Malo je ljubavi na ovom svetu

Nije duzan ali neki muskarci vise vole da drze zenu ili devojku na oku a da ona ne ide da radi na radnom mestu na kome ce sigurno susretati i druge muskarce koji ce da joj se udvaraju. Ti si veliki moralista.

Pa to je srednji vek , danas je normalno da zena se obrazuje , radi itd , zasto ste se borili za emancipiju , sada ispada da treba da vas drze zatocene u kuci , podrumu kako vas nijedan muskarac ne bi video i potencijalno se udvarao :roll:

Pa to je srednji vek , danas je normalno da zena se obrazuje , radi itd , zasto ste se borili za emancipiju , sada ispada da treba da vas drze zatocene u kuci , podrumu kako vas nijedan muskarac ne bi video i potencijalno se udvarao :roll:

Kad bolje razmislim mozda je u savremenim uslovima obrnuto. Oni koji znaju da vole njima nije problem sto zena radi a oni koji ne znaju da vole oni su ti koji prave problem oko potencijalnih udvaraca.

Mislim da za "Ljubav je..." ne postoji tacan nastavak, jer svako od nas individualno dozivljava ljubav, ali taj nastavak sigruno postoji, kao i ljubav, sama po sebi. Meni se jako dopada ono sto Natasa u filmu "Natasa" kaze pred kraj (mozda je ne bas tacno citiram) nesto u smislu: "Ja bih samo volela da me neko voli... samo mene... znas, bas onako, totalno ludacki..."

Rezultat emancipacije je otprilike da je staromodni muž zarađivao za sebe, ženu, kuvaricu i još je mogao da ulaže u kolekciju poštanskih maraka.
Zahvaljujući većoj ponudi radne snage (jer su i žene počele da se zapošljavaju) savremeni muž otprilike zarađuje za benzin, žena za klozmetiku, a oboje ih sa decom izdržava njegov otac od svoje penzije i njen otac poljoprivrednim proizvodima. :hahaha:

Mislis i da budu placeni za to?:)
Pa postoje vec, zovu se "zigolo", koliko ja znam:)
to sto se muskih tice....a sto se zenske strane tice, mislim da tako nesto ne postoji:)

dzigolo.jpg

Back