Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Can you Feel It

Can you feel it,
Can you feel it,
Can you feel it
If you look around
The whole world is coming togheter now, baby
Can you feel it,
Can you feel it,
Can you feel it
Feel it in the air,
The wind is taking it everywhere, yeah
Can you feel it,
Can you feel it,
Can you feel it
All the colors of the world should be
Lovin' each other wholeheartedly
Yes, it's all right
Take my message to your brother
And tell him twice
Spread the word and try to teach the man
Who's hating his brother,
When hate won't do, ooh
‘Cause we're all the same, yes
The blood inside of me is inside of you
Now, tell me
Can you feel it,
Tell me Can you feel it,
Can you feel it, oh
When you see it´s going down
Can you see it in your bones?
Can´t you feel it, yeah
Yeah, yeah, oh
Every breath you take
Is someone's death in another place
(Another place)
Every healthy smile
Is hunger and strife to another child
(Another child)
But the stars do shine
In promising salvation, is near this time
(Near this time)
Can you feel it now
So brothers and sisters show me know how
Now, tell me
Can you feel it,
Tell me can you feel it,
Can you feel it hey hey
Talk to your self now
This feeling is going down
Open up your mind
Can you feel it,
Can you feel it
All the children in the world should be
Loving each other wholeheartedly
Yes, it's all right
Take my message to your brother
And tell him twice
Take the news to the marching men
Who are killing their brothers
When death won't do, ooh
Yes we're all the same
Yes, the blood inside of my vain is inside of you
Now, tell me
Can you feel it,
Can you feel it,
Can you feel it
Can you
Can you
(Can you feel it)
(Can you feel it)
(Can you feel it)

Joj ljudovici, danas mi se izdesavalo puno stvari vezanih za MJ-a!!!
Strasno, uzasno, neverovatno!!!
U skoli danas, najveca fufara iz odeljenja, koja se ubija od splavova i turbofolka, me pita za pesmu "They don't care about us" ...i kaze da joj se svidja ubistveno, jos mi je uzela telefon, slusala "Beat it" i naravno "Somebody's watching me"(nju zna napamet) :shock: jos je igrala na sred casa...auuuuuu...
Dobro, to sam i nekako prezivela...kad eto ti druge ubistvene vesti!!! Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Salje meni sestra poruku:"Sonja, Milena je na aerodromu, u Egiptu videla Michael Jackson parfem."
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja sam istog trenutka izasla sa casa, iz ucionice zvala sestru i rekla joj da kaze ovoj da kupi parfem po svaku cenu, da pozajmi pare od putnika, bilo sta...da cu joj 1000000struko vratiti.....
Kad ona meni:"Pa, Milena je u Beogradu" :shock: gotovo, ja sam vec uveliko plakala...ne znam tacno koje je to osecanje bilo, ali me je ubijalo u pojam....Parfem mi je bio tako blizu, a tako daleko....uzas onaj najgori...ali, naravno, ne prestajem da se nadam da cu ga nekada naci....Oh, yes...it'll be mine :evil:
Dalje...drugarica mi je sj ebala svesku, sa slikom Majkla sa Bad in Yokohama....stavila ga u ranac sa integralnim grisinama i ode ceo Majkl...ali, to nije veliki problem....
Dalje...cas engleskog....trazi profesorka da napisemo kratak sastav o nekoj osobi... opis osobe..
Ja se prva javila i rekla joj da ja vec imam smisljeno sve u glavi i pocela sam da trtljam...a svi slusaju....Sto je najgore, oni naravno nista nisu razumeli...sem toga, ja sam pobrkala neke cinjenice....rekla sam da se grupa prvo zvala "the jacksons" i rekla sam da je prvi solo album "Thriller" i jos neke gluposti...ali nije bitno...mlela sam 15 min....vitiligo nisam ni spominjala sve dok me nije prekinula recenicom"I know that, when he was a young boy, he was really handsome...but..."
Ja u sebi pucam!!! :evil: onda sam rekla da je imao par operacija (a ona naravno mene pocela da ispravlja, "not some surgeries, but alot" ...ja popizdela i pocela nju da ispravljam) onda je rekla nije imao operacije samo na licu, vec i na kozi...i onda ja...bla bla...da ima vitiligo...a ona me gleda sa facom koja govori (ajde devojcice, sta lupas bre..)Tako sam nastavila da meljem o muzici, sve najlepse o Majklu..i kad sam zavrsila, ja joj rekla da sam spremna da opisem fizicki izgled..ona kaze da je ono bilo sasvim dovoljno....a ja tek pocela da pricam!!!
I, za kraj...najgore nesto sto je moglo da mi se desi jeste to da sam Majklovo ime napisala na tabli, ogromnim slovima i to sa greskom!!! Napisala sam "MICHAEL JACKCON" ...a niko nije provalio...cak sam i slikala tablu...a provalila sam tek u autobusu kad sam se vracala kuci....strasno!!!!

Billie Jean:
Ma znam...Ali ja prosto ne mogu da verujem da nekoga volim konstantno 20 godina,i to svake godine sve vise !!! Uzas !!! :D

Treba da budes najponosnija osoba....Ne moze fenomenalnije biti!!! Ja znam puno fanova koje je sva ljubav prema MJ-u napustila...jednostavno su se oladili....a ima nekih koji ga obozavaju oko 30 i vise godina, takodje konstantno...svakog trena sve vise ;) Nadam se da cu i ja biti jedna od takvih osoba...nadam se i zelim

Drugaaarii,
Prenosim vam pozdrave od Michaela. Iako mu je rodjendan vec prilicno prosao, mislim da cete se obradovati svakoj poruci od naseg najomiljenijeg prijatelja. Malo sam u zurbi, ali cu vam potanko ispricati sve o zurci.8-)

@Lizo, bilo je vreme da se vratis....
@Little, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D ovo mi je jedna od omiljenijih slika!!!!!!
Vidi ga samo kako je srecan, kako se smeje :D fenomenalna fotka....hvala ti sto mi od ranog jutra ulepsavas dan ;) ...to je ujedno dokaz Alexu da Majkl zna da pliva, posto je jednom pitao ;)
Strasno kako je lepa slika, kako je Majkl prelepo ispao na njoj..ufffffff

Evo i od mene jedna lepa slicica...vidite ga kako je lepica na live nastupu :( meni dodje da zaplacem...od srece :D

king1375uk.jpg

...i, jedna od Majklovih najsexy slika je naravno...

Brate, ovome se ne moze odoleti!!!Pogledajte taj smesak!!!!!!! :cry: place mi se....vidite ga kako kleci....kao da hoce da vas zaprosi ;)

Jackson song guilty of plagiarism
13/09/2007 - 14:37:52 Michael Jackson has lost the rights to his song 'You Are Not Alone' - because a European court has ruled the R. Kelly-penned 1995 track is

Michael Jackson has lost the rights to his song 'You Are Not Alone' - because a European court has ruled the R. Kelly-penned 1995 track is "largely similar" to one written by Belgian twins two years before.

A Brussels court ruled on Tuesday that rights to Jackson's hit single will now be transferred over to brothers Eddy and Danny Van Passel - but the order will only be applied in Belgium, reports gossip website TheCelebrityTruth.com.

In a court document investigating the plagiarism case, it states: "The largest part of the melody is identical. There is a strong similarity."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back