Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
If you don't love me je savršena pesma!!!!!!! Nekad ne znam šta se dešava sa tim Majklom...kao, kad recimo za malo nije stavio Smooth Criminal na Bad album :shock: !!!
Nego, slažem se da bi sve unrealased pesme (ili makar većinu) trebao da objavi, bre. Neke unrealased pesme su čak bolje od ovih koje su na albumima!!!! Dobro je da je makar "We've had enough" stavio na Ultimate collection...Treba da pokaže bre sve što je stvorio, jer su retke pesme koje ne valjaju...mnogo bolje bi bilo kad bi uzeo taj stari, kvalitetan materijal i objavi ga ko čovek, nego da se bakće sa ovim obradama thirllera :roll:
If you don't love mi je totalno rock pjesma-kao da su je pravili Rolling Stones:-P

Ja te obrade gledam kao dodatak tj bonus, mada mislim da nisu bile vredne tih para. Ocigledno je da je platio brand (Akon, Fergie, etc..) sa ciljem da privuce mladju publiku. Marketinski - ok. Mada, mene je Akon kupio sa pesmicom Lonely, obozavam je, tako mi je i mob zvrndao neko vreme.

Nema pesme od ultimate collectiona, koja mi se nije dopala (od tih starijih neobjavljenih, bas su dobre sve). Postoje pesme koje mi se ne dopadaju na Dangerousu kao npr Gone to soon, verovatno MJ posvecuje pesme nekome, pa neke losije stavi na album iz tog razloga. Svaka pesma koja je potpisana od strane MJ je bas licna, a ove sto pisu zajedno, kad se okupi drustvance i piskara se vidi da su zeze. Ja bi volela da se MJ sam izoluje u studio i radi svoju stvar. Sto vise njegovih pesama na albumu to bolje samo da ne budu u Gone to soon fazonu, valjda je tu fazu prevazisao.

Ja volim i Leave me alone i Speed Demon, to su klasicni spotovi za 80te, a to su najbolje godine! Ako postoji neki spot koji ne volim to je Childhood, bljaks. I U rock my world mi se ne svidja (pesma je super). Who is it je savrsen spot za savrsenu pesmu.
Spot od speed demon je u moonwalker,a ti sestro you rock my world spot ti se ne svidja???:evil:Mislim da je spot vrh vrhova-produzena verzija je buf:-P

Ne svidja mi se, vec vidjeno.. volim original - Smoth Criminal...

Ali to je dobro, mislim to sto smo kriticni, to onda znaci da nismo opsednuti, ni malo, haha.

:D koliko obožavam Majkla, toliko volim i da ga kritikujem...normalno. ;)
Childhood mi se ne svidja ni pesma ni spot...u stvari iz History ere samo mi se They don't care..svidja spot. You rock my world je dobro uradjen tehnički, ali malo smara (kao da nedostaje zanimljivosti i dešavanja), mislim "She's out of my life" mi je zanimljiviji spot od ovog...Kao da ga je radio po uzoru na Smooth Criminal....ne znam, najviše volim kad pravi različite stvari, ali da kad ih uporediš, shvatiš da su neuporedive i da se ne zna koja je bolja (npr. Who is it spot i Remember the time) ili ( pesme: Beat it i Earth Song)

Smooth Criminal je najbolji Majklov spot, i ne samo Majklov vec i uopste. Najbolja igra, najbolja koreografija, najbolji scenario, fenomenalna rezija. I bez obzira sto je Thriller doneo revoluciju u spotove opet je Smooth Criminal bolji. Toliko.

Najjači spotovi :
-Thriller (full)
-Beat it
-Bad (full version)
-The way you make me feel (full..)
-Smooth Criminal
-Black or white (full)
-Remember the time (full)
-In the closet
To je to...

