Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam baš odgledala spot za pjesmu Leave me alone, i uopšte mi se ne sviđa...Iznenađena sam kako je spot bezveze...

Da, skroz je drugačiji od ostalih spotova iz Bad ere...Ni meni nije nešto ;) Iz Bad-a su najjači spotovi: Smooth Criminal, Bad i The way you make me feel !!! Čiste klasike, za sva vremena!!!
Liberian girl mi se ne svidja uopšte nekako, a Man in the mirror...šta znam, volela bih da se Majkl pojavljuje u spotu, Speed Demon mi se ni malo ne svidja!!! A DirtyDiana je super, samo što se meni više svidjaju spotovi gde ima nekakvog dešavanja (poput Thrillera, Bada, Remember the time, Smooth, Black or white...), jer ovi poput Give in to me i Dirty Diane su nekako uobičajeni...kao, Majkl na sceni, ovi padaju u nesvest, klasika...

Da, skroz je drugačiji od ostalih spotova iz Bad ere...Ni meni nije nešto ;) Iz Bad-a su najjači spotovi: Smooth Criminal, Bad i The way you make me feel !!! Čiste klasike, za sva vremena!!!
Liberian girl mi se ne svidja uopšte nekako, a Man in the mirror...šta znam, volela bih da se Majkl pojavljuje u spotu, Speed Demon mi se ni malo ne svidja!!! A DirtyDiana je super, samo što se meni više svidjaju spotovi gde ima nekakvog dešavanja (poput Thrillera, Bada, Remember the time, Smooth, Black or white...), jer ovi poput Give in to me i Dirty Diane su nekako uobičajeni...kao, Majkl na sceni, ovi padaju u nesvest, klasika...

E, a i ti nasla da uporedjujes Leave me alone sa Smooth criminal...:roll:
Meni je taj spot skroz simpatican...Ali ne vredi da ga uporedjujes sa Smooth, Bad...Jer je onda nikakav...Bzvz...

Who is it? je jedna od Majklovih najboljih pesama!!! Ono kod Opre kako je uradio :shock: obožavam taj beat box!!!
Inače, spot za ovu pesmu mu je baš na nivou!!! Do skoro nisam uspevala da ukapiram radnju spota, ali skontala sam ;)

E, a i ti nasla da uporedjujes Leave me alone sa Smooth criminal...:roll:
Meni je taj spot skroz simpatican...Ali ne vredi da ga uporedjujes sa Smooth, Bad...Jer je onda nikakav...Bzvz...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
SMOOTH CRIMINAL RULEZZZZ !!!
pdvd000rl8.jpg

pdvd002it2.jpg

pdvd003rj0.jpg

pdvd010ey7.jpg

pdvd015qm1.jpg

Cao narode!

Da, beat box je savrsen. Steta sto to ne forsira u pesmama i na koncertima. Retko ko uopste to ume da uradi. Mislim da niko ne ume da beat boxuje od ove nove mtv ekipe. Jedan je Michael.

He, vidi plave carapice. 8-)

Cao narode!

Da, beat box je savrsen. Steta sto to ne forsira u pesmama i na koncertima. Retko ko uopste to ume da uradi. Mislim da niko ne ume da beat boxuje od ove nove mtv ekipe. Jedan je Michael.

He, vidi plave carapice. 8-)

Evo jednog lika sa francuskog Idola koji beat boxuje Billie Jean 8) I sam Majkl bi mu pozavideo !!! Sjajan je....MIslim, Justin i co. su smešni u odnosu na ovo!!!

ahahahha :lol: pogledajte kao Thriller 25 tuče top liste najprodavanijih albuma širom sveta...:D nikad ne bih rekla da će ovako nešto postići, jer je album očaj!!! Mada, ovo je sve na osnovu stare slave, to su sve milioni vernih fanova pokupovali...

Prema Daily Doubleu, Michael Jackson i ovogodišnja dobitinica 5 Grammy nagrada Amy Winehouse se bore za drugo mjesto na Američkoj listi albuma.
'Thriller 25th Anniversary Edition' je #1 na listi najprodavanijih albuma u Francuskoj sa prodatih 60215 kopija.
U Švajcarskoj i Holandiji, ‘Thriller 25th Anniversary Edition’ drži poziciju #2 na listama najprodavanijih albuma. U Austriji je na poziciji #5.

Album bilježi zavidne rezultate šitom svijeta:
#2 na listi najprodavanijih albuma u Australiji,
#3 u Velikoj Britaniji,
#5 u Njemačkoj,
#6 u Italiji
Album je prvog dana prodaje u Poljskoj dostigao zlatni status.
Singl 'Wanna be Startin' Somethin'' je #4 na zvaničnoj listi singlova na Novom Zelandu

Prodaja Thriller 25 albuma u SAD-u je bolja od očekivane. Prve sedmice po objavljivanju broj prodatih albuma će biti od 90 000 do 120 000 kopija, što osigurava mjesto među prvih pet albuma po prodaji.

PRODAJA ALBUMA U AMERICI 2007. GODINE

Prema SoundScan-u, Michael Jackson je u 2007.godini prodao 648,340 albuma i DVD-a, sa značajnim povećanjem prodaje nekih izdanja u odnosu na 2006.godinu.

Poređenja radi, prodaja albuma i DVD-a:
Madonna - 392,440 (uključujući i izdanje 'The Confessions Tour'),
Mariah Carey - 353,281 (uključujući 'The Adventures of Mimi Tour' izdanje),
Janet Jackson - 123,460,
Whitney Houston - 96,753.

