Македонија на ивици

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ne branim ti ja nista, mene bas zabavljaju ovi tvoji bugarashki kompleksi :) Udri do mile volje sto se mene tice, nego ako ti ne valja moderacija, to vec ne bih znao - ja ne idem na makedonske, hrvatske ili bilo koje druge forume.

E to ce da pomogne... :mrgreen: Pogotovo ovi uppercase izlivi nacionalne svesti - sto veci font, veca i nacija :hahaha:

to sto si introvertan i ne vidis dalje od nosa to je tvoj problem... ne znaci da je ceo svet takav i da takav treba da bude!!!

da li ce uppercase da pomogne ne znam, ali je sigurno da nece da odmogne ni tvoje ponavaljanje propagande stare vise od jednog veka....

Ne brinem , malo opserviram , neki pišu o zajedničkom gardu pravoslavaca , a po crkvama se može vidjeti kakvo je stanje ..

Pa neki pišu i o jedinstvenim islamistima ali kad ja odem na bošnjačke forume vidim vašu 'ljubav' prema Albancima a bogami i prema Sandžaklijama. Neki idu toliko daleko da više mrze Sandžaklije nego četnike. A stanje u svetu ne bih da opserviram.

Prije 400 godina imamo zapise kako su se Podgoričani i Sarajlije i Smederevci osjećali MAKEDONCIMA . Komunisti su radili na Udaljavalju MAkedonaca i ostalih Srba , kao i Srba i Crnogoraca . Sve to polazi od LEnjinove izjave da za uspostavljanje Komunizma treba slomiti kičmu Srpskom narodu....

srbi su najvise radili na udaljevanju makedonaca od srba time sto su pokusavali da od njih naprave srbe. a i dalje to radite.....

e bas me zanima ta lenjinova izjava... daj nam neki izvor ili sl da vidimo...

Треба...само што наслов није написан како треба него га је писао шиптар..

Треба да гласи - Јас те еб*м Србијо

Дакле шиптар правио наслов клипа...А то се певало у оригиналу на утакмици Вардар-Звезда ја мислим давне 1984-85...

Oni su i pjevali sa nenormalnim Makedoncima ispranog mozga , ali ne brini više je Srba ispranog mozga , makar 500 000 Srba u Srbiji je ispranog mozga , pa se MAkedonci drže odlično , a ti vjerovatno nisi makedonac

to sto si introvertan i ne vidis dalje od nosa to je tvoj problem... ne znaci da je ceo svet takav i da takav treba da bude!!!

da li ce uppercase da pomogne ne znam, ali je sigurno da nece da odmogne ni tvoje ponavaljanje propagande stare vise od jednog veka....

Ti mislis da me sa ovim "introvertan" i "ne vidis dalje od nosa" vredjas, ali ja bih se zabrinuo da takav mamlaz sa krizom identiteta ima nesto pozitivno da kaze o meni. Prigrli pobratima Shkeljzima i "grij se s njim" sto bi rek'o Mingo - njihova propaganda o makedoncima je update-ovana oko 1945, sto ih automatski cini podobnijim za "druzenje" :mrgreen:

Prije 400 godina imamo zapise kako su se Podgoričani i Sarajlije i Smederevci osjećali MAKEDONCIMA . Komunisti su radili na Udaljavalju MAkedonaca i ostalih Srba , kao i Srba i Crnogoraca . Sve to polazi od LEnjinove izjave da za uspostavljanje Komunizma treba slomiti kičmu Srpskom narodu .

ZA Kumanovo , ovo kaže vikipedija :

Općina Kumanovo ima 105 484 stanovnika i jedna je od najnapučenijih općina u Republici Makedoniji.

Po zadnjem popisu stanovnika većinu stanovnika tvorili su Makedonci - 63 746, drugi po brojnosti su Albanci sa 27 290, treći Srbi sa 9 062, Roma (Cigana) ima 4 256, Turaka ima 292, Vlaha 147, Bosanaca 20, te svih ostalih 671.

Za zadnjih teritorijalnih promjena ustroja Republike Makedonije 2003. godine Općini Kumanovo pripojene su dijelovi ruralne općine Općina Orašac, ostatak te bivše općine pridodan je Općini Staro Nagoričane.

Da li je ovo tačno ili se izmijenila strultura stanovništva posle 2001 ???

A đe su Kamani http://bs.wikipedia.org/wiki/Kumani
I Makedonci imaju asimilirane Cincare (kao što je bio Toše Proeski) , to što su neki Cincari asimilirani u Srbe ne znači da su Makedonci Srbi ..
Tako ste sa Hrvatima asimilirali Vlahe , pa sad tvrdite da su Hrvati Srbi .. istu priču imate sa Crnogorcima oko Vlaha i Arbanasa ..
Ta vaša nacionalna asimilacijska nastojanja su trebala da završe , tako je rasturena Jugoslavija ..

srbi su najvise radili na udaljevanju makedonaca od srba time sto su pokusavali da od njih naprave srbe. a i dalje to radite.....

e bas me zanima ta lenjinova izjava... daj nam neki izvor ili sl da vidimo...

Isto kao što je slomio Kičmu Ruskom narodu , pa proglasio Ukrajinu gdje je nastala Ruska država i gdje su pravi Rusi . Isto su to komunjare sprovodile u MAkedoniji gdje je nastalo Srpsko Carstvo i Pismo i koljevka Srpske civilizacije i nacije .

