Макрон и екипа се дрогирају на екскурзији до Кијева

cocaine proteinpowder GIF

video ap, https://www.youtube.com/@AssociatedPress i vidite komentare ispod videa, zar bi ih dozvolili, da ovi dzankiji ne idu u corku ? gotovi su!!! sve ih ruysimo, aljek caci nam vise nije zanimljiv., ali ove cemo da sredimo sada! CIJA SNAJKA, nego sta!?!
Doing coke on the train. Macron hiding the 8 ball and the Merz the coke spoon.
Monsieur Macron, what white stuff do you try to hide??

Да преведем трампова ЦИА.

ЕУ да се одмакне од Украјине

Трамп и Путин преговарају
ma rusimo ovu trojicu u paketu, sve se vidi, i vec renomirani mediji ih prozivaju, a to znaci da su zavrsili karijere, ali da odu u paketu je poseban gust

zelenski kako mu volja, sad ili nikad, ima da ga nema i ukrajine ako sad odbije

ovo mu je poslednji voz, a i ovima

e, sada cemo mi ameri da ih deljemo dok ne podnesu ostavke,a vucic vise ne mora

Rumors quickly began to spread that Macron possessed cocaine after he quickly grabbed a crumpled-up tissue. Others speculated that Merz tried to cover a straw or a spoon.

WATCH:

Three men and a bag of white powder.

Notice how Macron sneakily and deftly swipes it out of the camera’s view.

The German chancellor Merz takes care of the spoon.

Can’t have people thinking they are plotting strategy while doing cocaine together pic.twitter.com/6IWcT8ZoNI

— Dinesh D’Souza (@DineshDSouza) May 11, 2025
:zcepanje: ocete da smrcete, a? ajde lepo ostavke svi! nemo' da aktiviramo OBOJENU!

Macron Suffers Embarrassing Moment During Train Ride Into Ukraine (VIDEO)

Ja mislila Žeks :lol:
Ispade da se svi drogiraju osim srpskih studenata, kojima su takve navike i inace potpuno strane
Meni su simpatični.
Dakle, englez, francuz, nemac zajedno se zabavljaju.
U mojim očima su porasli 😊
Da se Srbi pitaju oni ne bi šmrkali već bi još ratovali jedan protiv drugog 🙃
Pa ovi su bas sinonim ratobornosti, doduse ne ratuju medjusobno ali podsticu druge. Srbija se nikad nije tako ponasala. Njihovi prethodnici su napali i Srbiju ako bolje razmislimo.

Meni su simpatični.

Dakle, englez, francuz, nemac zajedno se zabavljaju.

U mojim očima su porasli 😊

Da se Srbi pitaju oni ne bi šmrkali već bi još ratovali jedan protiv drugog 🙃
Ti mene opet vuces za jezik

oni uzmu skup kokain, a vojnici koje salju u samoubilaci rat amfetamine koji su jeftini

ww2 ne bi potrajao ni 6 meseci da se nacisti nisu drogirali komplet, kao i ova europa koja je tebi simpa, vrhuska koku, a redovi i domacice amfetamine, to imas kao fakte proguglaj malo
Ispade da se svi drogiraju osim srpskih studenata, kojima su takve navike i inace potpuno strane
poenta je ko se sa cime drogira

oni uzmu kokain, a vojnici koje salju u samoubilaci rat amfetamine

ww2 ne bi potrajao ni 6 meseci da se nacisti nisu drogirali komplet, kao i ova europa koja je tebi simpa, vrhuska koku, a redovi i domacice amfetamine, to imas kao fakte proguglaj malo
A što ti imaš protiv droge? U čemu je problem?

oni uzmu kokain, a vojnici koje salju u samoubilaci rat amfetamine

Ne govorim o ratu.
PIšem o ovoj situaciji u vozu. Podseća me na neki film. U svakom slučaju, inače se francuzi i englezi ne vole, a ni englezi i nemci, a ni francuzi i nemci 😆.. ali eto oni su opušteni i vidi se da im je prijatno. To je sasvim kul. Dal je droga ili nije meni je nebitno.

Ne govorim o ratu.
PIšem o ovoj situaciji u vozu. Podseća me na neki film. U svakom slučaju, inače se francuzi i englezi ne vole, a ni englezi i nemci, a ni francuzi i nemci 😆.. ali eto oni su opušteni i vidi se da im je prijatno. To je sasvim kul. Dal je droga ili nije meni je nebitno.
Они нису ни енглези ни французи ни немци. Они су политичари. Њима је увек пријатно ;)

Ne govorim o ratu.
upravo govorimo o ratu, oni su tzv. koalicija voljnih da se rat nastavi,

Coalition of the willing (Russo-Ukrainian War) - Wikipedia

a tramp je zelenskom rekao da mora sada da se dogovori sa putinom i prihvati njegov preedlog, ili gubi sve

BREAKING: Russia and Ukraine Set To Start Peace Talks Thursday in Istanbul After Trump Pressures Zelensky To Accept Putin Proposal

ja ti pricam o klasifikaciji droga:
  • jedne uzimaju ratni huskaci
  • druge oni koji protestuju protiv rata
  • a trece oni koji se salju da izginu
p.s. i aljekov upad u americi je bio kao na filmu

A što ti imaš protiv droge? U čemu je problem?
zao mi da ginu ljudi zbog nje, ruje sada imaju moralno opravdanje da eliminisu ova 3 narkomana, ako nema drugog nacina da se oni okanu ratovanja, ovaj voz je bio idealna meta

njima lepo, a drugi ginu, nije to posteno - onaj na frontu dobije amfetamincic, a skuplju drogu samo pred vadjenje organa

francuski mediji na haparatima, kazu da je ovo apsurdna zavera
The straw looks more like a stirrer or a toothpick, which the German chancellor is said to have been fiddling with.

aha, oce to. slinci na sto, i cackalica sa kojom je pocistio zube - a bakterije? FUJ!

"Absurd Conspiracy": French Media Rushes To Quash Claims Macron, Merz & Starmer Caught Hiding Cocaine On Kiev-Bound Train

These conspiracy accusations fit with the narrative that Western elites are depraved and approach war unconsciously."

PA, DA, jedino da ne veruje neko sopstvenim ocima., paketic, i slamcica ili.kasicica minijaturna - zasto ih naprasno sakrivaju od novinara koji su iznenada upali?

cevcica kaisicia je duplo duza od svake cackalice za ciscenje zuba, i onih sa koncicem

ali neka bude cackalica, znaci merc je iskopao parce hrane iz usta i stavio na sto, evo ovde se vidi uvelicano

Poslednja izmena:

Back