Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Džemper i košulja jednako savršenstvo !!! Najbolje mu ubedljivo stoje džemperi poput ovog...i one "Come together kožne pantalone"
![]()
Ova slika je simpaticna jako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Džemper i košulja jednako savršenstvo !!! Najbolje mu ubedljivo stoje džemperi poput ovog...i one "Come together kožne pantalone"
![]()
ops:
Jejjjjjjj![]()
![]()
Baš super. Baš lepo. Baš mi je drago što sam najviše kriva za sve
!!! I želim da utičem na još puno ljudova, koji su spremni da poslušaju najsjajniju muziku, muziku koja je večna, na koju niko nije imao primedbi....Majkl Džekson je čisti genije!!! I treba ga duboko poštovati zbog toga...Sva vredjanja, omaložavanja, prozivanja Majkl nije ničim zaslužio, tako da se nadam da će razumni konačno shvatiti njegovu vrednost...toliko od mene
![]()

Jeste, kriva si, i hvala ti
Mike, you're another part of me..

Munvoker,odlican...![]()
tvoj profil prikazuje nenormalnu opsesiju...dete, razbolećeš se! Za tvoje dobro ti kažem da smanjiš malo to slušanje pesama i gledanje slika.
ali PREMOĆNA !!!!!! Bad spot (full verison) je jedan od njegovih najboljih....ceo profil razvaljuje, sestro !!!!! 8) i avatar AhhhhhhhhhhNajjace je bilo kada je izveo onaj njegov cuveni visestruki zaokret:-P,a one djevojke se napalile u publici:-P!!!Ja cmizdrim svaki put kad gledam prvih 10ak minuta !!! Majklovi nastupi su pravo emotivno putovanje, bre.. Ja se uživim protiv svoje volje, nesvesno...Man in the mirror iz Moonwalkera je nevidjen događaj....ja padam potpuno isto kao oni što su ga uživo gledali...Užas
Pa evo i mojih omiljenih albumaNema na čemu, u svako doba
Another part of me je jedna od mojih zauvek omiljenih pesama
Medju njima su: Get on the floor, Dirty Diana, Man in the mirror, Superfly sister..
E, ajde sad da vas čujem po 1000000000 put...tri najomiljenija albuma. Znači samo tri i to po redosledu (od najomiljenijeg)
Evo moje liste:
-Bad -zauvek !!!
-Off the wall
-Blood on the dance floor
Ubicu te,dje to sve nabavljas""""""""cry![]()

Vazi,nego kako cu da ti posaljem???![]()
Ali pre svega treba da se uverim da je taj koncert pravi, tj da nije neki montirani laznjak
Cim meni stigne koncert ja tebi posaljem spisak svojih koncerata (a imam ih veoma puno) ti izaberes koji zelis i to je to. Ako je to stvarno koncert sa Bruneja mozda te i castim sa jos jednim koncertom odozgoE, susie, oladi malo...prolupala si s tim majklom skroztvoj profil prikazuje nenormalnu opsesiju...dete, razbolećeš se! Za tvoje dobro ti kažem da smanjiš malo to slušanje pesama i gledanje slika.
Nego, ovaj, ona slika u profilu ti je premoćnaali PREMOĆNA !!!!!! Bad spot (full verison) je jedan od njegovih najboljih....ceo profil razvaljuje, sestro !!!!! 8) i avatar Ahhhhhhhhhh

On tebe voli vise...![]()

A jel da ti posaljem preko e-mail????:-PPa prvo da pitam jeli taj koncert sto ti imas na disku, tj na DVD? Ako jeste lako ces mi poslati postomAli pre svega treba da se uverim da je taj koncert pravi, tj da nije neki montirani laznjak
Cim meni stigne koncert ja tebi posaljem spisak svojih koncerata (a imam ih veoma puno) ti izaberes koji zelis i to je to. Ako je to stvarno koncert sa Bruneja mozda te i castim sa jos jednim koncertom odozgo
![]()
Covjek se naprosto iznervirao kada ga je ono pitao!!!I A sto se tice nosa rekao je:"MJ je to uradio,i meni se dopada,sto se svidja njemu svidja se i meni,a Majkl ne bi volio da na BBC pricam o njegovom nosu,ne bih volio da se naljuti!!!Pa šta je ovaj odgovarao?

To ti je kul hmhmhmh.........Eeee , taj novinar ima extra emisije ... i nije uopste hteo da prikaze MJa lose , bar se meni tako cinilo , tokom cele emisije je bio na njegovoj strani i pricao kako samo zeli da upozna malo bolje MJa ... cak i kada ga je video kako je prosao pored na onim demonstracijama Sonny su.cks rekao je kako mu nije dobro od tolike energije kad ga je video ... a sad sto je postavljao razna pitanja njegovom tati da ga nervira , pa i ja bih... uostalom , MJ ispada toliko nezan i fin da jos malo nista lose ne sme niko da ga pita inace ispada odmah glup novinar i ne znam ni ja sta ... meni je taj lik kul ... 8) :-o
![]()
![]()
Mazestik Velicanstveni mu je dobro rekao"Ti si je*eni idiot".Stvarno je kreten(ali onaj na kvadrat!!!!!!!!!)to je i mene uvijek zanimalo.mislim da je negdje oko 1.75 m.:-PE, ljudi..Koliko je Mikica visok?![]()