Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma da ono kao postujem ga....ne slusam,ali postujem....malo mi je smesan u spotovima,tipa Bad itd. kad hoce da bude opasan....izvinjavam se svim fanovima Majkija na proslom postu....ali ono kao...morao sam,takav sam...djubre ostaje djubre....

Znas kako to je shodno naslovu pesme "BAD" pa je logicno da bude opasan. A bolje je to da radi nego ko ove danasnje grupice tipa Backstreet Boys, mislim majk mozda je fin, ali ovi danas bre ciste pedercine :)

Gledam ovo potpisivanje "Invincible" albuma...koji je lik ovaj Majkl :) Prilazi mu neka opasna riba tu negde oko 25 god. i sad pre nje telohranitelji nikome ne daju da mu pridje samo eventualno da se rukuju sa njim, a on ovoj ribi kaze: sta ti je to na stomaku? a njoj probusen pupak onim pleybojem znakom tj onim zecicem, takva mindjusa :) A on kao: jao pa jel to bolelo, pa bas mi se svidja, pa ga ona i zagrli...more opasan je Majk nema sta :D

Gledam ovo potpisivanje "Invincible" albuma...koji je lik ovaj Majkl :) Prilazi mu neka opasna riba tu negde oko 25 god. i sad pre nje telohranitelji nikome ne daju da mu pridje samo eventualno da se rukuju sa njim, a on ovoj ribi kaze: sta ti je to na stomaku? a njoj probusen pupak onim pleybojem znakom tj onim zecicem, takva mindjusa :) A on kao: jao pa jel to bolelo, pa bas mi se svidja, pa ga ona i zagrli...more opasan je Majk nema sta :D

:lol::lol::lol::lol:

Sinoc je na televiziji bio dokumentarac “Luj Teru I Majkl Dzekson “.Taj novinar je takav kreten nevidjeni –imao je intervju sa dekicom Dzo I znatev li sto ga je pitao :”Da li bilste voljeli da vas sin bude u vezi sa djevojkom ili deckom”(zamislite kretena sta je pitao),” da li vam se Majklov nos svidja ,da li je Majkl sada lijep”.Taj prokleti novinar je svaki odgovor htio pomalo da izokrene!!!!!!!!!!Takve ljude mrzim iz dna duse …..

Sinoc je na televiziji bio dokumentarac “Luj Teru I Majkl Dzekson “.Taj novinar je takav kreten nevidjeni –imao je intervju sa dekicom Dzo I znatev li sto ga je pitao :”Da li bilste voljeli da vas sin bude u vezi sa djevojkom ili deckom”(zamislite kretena sta je pitao),” da li vam se Majklov nos svidja ,da li je Majkl sada lijep”.Taj prokleti novinar je svaki odgovor htio pomalo da izokrene!!!!!!!!!!Takve ljude mrzim iz dna duse …..

Pa šta je ovaj odgovarao?

Eeee , taj novinar ima extra emisije ... i nije uopste hteo da prikaze MJa lose , bar se meni tako cinilo , tokom cele emisije je bio na njegovoj strani i pricao kako samo zeli da upozna malo bolje MJa ... cak i kada ga je video kako je prosao pored na onim demonstracijama Sonny su.cks rekao je kako mu nije dobro od tolike energije kad ga je video ... a sad sto je postavljao razna pitanja njegovom tati da ga nervira , pa i ja bih :D ... uostalom , MJ ispada toliko nezan i fin da jos malo nista lose ne sme niko da ga pita inace ispada odmah glup novinar i ne znam ni ja sta ... meni je taj lik kul ... 8) :-o :o

ma da ono kao postujem ga....ne slusam,ali postujem....malo mi je smesan u spotovima,tipa Bad itd. kad hoce da bude opasan....izvinjavam se svim fanovima Majkija na proslom postu....ali ono kao...morao sam,takav sam...djubre ostaje djubre....

Da znaš da je i meni jedno vreme izgledao smešno...to što mlakonja oće da bude baja :lol: ,ali treba pogledati tekst pesme i full verziju spota....jer je situacija u stvari da Majkl hoće nekim likovima iz bande da pokaže koliko uopšte nisu opasni, jer ga oni teraju da opljačka nekog tipa, da se dokaže kako je opasan i tako to, a on im priča kako nema svrhe biti takav, da takve siledžije ne vrede itd.

Evo moje price:

Nista, cujem ti ja na VH1 pesmu BAD..I nenormalno mi se dopadne...Ali ne zapamtim ko je..Onda, sutradan, ponovo, i vidim, a ono Majkl...Kao, super...Onda cujem They don't care...I posle desetak dana, ja dodjem na ovu temu, upoznam Sonjicu, Ivana, Billiku, Xavija, Alexa...I oni mi daju pesme..U pocetku, to je bilo kao, aha, pa, sigurno nisu lose, ali me mrzi da slusam..Ali kad sam sve preslusala..NI JEDAN bend koji slusam, ali ni jedan, nema TAKO PREDOBRE pesme kao Majklove!Ali niko..I sta da kazem?Majkl mi je postao deo zivota, another part of me, valjda...Zavolela sam ga nenormalno, a Sonja je najveci krivac sto sam ga zavolela...I ja sam joj neizmerno zahvalna!A i Majklu, koji mi je pokazao da rock i metal nisu jedine dve vrste muzike koje vrede..
I LOVE YOU MORE, MICHAEL!!!

Majk je kraljcina..Frajer, bre :mrgreen:
Steta sto nema takvih danas:-(

Evo moje price:

Nista, cujem ti ja na VH1 pesmu BAD..I nenormalno mi se dopadne...Ali ne zapamtim ko je..Onda, sutradan, ponovo, i vidim, a ono Majkl...Kao, super...Onda cujem They don't care...I posle desetak dana, ja dodjem na ovu temu, upoznam Sonjicu, Ivana, Billiku, Xavija, Alexa...I oni mi daju pesme..U pocetku, to je bilo kao, aha, pa, sigurno nisu lose, ali me mrzi da slusam..Ali kad sam sve preslusala..NI JEDAN bend koji slusam, ali ni jedan, nema TAKO PREDOBRE pesme kao Majklove!Ali niko..I sta da kazem?Majkl mi je postao deo zivota, another part of me, valjda...Zavolela sam ga nenormalno, a Sonja je najveci krivac sto sam ga zavolela...I ja sam joj neizmerno zahvalna!A i Majklu, koji mi je pokazao da rock i metal nisu jedine dve vrste muzike koje vrede..
I LOVE YOU MORE, MICHAEL!!!

Jejjjjjjj :D :D :D Baš super. Baš lepo. Baš mi je drago što sam najviše kriva za sve :D !!! I želim da utičem na još puno ljudova, koji su spremni da poslušaju najsjajniju muziku, muziku koja je večna, na koju niko nije imao primedbi....Majkl Džekson je čisti genije!!! I treba ga duboko poštovati zbog toga...Sva vredjanja, omaložavanja, prozivanja Majkl nije ničim zaslužio, tako da se nadam da će razumni konačno shvatiti njegovu vrednost...toliko od mene :heart:

Obožavam HIStory album....Scream je sjajan !!!
scream2-1.jpg

scream10-1.jpg

Ali, zato...BAD i SAY SAY SAY su najjači spotovi ikada!!!!!! (klikni da uvećaš sliku)

Evo još malo sličica...
Majklica na prelazu iz Thriller u Bad eru...:roll: (provalite kako su mu samo vrh nosa i desno oko crne boje...ostatak face - crveno :cry: )
164gj.jpg

Majkl likčina sa teleskopom od fotoaparata
521xs5xh.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back