Pa i Srbi su pravili greške daleko od toga da smo mi idealni , ali njaveća glupost je da je MAkedonija Srpska kolonija . Odgovori mi za Kumanovo ,ako si i ti makedonac , ako si samo zaveden KOmunističkom ideologijom .

Ti mislis da me sa ovim "introvertan" i "ne vidis dalje od nosa" vredjas, ali ja bih se zabrinuo da takav mamlaz sa krizom identiteta ima nesto pozitivno da kaze o meni. Prigrli pobratima Shkeljzima i "grij se s njim" sto bi rek'o Mingo - njihova propaganda o makedoncima je update-ovana oko 1945, sto ih automatski cini podobnijim za "druzenje" :mrgreen:

sto bi te vredjao time sto sam te nazvao introvertnim? pa sam si rekao da si takav.... ne tim recima ali to je ono sto si sam napisao.... a onaj koji je introvertan on ne vidi dalje od nosa....

ako milion puta ponovis da imam krizu identitea to se nece i ostvariti.... i dalje ce ostati tvoj introvetni san!!!

a "Shkeljzim" moze da mi bude pobratim koliko i ti... ni manje ni vise.... ako si ti isti kao on ne trpaj me u taj vas klub introvertnih, krvozednih medjusobnih grejaca....

Pa neki pišu i o jedinstvenim islamistima ali kad ja odem na bošnjačke forume vidim vašu 'ljubav' prema Albancima a bogami i prema Sandžaklijama. Neki idu toliko daleko da više mrze Sandžaklije nego četnike. A stanje u svetu ne bih da opserviram.

Biće da je to zato što je islamista negativan termin koji su skovali u novije vrijema za teroriste koji se pozivaju na islam ..
Sljedbenici islama su muslimani , a vi pišete negativno o Crnogorcima i Bosancima u Srbiji , iako ste imali projekat asimilacije istih ..

ako milion puta ponovis da imam krizu identitea to se nece i ostvariti.... i dalje ce ostati tvoj introvetni san!!!
A mislis da ce pomoci ako ti ponovis milion puta tu mantru o makedonskom identitetu da ce makedonci postati nacija?

a "Shkeljzim" moze da mi bude pobratim koliko i ti... ni manje ni vise.... ako si ti isti kao on ne trpaj me u taj vas klub introvertnih, krvozednih medjusobnih grejaca....
To i jeste vas osnovni problem - sto ste dosli u to psihicko stanje da povlacite znak jednakosti izmedju Srba i Albanaca. Tuzno je to, momak.... Koliko god da ste mi vi Makedonci smesni, izgubljeni, na momente i jadni, ja to nikada ne bih mogao da uradim - da vas izjednacim sa Shipcima.

Edit: a sad me izvini, moram da zavrsavam ovu raspravu za veceras.

Isto kao što je slomio Kičmu Ruskom narodu , pa proglasio Ukrajinu gdje je nastala Ruska država i gdje su pravi Rusi . Isto su to komunjare sprovodile u MAkedoniji gdje je nastalo Srpsko Carstvo i Pismo i koljevka Srpske civilizacije i nacije .

Pa i Srbi su pravili greške daleko od toga da smo mi idealni , ali njaveća glupost je da je MAkedonija Srpska kolonija . Odgovori mi za Kumanovo ,ako si i ti makedonac , ako si samo zaveden KOmunističkom ideologijom .

to o slamanju kicme srbiji je tvoja teorija... ti rece da je to lenjin negde izjavio a ja i dalje ne videh gde i kada je to rekao... srpsko pismo je nastalo u srbiji i becu a ne u makedoniji.... akolevka srpske nacije sigurno nije makedonija.....

48n1o7u7yzfnmgnuj98j.png

ako srbi nisu pokusali da kolonizuju makedoniju objasni mi ko su onda domorodci u ovoj tabeli?

a sta konkretno treba da ti odgovorim za kumanovo?

makedonac jesam, i nisam zaveden komunistickom ideologijom....

Prilozi

• kolonizacija.jpg
    kolonizacija.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 0
Znamo da si ti tupavo bosanče, i da ti je prađed Milorad ranio prasiće, dok je prababa Savka spremala prebranac. I znamo da ti je ikona na tavanu sakrivena, a kandilo u podrumu. Ostalo je manje bitno.

Ne razumem zasto joj replicirate....evo pokusavam,ali nikako da razumem...jos manje razumem ove Makedonce i Srbe sto im isti neprijatelj radi o glavi a oni se svadjaju i dalje...izgleda da ono "zavadi pa vladaj" najbolje rezultate daje na Balkanu....

Znamo da si ti tupavo bosanče, i da ti je prađed Milorad ranio prasiće, dok je prababa Savka spremala prebranac. I znamo da ti je ikona na tavanu sakrivena, a kandilo u podrumu. Ostalo je manje bitno.

Koji Milorad , jel Milokrad Dodik ..
U podrumu mi je krtola , a na tavanu (šta bi ti da nema turcizama ) imam nekih totema .. a ti poslije kađenja ipak malo provjetri ..

]Prije 400 godina imamo zapise kako su se Podgoričani i Sarajlije i Smederevci osjećali MAKEDONCIMA .[/B] Komunisti su
ZA Kumanovo , ovo kaže vikipedija :

Općina Kumanovo

Па дај да видимо те налазе и списе....Опет сами себе лажете...Дај да видимо то ако си тако паметан

Не разумем Хрватски....

Какве везе има град Куманово?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back