Македонија на ивици

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А можда се ти осечаш као вука?Да оваки постови провоцирају нас и зато има несугласице на сваку тему о Македонији.Можда би ти реагирао још бурније када би ја покушао да ти тражим корене.Прво.Ти ниси тај који треба да лута и да тражи моје корене.
Друго:Ти немаш права да причаш о мојим коренима.
Трече.Боље нешто научи о твојим коренима.
Четврто:Има мене ко да учи о мојим коренима.
И ако ово не можеш сварити немораш да провоцираш јер свака провокација влече повратну провокацију.И онда почињу глупости о оном ножу у леџима, о мржњи,како Македонци мрзе Србе итд итд.А реалност каже друго.Мржња постоји само на форумима.

A ko ti brani da diskutujes o poreklu Srba? Diskutuj o otme do mile volje, ja to sigurno necu dozivljavati kao govor mrznje, valjda zato sto nemamo nacionalni kompleks nize vrednosti.

To sto ja negiram postojanje makedonske nacije i Makedonske Pravoslavne Crkve, ne znaci da mrzim Makedonce (geografska odrednica, Srbe i Bugare koji zive u Makedoniji) niti da im zelim bilo sta lose. Mrzim te taman koliko i Mačvanina iz Šapca.

А можда се ти осечаш као вука?Да оваки постови провоцирају нас и зато има несугласице на сваку тему о Македонији.Можда би ти реагирао још бурније када би ја покушао да ти тражим корене.Прво.Ти ниси тај који треба да лута и да тражи моје корене.
Друго:Ти немаш права да причаш о мојим коренима.
Трече.Боље нешто научи о твојим коренима.
Четврто:Има мене ко да учи о мојим коренима.
И ако ово не можеш сварити немораш да провоцираш јер свака провокација влече повратну провокацију.И онда почињу глупости о оном ножу у леџима, о мржњи,како Македонци мрзе Србе итд итд.А реалност каже друго.Мржња постоји само на форумима.

Another try to avoid playing deaf-phones:

Makedoncati, recite mi dakle je li Angel Džambaski rodom iz Pirina Bugarin ili Makedonac ? Ajde, da vas čujem !

:roll:

A ko ti brani da diskutujes o poreklu Srba? Diskutuj o otme do mile volje, ja to sigurno necu dozivljavati kao govor mrznje, valjda zato sto nemamo nacionalni kompleks nize vrednosti.

To sto ja negiram postojanje makedonske nacije i Makedonske Pravoslavne Crkve, ne znaci da mrzim Makedonce (geografska odrednica, Srbe i Bugare koji zive u Makedoniji) niti da im zelim bilo sta lose. Mrzim te taman koliko i Mačvanina iz Šapca.

Очигледно је да неке српске форумаше мучи неки други комплекс.Можда зато вас највише боли што све ЈУ републике су се одвојиле од вас.Јер вас мучи комплекс вишег,јачег,вреднијег.......гледати на свакога са висине.Е па видиш то не иде више тако......Трпите нож у леџа који сте сами себе забили.Али тај ваш понос прави вас слепим па лако је ударити слабијег.

Очигледно је да неке српске форумаше мучи неки други комплекс.Можда зато вас највише боли што све ЈУ републике су се одвојиле од вас.

Ma kako da ne... Crnogorci i vi ste se odvojili od nas zbog kombinacije pohlepe i kukavicluka.

Imas 3 klinca - 2 od 10 godina i 1 od 12. Rodjena su braca i nerazdvojni su.

Kreni da tučeš ovog najvećeg, a ovu dvojicu nemoj.

Posle 2 dana ovoj dvojici manjih još ponudi i po čokoladicu ako se odreknu ovog većeg, a ako neće zapreti im da ćeš i njih početi da biješ.

Šta misliš, koliko će trebati ovoj dvojici, ne samo da se odreknu brata, nego još i oni da počnu da mu klepaju ćuške s vremena na vreme?

Poslednja izmena:
Ma kako da ne... Crnogorci i vi ste se odvojili od nas zbog kombinacije pohlepe i kukavicluka.

