карлос
Veoma poznat
- Poruka
- 10.764
Uopšte više ne treba reagovati na te vesti osim ako se ne tiču Srba u Makedoniji, SPC ili srpskog nasleđa.
Ja sam na ovim temama popila najgore uvrede koje su me uverile u njihov bugaraški karakter i mogu da razumem kako je bilo našim precima koji su se vekovima nosili sa Bugarima.
O Albancima i njihovoj umešanosti u ovaj događaj skoro da nisu ni reč progovorili. To sve objašnjava.
Ево ти шта је говор мржње:
Forumasi iz BJRM rekose da je ovo uobicajeno stanje,mada ni ne zasluzuju nista bolje jer priznase Kosmet kao siptarsku drzavu,...sad neka uzivaju u ,,bratstvu i jedinstvu'' sa tim kozoebackim izrodima.....racqu su trazili,sad ga i dobijaju....da zalim ove iz BJRM...ne pada mi na pamet...udrarili su Srbiju sa ledja za ljubav siptara ,sad ce na nos da im izadje...
добиће они ону ствар да истерају очи
Trebalo je da budete ono sto jeste - Srbi. Da batalite taj tupavi "bratstvo-jedinstvo" projekat zvani Makedonija. Da ne pravite budale od sebe sa tim antickim kretenskim tripovima i da udjete u sastav Srbije. I to ne kao republika, da se ne lazemo o ravnopravnosti, nego kao skup opstina - kao zalogaj. Mogli smo mi tada da vas "svarimo" kao zalogaj, ili da vas sada u par zalogaja iskidaju Shipci, Bugari i Grci.
Meni je svejedno...

Video sam na tv-u onu brkatu.Nije ni cudo sto joj zlocinci beze.Niko ne zeli da ga ona uhvati...