Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 100.609
Ово као да их најлошија ЦИА снимала...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas kovertu paketic, i imas kasicicu, sta ti vise nije jasno?Ово као да их најлошија ЦИА снимала...

imas kovertu paketic, i imas kasicicu, sta ti vise nije jasno?
da nije opet vestacka inteligencija kao sa zobenicom?
ma rusimo ovu trojicu u paketu, sve se vidi, i vec renomirani mediji ih prozivaju, a to znaci da su zavrsili karijere, ali da odu u paketu je poseban gustДа преведем трампова ЦИА.
ЕУ да се одмакне од Украјине
Трамп и Путин преговарају
Three men and a bag of white powder.
Notice how Macron sneakily and deftly swipes it out of the camera’s view.
The German chancellor Merz takes care of the spoon.
Can’t have people thinking they are plotting strategy while doing cocaine together pic.twitter.com/6IWcT8ZoNI
— Dinesh D’Souza (@DineshDSouza) May 11, 2025
ocete da smrcete, a? ajde lepo ostavke svi! nemo' da aktiviramo OBOJENU!
Ispade da se svi drogiraju osim srpskih studenata, kojima su takve navike i inace potpuno straneJa mislila Žeks![]()
Pa ovi su bas sinonim ratobornosti, doduse ne ratuju medjusobno ali podsticu druge. Srbija se nikad nije tako ponasala. Njihovi prethodnici su napali i Srbiju ako bolje razmislimo.Meni su simpatični.
Dakle, englez, francuz, nemac zajedno se zabavljaju.
U mojim očima su porasli
Da se Srbi pitaju oni ne bi šmrkali već bi još ratovali jedan protiv drugog![]()
Ti mene opet vuces za jezikMeni su simpatični.
Dakle, englez, francuz, nemac zajedno se zabavljaju.
U mojim očima su porasli
Da se Srbi pitaju oni ne bi šmrkali već bi još ratovali jedan protiv drugog![]()
poenta je ko se sa cime drogiraIspade da se svi drogiraju osim srpskih studenata, kojima su takve navike i inace potpuno strane
A što ti imaš protiv droge? U čemu je problem?Ti mene opet vuces za jezik
oni uzmu kokain, a vojnici koje salju u samoubilaci rat amfetamine
ww2 ne bi potrajao ni 6 meseci da se nacisti nisu drogirali komplet, kao i ova europa koja je tebi simpa, vrhuska koku, a redovi i domacice amfetamine, to imas kao fakte proguglaj malo
Покажи где сам написао да ми смета, па кад не будеш показао, одговори ми шта ти значи ово питање?зашто вама то смета није ми јасно
Ti mene opet vuces za jezik
oni uzmu kokain, a vojnici koje salju u samoubilaci rat amfetamine
ww2 ne bi potrajao ni 6 meseci da se nacisti nisu drogirali komplet, kao i ova europa koja je tebi simpa, vrhuska koku, a redovi i domacice amfetamine, to imas kao fakte proguglaj malo
Они нису ни енглези ни французи ни немци. Они су политичари. Њима је увек пријатноNe govorim o ratu.
PIšem o ovoj situaciji u vozu. Podseća me na neki film. U svakom slučaju, inače se francuzi i englezi ne vole, a ni englezi i nemci, a ni francuzi i nemci.. ali eto oni su opušteni i vidi se da im je prijatno. To je sasvim kul. Dal je droga ili nije meni je nebitno.
upravo govorimo o ratu, oni su tzv. koalicija voljnih da se rat nastavi,Ne govorim o ratu.
ja ti pricam o klasifikaciji droga:PIšem o ovoj situaciji u vozu. Podseća me na neki film. U svakom slučaju, inače se francuzi i englezi ne vole, a ni englezi i nemci, a ni francuzi i nemci.. ali eto oni su opušteni i vidi se da im je prijatno. To je sasvim kul. Dal je droga ili nije meni je nebitno.
zao mi da ginu ljudi zbog nje, ruje sada imaju moralno opravdanje da eliminisu ova 3 narkomana, ako nema drugog nacina da se oni okanu ratovanja, ovaj voz je bio idealna metaA što ti imaš protiv droge? U čemu je problem?