maja mala mama
Zainteresovan član
- Poruka
- 308
Drago mi je da se razumemo!apotekarka:E, jeste i ja kupujem kod tog gospodina.
Kod njega se snabdevaju i mnoge druge radnje sa zdravom hranom a on blisko sarađuje i sa Jandrlićkom koja drži restoran Priroda a kuva i za obolele od malignih bolesti.
Ja sam prešla prvo na vegetarijanstvo a zatim i na makrobiotiku kada mi je vrlo bliska prijateljica umrla od raka jetre u 36.godini.Tada sam se upoznala i sa svima njima i nije mi bio neki problem da promenim svoju dotadašnju ishranu. Meso i suhomesnato nisam jela skoro dve godine a krvna slika i celokupno zdravstveno stanje su mi besprekorni.
Sigurno da ima i totalnih laika koji drže te radnje, ali oni koji znaju gde treba da kupuju sigurno ne kupuju kod njih.
U pitanju je gospodja,vlasnica,jedna vrlo sarmantna dama koja iznad svega voli svoj posao i bezrezervno mu se daje.
Inace od iste firme uskoro mozemo ocekivati i nesto sto ce pre svega zenama biti interesantno a to je kozmetika,na biljnoj osnovi,nesto sto je na zapadu vec potvrdjeno kao kvalitet a nama ce biti dostupno do kraja leta.ne pominjem ime i firmu jer ce me kazniti zbog ovolike reklame!