Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne prodje ni dana da ne slusam ga i gledam,to je neki sindrom koji je neizleciv-on je tvorac muzike,umjetnik vijeka,gospodar scene......za mene najveci umjetnik ikada:razz:Vjeruj mi za ove 4 god. sam ga proucavao koliko naucnici Bibliju,moji u kuci su nervno oboljeli od njega....:lol:dajte mi,prognozu,ne znam sta mi je??????????:-P

Jel' ja već rekoh? Zaboga, pa MAJKL DŽEKSONOV SINDROM!:lol:
Ne brini, dijagnoza je već poznata: slušanje Majklovih pjesama bar 5 puta dnevno & posjećivanje foruma, i sve će biti OK ;) Pitaj kejti kako ona to podnosi ;)

Pa eto, mogu da kazem da se osecam makar kao deo istorije koju je MJ stvarao. Bio sam svestan Dangerous-a, pa HIStory-a, pa Blood On the Dance Floor-a, pa na kraju i "Invincibla". Secam se kada se pojavio Dangerous (tada je MJ bio mnogo vise slusan kod nas nego sada) ja sam bio u goste kod jedne sestre od tetke koja bila udata za jednog budzu iz inostranstva pa covek jos tada imao extra JVC pojacalo plus ekvilajzeri plus digitalni dek plus gramofon plus tjuner i sve to na 2x150w. I kad sam ugledao Dangerous original album (tad nisu bile kopije) mojoj sreci nije bilo kraja :)

Eto, to je ono što me je oduvek nerviralo :( Znači, nije fer...em sam tako kasno saznala za njega, em sam ovako prokleto mlada i nisam uopšte osetila kako izgleda atmosfera kad je bio baš slušan...Ali, eto, moraću da se nosim s tim do kraja života...:( Ipak sam zahvalna što je njegova muzika večna i što će mnoge generacije posle mene moći da uživaju u Majklu, pa makar ne osetili taj Trhill :cool:

Pa bolje za tebe :) ti ima tek da uzivas u njegovohj muzici :) iako si vec dosta cuo i video verovatno postoji jos gomila stvari koje tek treba da cujes i vidis od MJ-a. Ja recimo obozavam njegov nastup na Grammy '88 i gledao sam ga i do sada, ali od kako sam ga nabavio pre godinu dana u DVD kvalitetu cini mi se da ne prodju 2 dana a da ja to ne odgledam :) Najbolji nastup ikada :D
Da mi je nabaviti 30th anniversury 2001 in M.S.Garden DVD.Taj koncert je fenomenalan:cry:a tek kako je izveo you rock my world,beat it,billie jean............:-P

Eto, to je ono što me je oduvek nerviralo :( Znači, nije fer...em sam tako kasno saznala za njega, em sam ovako prokleto mlada i nisam uopšte osetila kako izgleda atmosfera kad je bio baš slušan...Ali, eto, moraću da se nosim s tim do kraja života...:( Ipak sam zahvalna što je njegova muzika večna i što će mnoge generacije posle mene moći da uživaju u Majklu, pa makar ne osetili taj Trhill :cool:
I moja pricica je tvojoj slicna:cry:

Slažem se u p o t p u n o s t i

Da mi je nabaviti 30th anniversury 2001 in M.S.Garden DVD.Taj koncert je fenomenalan:cry:a tek kako je izveo you rock my world,beat it,billie jean............:-P

Prvi put čujem da je neko oduševljen tim kasnijim koncertima i nastupima...
Meni su oni najlošiji, iskreno. Ne mogu da se porede sa Victory i BAD turnejama !!!!!!

*A onaj grammy nastup iz 88 neću da pominjem...Man in the mirror je izveo nevidjeno dobro !!!!!!!!

Po meni History nije baš toliko loš koliko je Invicible...
U Historyju se još dobro držao, ipak je imao spektakularne koncerte, uprkos onim playbackovima...Ali onaj Earth Song sa VMA nikada neću zaboraviti kako je izveo!!!!!!! :shock:

Aaaaaaah!!!:)
Znaci, NE VERUJEM!!!
Evo me u starom stanu...Sreca, ponela sam flashku...NASLA SAM SVIH CETRDESTET PESAMA + SVE SLIKE(oko 400 + ove sto ih imam u novom stanu...)!!!!!!!
Ako postoji trenutno osoba koja je srecnija od mene...Znaci, MAAAAAAAAAAAJKLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

Evo jos nekih slika :)

5876574_m.jpg

5806881.jpg

ERTFWER.jpg

p15.jpg

Bad_21.jpg

About.jpg

....

Duffy is at number 1 in the singles chart with her massive track Mercy on downloads alone!
MTV.co.uk interviewed the 23 year old back in November 2007 tipping her for success this year.
The Welsh singer finally knocked Basshunter’s trance anthem Now You’re Gone off the top spot.

Nickelback’s tune Rockstar made it to number 2 while David Jordan’s Sun Goes Down sits at 4.

Jack Johnson’s latest disc Sleep Through The Static is at number 1 in the album chart with Nickelback and Michael Jackson’s Thriller rerelease making up the top 3.

Evo malo vesti u vezi s Majkom. Duffy (moja omiljena pevačica) je konačno uspela da se popne na prvo mesto!!!!!!! (Bravo, Duffyce, najjača si !!!!!!) a Majlk nam je treći...

A pair of Michael Jackson’s classic sequined socks is up for sale on eBay. The starting bid is sat at $275.000. The seller obtained the socks through an auction house and they come with a letter of authenticity signed by the previous owner David Guest.

aa20_12.JPG

Svi ste nadam se vidli one skorasnje slike MJ-a koje su se pojavile sa onim radio voditeljem Big Boy-em. Evo slike:

02.jpg

On je tamo izgleda neka faca sto se tice kritike. E pa njega je Majkl pozvao u Las Vegas da cuje kako zvuci muzika na kojoj upravo radi. E fora je u tome sto ovaj uopste nije znao da se radi o Majklu :) Evo ovde mozete poslusati pricu o tome kako se odusevio kad je vido da ga je "King Of Pop" licno zvao :)

http://radiobigboy.com/whatsnewfiles/mj.mp3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back