Posle 2 dana ovoj dvojici manjih još ponudi i po čokoladicu ako se odreknu ovog većeg, a ako neće zapreti im da ćeš i njih početi da biješ.

Šta misliš, koliko će trebati ovoj dvojici, ne samo da se odreknu brata, nego još i oni da počnu da mu klepaju ćuške s vremena na vreme?

Što ti se brate ne vidi post normalno nego sve bijelo ? :roll:

Очигледно је да неке српске форумаше мучи неки други комплекс.Можда зато вас највише боли што све ЈУ републике су се одвојиле од вас.Јер вас мучи комплекс вишег,јачег,вреднијег.......гледати на свакога са висине.Е па видиш то не иде више тако......Трпите нож у леџа који сте сами себе забили.Али тај ваш понос прави вас слепим па лако је ударити слабијег.

Мучи их јер су криви за све....такву политику су подржали - 90 посто народа је гласало за Слобу и велику Србију..

И ето ти сада...

Очигледно је да неке српске форумаше мучи неки други комплекс.Можда зато вас највише боли што све ЈУ републике су се одвојиле од вас.Јер вас мучи комплекс вишег,јачег,вреднијег..... гледати на свакога са висине.Е па видиш то не иде више тако......Трпите нож у леџа који сте сами себе забили.Али тај ваш понос прави вас слепим па лако је ударити слабијег.

Ne vidim gdje to ovde vidiš nesporazum ?
Pa mi smo svi složni da vas ostavimo netaknutima u vašem raju sa braćom Arbanasima.

Nećemo se miješati i kvariti slogu. Je li to dovoljno korektno s naše strane ili još nešto očekujete ?

P. S. Kakav nož i kome ? Pojasni !

Poslednja izmena:
Ne znam sta se desava, sada vidim jos takvih poruka na ovoj strani. Nesto se zabagovao forum...

Ma nije se zabagovalo ništa to ovaj Karlos drka fontove kao da bi sakrio poruku, ali sa citatom pročitaš šta je napisao.

Karlosova sraćka:
Очигледно је да неке српске форумаше мучи неки други комплекс.Можда зато вас највише боли што све ЈУ републике су се одвојиле од вас.Јер вас мучи комплекс вишег,јачег,вреднијег... гледати на свакога са висине.Е па видиш то не иде више тако......Трпите нож у леџа који сте сами себе забили.Али тај ваш понос прави вас слепим па лако је ударити слабијег.

Poslednja izmena:
Шта ти радиш на "зликовачком" форуму?
Што не идеш браћи Хрватима?

Nije on kriv , isprali su im mozak , komunjare 50 godina pa ovi novi , sa Antičkim glupostima . MAkedonci su bili 200 godina duže pod Turcima od ostalih Srpskih zemalja , pa kada tome dodamo komunističku propagandu , i ovu novu Antičku , oni su odlični svjesni totalno , vidi Crnogorce šta je 50 godina komunističke propagande učinilo 200 000 Srba nezna za sebe .

Makedonija na makedoncite .

Nije on kriv , isprali su im mozak , komunjare 50 godina pa ovi novi , sa Antičkim glupostima . MAkedonci su bili 200 godina duže pod Turcima od ostalih Srpskih zemalja , pa kada tome dodamo komunističku propagandu , i ovu novu Antičku , oni su odlični svjesni totalno , vidi Crnogorce šta je 50 godina komunističke propagande učinilo 200 000 Srba nezna za sebe .

Makedonija na makedoncite .

I Bugari, bratko, i Bugari. Toa ne zaboravaj !
ljubav je to neprebolna ! :lol:

Poslednja izmena:
Највећа српска несрећа је што се све више смију, а неки и радују, туђој несрећи.
Не кажем да треба да се неко нервира због дешавања у другој држави.
Али схватите већ једном да су Шиптари, да се тако изразим, канцер.
А цијели западни Балкан је, у том контексту, човјек.
Сад ви размислите како се борити против канцерогених народа?
Препуцавањем и подметањем једни другима СИГУРНО НЕ, а ви користите главу...

Највећа српска несрећа је што се све више смију, а неки и радују, туђој несрећи.

