. Budi srecna sto nisi bila deo ove sitne zavere, kazem sitne jer nisu trazili neki veliki novac a opet smo dobili "certifikat". Nadam se da razumes. Mislim da je najveca "zrtva" ovde bila troclana porodica iz Beograda pa onda svi mi pojedinci koji su eto nekako poverovali u dobro osmiljen unapred plan. Znate, kad zivite u Srbiji i kad shvatite da nemate sta i gde onda nije tesko poverovati u jedan solidno osmisljen nacrt za scumm varijantu. Ja se ne predajem idem dalje. Pimbe, hvala na razumnom komentaru. Sto se tice zalbe slazem se. Inace komentar za Srbiju kao drzavni aparat, sta reci mislim kad vam premijer izjavi onako nonsalantno na nacionalnoj rts1 televiziji u svom govoru da ce Srbija za 3 godine biti na nivou jedne Francuske. Mislim da je ovde "pobeda" i ujedno bi i ovo bilo presmesno. U svakom slucaju eto upozorenja za naredne kandidate da budu extra pazljivi kada je rec o bajkovitim prezentacijama.
@jackcarver78
Nije mi smesno sto su ljudi izigrani vec njihovo obrazlozenje koje ni malo dete ne bi prihvatilo kao ozbiljno. Nema potrebe smatrati me za budalu jer sam i sama upozoravala na tu agenciju.

Posto doticni Risto Smoljo ima i agenciju u Zemunu,zvala sam tamo i covek kaze da ga od 2010.nije video,da mu je duzan kiriju, a da je letos radio i berbu grozdja,Italiju,Francusku... Covek ima dobar unosan posao jer ""dok je ovaca,bice i vune""!! Nego hoce li ove ovce samo blejati po forumu, ili cemo se malo organizovati i probati da uteramo nas novac ili bar njega u zatvor zarad buducih naiva i ovcica..

Beko ja sam naveo da bi bilo pozeljno da svi zajedno ucestvujemo u prijavi privrednom kriminalu. Mozda bi za pocetak mogli svi da zovemo MUP u BG-u i insistiramo na slucaju. Inace, svi smo danas progutali po jednu gorku knedlu, a vlasniku ove uspesne agencije Simi Matavulju, smo obezbedili jedan lep provod za novu godinu negde na Malti, ili ko zna gde na mediteranu.

- - - - - - - - - -

Dakle podaci kazu:
Euro Plan B d.o.o.
Telefoni:
011/411-86-59
060/6171705
061/6171700
Obilićev venac 18-20
TC City Passage
IV sprat, lokal 6-10
Radno vreme: radnim danima od 11h - 18h MB 21034266
PIB 108612513

- - - - - - - - - -

Svaka glavna policijska uprava u svakom gradu ima u svom sklopu odeljenje privrednog kriminala, pa izvolite otkucajte tekstove i odnesite na ukaz.

Back