Tam@ra
Primećen član
- Poruka
- 842
Ne znam, meni je bas simpatican![]()
Ok

Je li zna neko gdje mogu da preuzmem pjesmu Who is it? Baš mi se dopada, a ne mogu da ju nađem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, meni je bas simpatican![]()

OkValjda sam ja navikla na neke druge vrste spotova, ali dobro
Je li zna neko gdje mogu da preuzmem pjesmu Who is it? Baš mi se dopada, a ne mogu da ju nađem...![]()
Sta hoces. spot ili pesmu?Ako je pesma, mogu da ti Upload-ujem![]()

Hajde upload-uj pjesmu Sad sam baš odgledala spot za pjesmu Leave me alone, i uopšte mi se ne sviđa...Iznenađena sam kako je spot bezveze...
Da, skroz je drugačiji od ostalih spotova iz Bad ere...Ni meni nije neštoIz Bad-a su najjači spotovi: Smooth Criminal, Bad i The way you make me feel !!! Čiste klasike, za sva vremena!!!
Liberian girl mi se ne svidja uopšte nekako, a Man in the mirror...šta znam, volela bih da se Majkl pojavljuje u spotu, Speed Demon mi se ni malo ne svidja!!! A DirtyDiana je super, samo što se meni više svidjaju spotovi gde ima nekakvog dešavanja (poput Thrillera, Bada, Remember the time, Smooth, Black or white...), jer ovi poput Give in to me i Dirty Diane su nekako uobičajeni...kao, Majkl na sceni, ovi padaju u nesvest, klasika...
E, a i ti nasla da uporedjujes Leave me alone sa Smooth criminal...
Meni je taj spot skroz simpatican...Ali ne vredi da ga uporedjujes sa Smooth, Bad...Jer je onda nikakav...Bzvz...

Who is it? je jedna od Majklovih najboljih pesama!!! Ono kod Opre kako je uradio :shock: obožavam taj beat box!!!
Necu da budem zaljubljena
Tamara, malo ce da kasni link, tek 40% ...
:shock: Nevjerovatno!
Cao narode!
Da, beat box je savrsen. Steta sto to ne forsira u pesmama i na koncertima. Retko ko uopste to ume da uradi. Mislim da niko ne ume da beat boxuje od ove nove mtv ekipe. Jedan je Michael.
He, vidi plave carapice. 8-)
pogledajte kao Thriller 25 tuče top liste najprodavanijih albuma širom sveta...Evo jednog lika sa francuskog Idola koji beat boxuje Billie Jean 8) I sam Majkl bi mu pozavideo !!! Sjajan je....MIslim, Justin i co. su smešni u odnosu na ovo!!!

Jaooooo, znam Kejti buca je genije!
Nego, kako ti se cini pesma "if you dont love me", meni je bruka, uopste ne znam kako nije usla u final cut? MJ ima toliko dobrih pesama u steku da je to strasno, mogao bi svake godine da izbaci po album sa tim starijim pesmama koje nisu usle u uzi izbor za albume, bas je sebican, grrrrrrrrr!
If you don't love me je savršena pesma!!!!!!! Nekad ne znam šta se dešava sa tim Majklom...kao, kad recimo za malo nije stavio Smooth Criminal na Bad album :shock: !!!
Nego, slažem se da bi sve unrealased pesme (ili makar većinu) trebao da objavi, bre. Neke unrealased pesme su čak bolje od ovih koje su na albumima!!!! Dobro je da je makar "We've had enough" stavio na Ultimate collection...Treba da pokaže bre sve što je stvorio, jer su retke pesme koje ne valjaju...mnogo bolje bi bilo kad bi uzeo taj stari, kvalitetan materijal i objavi ga ko čovek, nego da se bakće sa ovim obradama thirllera![]()
)