A što si se ti lafe toliko zabrinuo za bugaroide ?

Ko im j... m.t.r ionako će im Majka Bugarija uskočiti kao rezervna varijanta kec na 11 kad im bude bilo najteže...

Što Srbi treba da brinu tuđu brigu ?

Шиптари им праве сра*а у "држави",а они кмече на Србе?Што ја имам да се радујем њиховој несрећи.Боли ме куа за будале.
Они (македонствујушчи) овдје кукају како им сви раде о глави.Наравно,Срби понајвише.

Ma dabome, Srbi se sami poubijali izmedju sebe - po milioniti put. Isto k'o i muslimani u Srebrenici. 'Oce to tako s vremena na vreme na Balkanu...
Takav projekat bio , velikosrbi nisu mogli oteti Sarajevo , pa su naložili iseljenje Srba:
"SRBE ISELITI IZ SARAJEVA !" http://www.dragandjokanovic.com/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=56
Jok bre, moji su u partizanima bili od 1941. - od samog pocetka. A muslimane su zamrzeli cirka jedno 550 godina pre toga ;)
A nisu zamrzili one što su ih pokrstili ? Da ih nisu zamrzili što u OC nije bilo vjerskih progona ? Da to nije mržnja novijeg datuma , reko im neko da je korisno da mrze muslimane ?

Bugari su Srbi . Ali to mi treba da raspravimo međusobom i mirno , kada ne bude neke opasnosti sa spolja . Sada MAkedonci trebaju da imaju potpuni oslonac u Srbima i Bugarima . A ne da kao lešinari padamo , sada MAkedonija na Makedoncite , a kada ne bude opasnosti onda su Srbi .

Što se vi ne bi prvo dogovorili sa Bugarima jeste li vi Bugari (recimo , Nemanjiće su rađale Bugarke) , ili su oni Srbi , pa će se Makedonci odlučiti za onoga ko preostane . .

bilo kakvu diskusiju o poreklu srba moderacija kaznjava veoma lepo. zbog teorije o poreklu srba koja je potkrepljena istorijskim cinjenicama i koju sam izneo u ne vise od tri recenice banovan sam pet dana. to sto sam u tom postu i toj teoriji o poreklu srba, negirao postojanje srpske nacije je veoma strogo kaznjeno.... ali naprotiv negiranje makedonske ili bilo koje druge nacije je naravno pozeljno na ovom forumu... eto ti si savrsen primer... baljezgas o necemu o cemu nemas tri blage veze i pri tome vredjas druge nacije i niko ti nece nista cak ce te i nagraditi moderacija :)

@tema
jos jedna tema otvorena da bi se pljuvalo po makedoniji.... ali vec smo izgleda navikli na to... i sad jedni te isti pljuju, mi cemo da im odgvorimo i onda oni ne mrze makedonce (a drago im je kad sipci pobiju nekoliko makedonaca) a mi mrzimo srbe... i ajmo jovo nanovo... ako vama nije dosadilo nije ni meni ;)

A što si se ti lafe toliko zabrinuo za bugaroide ?

Ko im j... m.t.r ionako će im Majka Bugarija uskočiti kao rezervna varijanta kec na 11 kad im bude bilo najteže...

Što Srbi treba da brinu tuđu brigu ?

Srbi ne treba da brinu tuđu brigu ali i nemaju nikakvih razloga da sebi stvaraju dodatne neprijatelje. Imamo Amere i Nemce koji žele da nas rasparčaju što više, Hrvate koji bi voleli da nas uopšte nema, Bošnjake koji bi se rado osvetili, Bugare koji bi nam krv pili jer misle da smo mi krivi što Makedonci pišu latinicom i ne smatraju sebe Bugarima. Kakav je naš interes da stvaramo dodatno neke neprijatelje ? Ko može očekivati da će se neko posle 70 godina postojanja nacije i države odreći toga i još prihvatiti stapanje sa jednom ovako slabom , siromašnom i dezorijrntisanom državom (žao mi je što ovo moram da kažem) u kojoj ni njen narod ne vidi svetlo na kraju tunela?

ako su prava braca trebace im vecnost, ako nisu trebace im sekund....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back