Македонија на ивици

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uopšte više ne treba reagovati na te vesti osim ako se ne tiču Srba u Makedoniji, SPC ili srpskog nasleđa.

Ja sam na ovim temama popila najgore uvrede koje su me uverile u njihov bugaraški karakter
i mogu da razumem kako je bilo našim precima koji su se vekovima nosili sa Bugarima.

O Albancima i njihovoj umešanosti u ovaj događaj skoro da nisu ni reč progovorili. To sve objašnjava.

Ево ти шта је говор мржње:
Forumasi iz BJRM rekose da je ovo uobicajeno stanje,mada ni ne zasluzuju nista bolje jer priznase Kosmet kao siptarsku drzavu,...sad neka uzivaju u ,,bratstvu i jedinstvu'' sa tim kozoebackim izrodima.....racqu su trazili,sad ga i dobijaju....da zalim ove iz BJRM...ne pada mi na pamet...udrarili su Srbiju sa ledja za ljubav siptara ,sad ce na nos da im izadje...

добиће они ону ствар да истерају очи

Original postavio Софија

Зар Ма
quote_icon.png
кедонци заслужују жаљење?

Trebalo je da budete ono sto jeste - Srbi. Da batalite taj tupavi "bratstvo-jedinstvo" projekat zvani Makedonija. Da ne pravite budale od sebe sa tim antickim kretenskim tripovima i da udjete u sastav Srbije. I to ne kao republika, da se ne lazemo o ravnopravnosti, nego kao skup opstina - kao zalogaj. Mogli smo mi tada da vas "svarimo" kao zalogaj, ili da vas sada u par zalogaja iskidaju Shipci, Bugari i Grci.

Meni je svejedno...

Treba amputirati krajeve sa najvećom koncetracijom šiftara kako bi ostatak te tzv.Makedonije mogao normalno da funkcioniše.Sa tolikim brojem šiftara,nema budućnosti ni za većinsko pravoslavno stanovništvo.
То ће Македонци да ураде.Ионако тврде да су Срби у Македонији били окупатори и агресори.

makedonije je imala izbor. 1991.

izabrali su.

izabrali su i 1999. agresija na srbiju nije mogla da pocen fdok nato nije zatvorio krug

stoli me bojko za makeodniju, da hoce sto pre da se raspadne

Ovo prvo je tačno na šta se nema šta ni oduzeti ni dodati. Sami su birali svoju sudbinu.

Ovo drugo nije tačno. Većina Makedonaca je intimno bila na srpskoj strani, a protiv agresije na Srbiju iako ništa konkretno nisu mogli učiniti zbog straha od šiptara.
Sada im se isto očigledno obija o glavu, ali šta imamo mi sa tim ?

Pa kad ste pobili Srba u Sarajevu da ne mozete ni da prebrojite. Ali nema veze, pevacemo ponovo sa brda oko Sarajeva, kad vec "zauvijek" ne mozemo u Sarajevu ;)

Nego, reci ti meni - ja sam iz partizanske kuće, al' opet mrzim muslimane iz dna duse i bas volim Republiku Srpsku i njenu "genocidnu politiku" sto bi vi rekli. Da li i ja spadam u te tvoje "ćetnike" ili smo mi neka posebna sorta?

Zar nisu Srbe u Sarajevu velikosrbi granatirali i snajperisali , more bit da im je bilo malo i žao jer je Risto Đogo putem radija pozivao Srbe civile da napuste Sarajevo ..
Tvoji iz "partizanske kuće" su se može bit 1944. presvukli u partizane , a imate i komuno-četnike , čiji je tipični predstavnik Dobrica Ćosić ..
Poznato je da su četnici pred rat sa sve četničkim dekorom na mitinzima nosali i slike Slobodana Miloševića , pa se može reći da je 90-tih na sceni u punom zamahu bila četnička ideologija ..
Samo ti dođi da pjevaš , otpjevaćemo vam nazad ..

Zar nisu Srbe u Sarajevu velikosrbi granatirali i snajperisali , more bit da im je bilo malo i žao jer je Risto Đogo putem radija pozivao Srbe civile da napuste Sarajevo ..
Tvoji iz "partizanske kuće" su se može bit 1944. presvukli u partizane , a imate i komuno-četnike , čiji je tipični predstavnik Dobrica Ćosić ..
Poznato je da su četnici pred rat sa sve četničkim dekorom na mitinzima nosali i slike Slobodana Miloševića , pa se može reći da je 90-tih na sceni u punom zamahu bila četnička ideologija ..

Е смараш више са четницима и са Сарајевом и са Милошевићем.

Ma dabome, Srbi se sami poubijali izmedju sebe - po milioniti put. Isto k'o i muslimani u Srebrenici. 'Oce to tako s vremena na vreme na Balkanu...

Jok bre, moji su u partizanima bili od 1941. - od samog pocetka. A muslimane su zamrzeli cirka jedno 550 godina pre toga ;)

Ево ти шта је говор мржње:
Vidim da si citirao i moj komentar, pa da ti odgovorim

Ti kao govor mrznje kvalifikujes to sto te ja ubedjujem da se manes coravog posla zvanog "izgradnja makedonske nacije" i da se vratis korenima i budes ono sto jesi (Bugarin ili Srbin)?!

Ja tebe mrzim taman koliko bi mrzeo i npr. Mačvanina koji bi mi pricao o Mačvi kao drzavi i Mačvanskoj Pravoslavnoj Crkvi i Šapcu kao glavnom gradu nečega. Gledao bih ga kao budalu, ali ga ne bih mrzeo.

Ti si samo zalutala ovčica, ništa više.

Ti kao govor mrznje kvalifikujes to sto te ja ubedjujem da se manes coravog posla zvanog "izgradnja makedonske nacije" i da se vratis korenima i budes ono sto jesi (Bugarin ili Srbin)?!

Ja tebe mrzim taman koliko bi mrzeo i npr. Mačvanina koji bi mi pricao o Mačvi kao drzavi i Mačvanskoj Pravoslavnoj Crkvi i Šapcu kao glavnom gradu nečega. Gledao bih ga kao budalu, ali ga ne bih mrzeo.

Bugari su Srbi . Ali to mi treba da raspravimo međusobom i mirno , kada ne bude neke opasnosti sa spolja . Sada MAkedonci trebaju da imaju potpuni oslonac u Srbima i Bugarima . A ne da kao lešinari padamo , sada MAkedonija na Makedoncite , a kada ne bude opasnosti onda su Srbi .

Poslednja izmena:

А можда се ти осечаш као вука?Да оваки постови провоцирају нас и зато има несугласице на сваку тему о Македонији.Можда би ти реагирао још бурније када би ја покушао да ти тражим корене.Прво.Ти ниси тај који треба да лута и да тражи моје корене.
Друго:Ти немаш права да причаш о мојим коренима.
Трече.Боље нешто научи о твојим коренима.
Четврто:Има мене ко да учи о мојим коренима.
И ако ово не можеш сварити немораш да провоцираш јер свака провокација влече повратну провокацију.И онда почињу глупости о оном ножу у леџима, о мржњи,како Македонци мрзе Србе итд итд.А реалност каже друго.Мржња постоји само на форумима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back