Prodaja Michael Jackson izdanja za 2007.godinu u Americi:

Number Ones: 190,885 (+26%)
Thriller: 128,935 (+86%)
Number Ones (DVD): 79,335 (-34%)
The Essential Michael Jackson: 74,670 (+12%)
Off the Wall: 43,470 (+38%)
Live in Bucharest (DVD): 36,815 (-44.5%)
Greatest Hits: HIStory, Vol. 1: 28,330 (-18.5%)
Greatest Hits; HIStory (DVD): 15,780 (+6.5%)
HIStory on Film - Vol. 2 (DVD): 10,095 (-7%)
Bad: 9,765 (-10%)
Dangerous: 9,130 (+7.5%)
Ultimate Collection: 8,295 (-34%)
Invincible: 5,630 (-21%)
HIStory: Past, Present and Future: 3,415 (-2.5%)
Dangerous - The Short films (DVD): 2,315 (-6%)
Blood on the Dance Floor: 1,475 (-5.5%)

Evo jednog lika sa francuskog Idola koji beat boxuje Billie Jean 8) I sam Majkl bi mu pozavideo !!! Sjajan je....MIslim, Justin i co. su smešni u odnosu na ovo!!!

Jaooooo, znam Kejti buca je genije!

Nego, kako ti se cini pesma "if you dont love me", meni je bruka, uopste ne znam kako nije usla u final cut? MJ ima toliko dobrih pesama u steku da je to strasno, mogao bi svake godine da izbaci po album sa tim starijim pesmama koje nisu usle u uzi izbor za albume, bas je sebican, grrrrrrrrr!

Jaooooo, znam Kejti buca je genije!

Nego, kako ti se cini pesma "if you dont love me", meni je bruka, uopste ne znam kako nije usla u final cut? MJ ima toliko dobrih pesama u steku da je to strasno, mogao bi svake godine da izbaci po album sa tim starijim pesmama koje nisu usle u uzi izbor za albume, bas je sebican, grrrrrrrrr!

If you don't love me je savršena pesma!!!!!!! Nekad ne znam šta se dešava sa tim Majklom...kao, kad recimo za malo nije stavio Smooth Criminal na Bad album :shock: !!!
Nego, slažem se da bi sve unrealased pesme (ili makar većinu) trebao da objavi, bre. Neke unrealased pesme su čak bolje od ovih koje su na albumima!!!! Dobro je da je makar "We've had enough" stavio na Ultimate collection...Treba da pokaže bre sve što je stvorio, jer su retke pesme koje ne valjaju...mnogo bolje bi bilo kad bi uzeo taj stari, kvalitetan materijal i objavi ga ko čovek, nego da se bakće sa ovim obradama thirllera :roll:

If you don't love me je savršena pesma!!!!!!! Nekad ne znam šta se dešava sa tim Majklom...kao, kad recimo za malo nije stavio Smooth Criminal na Bad album :shock: !!!
Nego, slažem se da bi sve unrealased pesme (ili makar većinu) trebao da objavi, bre. Neke unrealased pesme su čak bolje od ovih koje su na albumima!!!! Dobro je da je makar "We've had enough" stavio na Ultimate collection...Treba da pokaže bre sve što je stvorio, jer su retke pesme koje ne valjaju...mnogo bolje bi bilo kad bi uzeo taj stari, kvalitetan materijal i objavi ga ko čovek, nego da se bakće sa ovim obradama thirllera :roll:

Ja te obrade gledam kao dodatak tj bonus, mada mislim da nisu bile vredne tih para. Ocigledno je da je platio brand (Akon, Fergie, etc..) sa ciljem da privuce mladju publiku. Marketinski - ok. Mada, mene je Akon kupio sa pesmicom Lonely, obozavam je, tako mi je i mob zvrndao neko vreme.

Nema pesme od ultimate collectiona, koja mi se nije dopala (od tih starijih neobjavljenih, bas su dobre sve). Postoje pesme koje mi se ne dopadaju na Dangerousu kao npr Gone to soon, verovatno MJ posvecuje pesme nekome, pa neke losije stavi na album iz tog razloga. Svaka pesma koja je potpisana od strane MJ je bas licna, a ove sto pisu zajedno, kad se okupi drustvance i piskara se vidi da su zeze. Ja bi volela da se MJ sam izoluje u studio i radi svoju stvar. Sto vise njegovih pesama na albumu to bolje samo da ne budu u Gone to soon fazonu, valjda je tu fazu prevazisao.

Ja volim i Leave me alone i Speed Demon, to su klasicni spotovi za 80te, a to su najbolje godine! Ako postoji neki spot koji ne volim to je Childhood, bljaks. I U rock my world mi se ne svidja (pesma je super). Who is it je savrsen spot za savrsenu pesmu.

Moj top 10 MJ trenutno:
1. Blood on the dancefloor (totalno u mom fazonu!!!)
2. Bad ;)
3. Man in the mirror
4. Billie Jean
5. In the closet
6. Scream
7. Dirty Diana
8. Thriller
9. Beat it
10. Scared of the moon (Bas steta sto postoji samo u demo verziji :( )

Butterflies??? Obozavam! Bilo koja soul, rnb, funk, bugi pesma od MJ je brrrrrrrrrukaaaaaa!
Samim tim Off the wall mi je najomiljeniji, sta ces volim slatke bugi pesmaje. Bad concert je cisto fanki savrsensvo! I mnogo volim sto je u Jokohami pevao iskljcivo fank stvari, ali ne volim sto nije otpevao Dianu. Koncertna verzija Dirty Diane na u tubu, je totalna perverzija, volim kad krene da se dodiruje, a i mikrofon, huhhhhhhh. Steta sto ne postoji bolji snjimak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back