apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Nisam imala nameru da reklamiram. To je jedini makrobiotički restoran za koji ja znam i htedoh reći da nisam nikad izašla gladna odande....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima da se kupi u prodavnicama zdrave hranelady me:"Makrobiotičke špagete
Naravno integralna testenina
Na susamovom ulju lagano pržiš crni luk, nakon 3 min. dodaš praziluk, nakon 5 min mladi luk, pa onda 2 rendane šargarepe.Posle 5 min na laganoj vatri i povremenog mešanja, dodamo iseckane pečurke, morsku so i kašiku tamari sosa. Za 10 min. imate neverovatno ukusne i zdrave špagete.... "
E, hvala...![]()
Zvuci interesantno, samo ne znam sta mu dodje ovaj tamari sos?
U tome što za razliku od torte u koju "krkneš" buter, jaja, čokoladu... ova ima ukus pokošenog sena.jagodica:ajde neku makrobioticku/vegetarijansku tortu
(u cemu je razlika)
Espanol:U tome što za razliku od torte u koju "krkneš" buter, jaja, čokoladu... ova ima ukus pokošenog sena.jagodica:ajde neku makrobioticku/vegetarijansku tortu
(u cemu je razlika)![]()
...lik kritikovan godinama od okoline zbog neurednog života odlazi kod lekara i pita:"Doktore, šta će se desiti ako prestanem da pušim, pijem, neuredno živim, jurim besomučno ženske, itd., itd...apotekarka:Ja spremam jedan kolač sa varijacijama u zavisnosti od sezonskog voća:
Poslažeš red posnog keksa nakvašenog sokom od jabuke.
Preko njega pospeš iseckano sezonsko voće i suvo grožđe, pa preliješ pudingom od soje spremljenim sa vodom ili sojinim mlekom i malteksom ili žutim šećerom.
Opet red keksa, voća i pudinga, i tako nekoliko puta, završava se keksom i dekoriše šlagom od soje.
Ko kaže da ne valja, ne mora da jede :wink:
Tako se kaže" Eh taj marketing, nego da apotekarka jednom proba moju "kujnu" garantujem da bi trenutno batalila tu makro...apotekarka:Žuti šećer je hemijski neobrađen, nerafinisan i neizbeljen. To i nije tako loše....
Espanol:Tako se kaže" Eh taj marketing, nego da apotekarka jednom proba moju "kujnu" garantujem da bi trenutno batalila tu makro...apotekarka:Žuti šećer je hemijski neobrađen, nerafinisan i neizbeljen. To i nije tako loše....![]()
Naravski, sve za dobro zdravlje i užitak...apotekarka:Espanol:Tako se kaže" Eh taj marketing, nego da apotekarka jednom proba moju "kujnu" garantujem da bi trenutno batalila tu makro...apotekarka:Žuti šećer je hemijski neobrađen, nerafinisan i neizbeljen. To i nije tako loše....![]()
Jel zoveš?![]()
A morske crkotine jedeš i to u restoranu (naježih se). klopa bez crkotine ti je gora od apoteke bez aspirina. Kužiš?apotekarka:Šta spremaš?
Please, nemoj neke crkotine, pardon mrtve životinje, pardon meso :wink:
TAKOĐE!!!anakin:nikad necu shvatiti razliku izmedju mrtve ribe i mrtve krave...
A malog Nema? Onu slatku ribicu....(njam!)caffetin na zelene tufne: