Polemarchoi
Ističe se
- Poruka
- 2.589
FYRM će podeliti Bugarska i Albanija. Nisu hteli da budu Srbi biće Bugari i Albanci. Njihov izbor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bugari ,naravno , šalim se pa sve je ovdje jedan narod od Crnog Mora do JAdrana . Za sve spolja treba da budemo jedno , a unutra se možemo dijeliti na miliona načina .
MAKEDONIJU će podeliti Bugarska i Albanija. Nisu hteli da budu Srbi biće Bugari i Albanci. Njihov izbor.

Takav projekat bio , velikosrbi nisu mogli oteti Sarajevo , pa su naložili iseljenje Srba:
"SRBE ISELITI IZ SARAJEVA !" http://www.dragandjokanovic.com/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=56
A nisu zamrzili one što su ih pokrstili ? Da ih nisu zamrzili što u OC nije bilo vjerskih progona ? Da to nije mržnja novijeg datuma , reko im neko da je korisno da mrze muslimane ?
Alisa - "Neće fata sina Bajazita, 'oće fata Obiliću brata !"![]()
Srbi ne treba da brinu tuđu brigu ali i nemaju nikakvih razloga da sebi stvaraju dodatne neprijatelje. Imamo Amere i Nemce koji žele da nas rasparčaju što više, Hrvate koji bi voleli da nas uopšte nema, Bošnjake koji bi se rado osvetili, Bugare koji bi nam krv pili jer misle da smo mi krivi što Makedonci pišu latinicom i ne smatraju sebe Bugarima. Kakav je naš interes da stvaramo dodatno neke neprijatelje ? Ko može očekivati da će se neko posle 70 godina postojanja nacije i države odreći toga i još prihvatiti stapanje sa jednom ovako slabom , siromašnom i dezorijrntisanom državom (žao mi je što ovo moram da kažem) u kojoj ni njen narod ne vidi svetlo na kraju tunela?
Šta li je pesnik hteo da kaže ????????????
A iznutra možete imati puno nepriznati pravoslavnih crkava ..
bilo kakvu diskusiju o poreklu srba moderacija kaznjava veoma lepo. zbog teorije o poreklu srba koja je potkrepljena istorijskim cinjenicama i koju sam izneo u ne vise od tri recenice banovan sam pet dana. to sto sam u tom postu i toj teoriji o poreklu srba, negirao postojanje srpske nacije je veoma strogo kaznjeno.... ali naprotiv negiranje makedonske ili bilo koje druge nacije je naravno pozeljno na ovom forumu... eto ti si savrsen primer... baljezgas o necemu o cemu nemas tri blage veze i pri tome vredjas druge nacije i niko ti nece nista cak ce te i nagraditi moderacija![]()
Filip Frenkie Slavkovski , iznad je njegov zid i jedna od posljednjih slika koju je objavio .
Ono što je rekao ..
kad? kad svi tamo pocrkaju od gladi sto su otisli iz SFRJ ili nakon toga?![]()
Tako,
da treba biti objektivan.![]()
Шта ти радиш на "зликовачком" форуму?
Што не идеш браћи Хрватима?

Nije on kriv , isprali su im mozak , komunjare 50 godina pa ovi novi , sa Antičkim glupostima . MAkedonci su bili 200 godina duže pod Turcima od ostalih Srpskih zemalja
Makedonija na makedoncite .
Onda idi na skopski forum pa baljezgaj o cemu god hoces, ionako ni sa cim blage veze nemas. Velicaj tu svoju kvazietnicku kaljugu koju nazivas nacijom i negiraj sve ostale, moderacija ce biti blagonaklona.

ali mi je gust da dodjem ovde i da razbijam iluzije takvima kao sto si ti.... i Velicacu MAKEDONSKU naciju svugde i uvek pa cak i ovde gde ce mi to biti ometano.... u inat tebi i tebi slicnima....Otkad se ti brineš za crkve? Da nećeš da se vratiš u veru pradedova? Ili samo malo huškaš ?
To je lična stvar afiniteta tog čovjeka i ne treba živjeti u zabludi da svi tamo tako misle. Jednostavno treba biti objektivan.
Откуд мени хрвати браћа...И откуд они у целој причи...![]()
Izgleda da taj bošnjački jezik ne kapiram baš najbolje.
A već sam se ponadao da sam poliglota.
Ima i ovoga:
Tako,
da treba biti objektivan.![]()
bugarska vbro škola...
Čudi me , bosanski jezik je baš raširen ..
Ma ne branim ti ja nista, mene bas zabavljaju ovi tvoji bugarashki kompleksi"Citat Original postavio mikoyan Pogledaj poruku
A ko ti brani da diskutujes o poreklu Srba? Diskutuj o otme do mile volje, ja to sigurno necu dozivljavati kao govor mrznje, valjda zato sto nemamo nacionalni kompleks nize vrednosti.
To sto ja negiram postojanje makedonske nacije i Makedonske Pravoslavne Crkve, ne znaci da mrzim Makedonce (geografska odrednica, Srbe i Bugare koji zive u Makedoniji) niti da im zelim bilo sta lose. Mrzim te taman koliko i Mačvanina iz Šapca."
eto ko brani da se diskutuje o poreklu srba![]()
Udri do mile volje sto se mene tice, nego ako ti ne valja moderacija, to vec ne bih znao - ja ne idem na makedonske, hrvatske ili bilo koje druge forume. E to ce da pomogne...ima me i na MAKEDONSKIM forumimaali mi je gust da dodjem ovde i da razbijam iluzije takvima kao sto si ti.... i Velicacu MAKEDONSKU naciju svugde i uvek pa cak i ovde gde ce mi to biti ometano.... u inat tebi i tebi slicnima....
Pogotovo ovi uppercase izlivi nacionalne svesti - sto veci font, veca i nacija 
Откуд мени хрвати браћа...И откуд они у целој причи...
Тако је ...Лично је Пулевском пре 200 година комуниста испрао мозак....