Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Katyce,avatar i slika su ti divni !!!
Gde si nasla MJov pokretni avatar te velicine ? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja se pitam...immph:

Da,slazem se !!! retardi raspali !!! Resili su da ga uniste...Nadam se da cu sutra dobiti vest da to nije tacno !!!katy:Sta, Majkl je izgubio prava na sopstvenu pesmu??? I to, You are not alone??? Alo to je jedna od najboljih balada, (sem onog odvratnog spota)....![]()
Billie Jean:Katyce,avatar i slika su ti divni !!!Gde si nasla MJov pokretni avatar te velicine ?
![]()
iskopala sam slucajno sa nekog cd-a...sto sam narezivala odavno....nisam bre ni znala da imam....bas je predivan avatarcic Billie Jean:Da,slazem se !!! retardi raspali !!! Resili su da ga uniste...Nadam se da cu sutra dobiti vest da to nije tacno !!!![]()
![]()
Avatar je odlican !!!katy:Joj Billice, znaci da me ubijes ne znam!!!iskopala sam slucajno sa nekog cd-a...sto sam narezivala odavno....nisam bre ni znala da imam....bas je predivan avatarcic
![]()

Nadam se...katy:Ma, mora da je ovo samo jos jedan trac....

Little Susie:kejtice,hvala
ti znas sta o tvom mislim:balamiserazvlacinizusne:
![]()
aaaaaaaaahhhhhhhhhhh! bozanstvenog li stvorenja!!!katy:
Little Susie:aaaaaaaaahhhhhhhhhhh! bozanstvenog li stvorenja!!!![]()

pa na vh1 su pustili...u so 90's...they don't care about us..a meni se jaaaako dopalo..a znala sam jos par pesama.ali nisam znala ko je...jooj ima prelep osmehkaty:Ej, Susie...kako si ti i kada pocela da slusas Majkla??Mislim nije cudo sto si ga zavolela i zaljubila se u njega kad je najbolji i najlepsi...ali, kako si saznala za njega i muziku uopste??