Spotovi koje lično volim
-Say say say
-Rock with you
-She's out of my life
-Will you be there
-What's up with you
-Give in to me
-They don't care about us
-DirtyDiana

A "Captain EO" neću da pominjem, jedno od najboljih video dela MJ-a !!!

Jao, ne smem vise da slusam MJ-a... ova diskografija, uh... cim pustim neku pesmu, zarazim se, i skacem po kuci :lol:

Poslušaj Heartbreak hotel pa da zajedno budemo zaraženi :D
Ceo dan slušam tu pesmu!!! Ta pesma je kao droga..meni svaki put unosi tako pozitivnu energiju (iako pesma ne govori baš o pozitivnim stvarima), unosi dobro raspoloženje u sekundi..budem haj ceo dan :D Po meni ta pesma ima najbolji ritam od svih pesama!!!!!

tutututu welcome to heartbreak hotel...10 years ago on this day...hee hee...this is scaring me...hoooooo hooooo ...so evil Heartbreak hotel....Aaaaow!!

Meni se od spotova najvise svidja Remember the time... TWYMMF mi je nekako bzvz spot... Smooth Criminal je ok...

Ja obozavam taj spot ... tako je ... perverzan ... :lol: ... ja tako spopadam ljude po ulici ... evo pitajte A ... juce sam tako ... tako da mogu da se pronadjem u spotu , :lol: ... i onaj deda je jak , sto prica sa MJ-om na pocetku i posle mu pokaze OK ... :lol: ... sta mi se jos svidja ... hmmm , kad se zavlaci u ona kola , :lol: i kad se penje ... i posle ona voda sto curi na kraju ... 8) :-o :o

Cao narode!

Da, beat box je savrsen. Steta sto to ne forsira u pesmama i na koncertima. Retko ko uopste to ume da uradi. Mislim da niko ne ume da beat boxuje od ove nove mtv ekipe. Jedan je Michael.

He, vidi plave carapice. 8-)

Znaju skoro svi ... mislim da cak i Britney , :lol: , zezam se , nije to njen ovaj "thing" , ali dosta njih zna ... ja volim one carape sa Motown 25 ... te svetluckaju ... a one posle sa turneja i to , one ne ... bas bzvz ... ja volim te sto svetle ... 8) :-o :o

Pogledajte šta sam našla :shock: !!!
Slučajno sam ugledala na Tv-u, a evo, uspela sam da nadjem na netu...
Znači, prepala sam se :shock: !!! Prvo sam mislila da je neka Majklova reklama koju nisam videla, kad ono....

Znaju skoro svi ... mislim da cak i Britney , :lol: , zezam se , nije to njen ovaj "thing" , ali dosta njih zna ... ja volim one carape sa Motown 25 ... te svetluckaju ... a one posle sa turneja i to , one ne ... bas bzvz ... ja volim te sto svetle ... 8) :-o :o

Ma de znaju bre...Pogledaj samo Justina kako je smešan bre...Nego, meni se svidja i onaj Majklov beat box sa Tabloid Junkie-a...ali, Who is it je neprevazidjen....i svidja mi se kad uz Billie Jean na koncertima beat boxuje...

Poslušaj Heartbreak hotel pa da zajedno budemo zaraženi :D
Ceo dan slušam tu pesmu!!! Ta pesma je kao droga..meni svaki put unosi tako pozitivnu energiju (iako pesma ne govori baš o pozitivnim stvarima), unosi dobro raspoloženje u sekundi..budem haj ceo dan :D Po meni ta pesma ima najbolji ritam od svih pesama!!!!!

tutututu welcome to heartbreak hotel...10 years ago on this day...hee hee...this is scaring me...hoooooo hooooo ...so evil Heartbreak hotel....Aaaaow!!
Ah, na trenutak si me uplasila da nemam tu pesmu :shock:
Ali sam saznao da je pesma trebala da se zove Heartbreak hotel, ali je zbog Elvisove istoimene pesme naziv promenjen u This place hotel, i imam tu pesmu :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back