Joj ljudovici, danas mi se izdesavalo puno stvari vezanih za MJ-a!!!
Strasno, uzasno, neverovatno!!!
U skoli danas, najveca fufara iz odeljenja, koja se ubija od splavova i turbofolka, me pita za pesmu "They don't care about us" ...i kaze da joj se svidja ubistveno, jos mi je uzela telefon, slusala "Beat it" i naravno "Somebody's watching me"(nju zna napamet) :shock: jos je igrala na sred casa...auuuuuu...
Dobro, to sam i nekako prezivela...kad eto ti druge ubistvene vesti!!! Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Salje meni sestra poruku:"Sonja, Milena je na aerodromu, u Egiptu videla Michael Jackson parfem."
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja sam istog trenutka izasla sa casa, iz ucionice zvala sestru i rekla joj da kaze ovoj da kupi parfem po svaku cenu, da pozajmi pare od putnika, bilo sta...da cu joj 1000000struko vratiti.....
Kad ona meni:"Pa, Milena je u Beogradu" :shock: gotovo, ja sam vec uveliko plakala...ne znam tacno koje je to osecanje bilo, ali me je ubijalo u pojam....Parfem mi je bio tako blizu, a tako daleko....uzas onaj najgori...ali, naravno, ne prestajem da se nadam da cu ga nekada naci....Oh, yes...it'll be mine

Dalje...drugarica mi je sj ebala svesku, sa slikom Majkla sa Bad in Yokohama....stavila ga u ranac sa integralnim grisinama i ode ceo Majkl...ali, to nije veliki problem....
Dalje...cas engleskog....trazi profesorka da napisemo kratak sastav o nekoj osobi... opis osobe..
Ja se prva javila i rekla joj da ja vec imam smisljeno sve u glavi i pocela sam da trtljam...a svi slusaju....Sto je najgore, oni naravno nista nisu razumeli...sem toga, ja sam pobrkala neke cinjenice....rekla sam da se grupa prvo zvala "the jacksons" i rekla sam da je prvi solo album "Thriller" i jos neke gluposti...ali nije bitno...mlela sam 15 min....vitiligo nisam ni spominjala sve dok me nije prekinula recenicom"I know that, when he was a young boy, he was really handsome...but..."
Ja u sebi pucam!!!

onda sam rekla da je imao par operacija (a ona naravno mene pocela da ispravlja, "not some surgeries, but alot" ...ja popizdela i pocela nju da ispravljam) onda je rekla nije imao operacije samo na licu, vec i na kozi...i onda ja...bla bla...da ima vitiligo...a ona me gleda sa facom koja govori (ajde devojcice, sta lupas bre..)Tako sam nastavila da meljem o muzici, sve najlepse o Majklu..i kad sam zavrsila, ja joj rekla da sam spremna da opisem fizicki izgled..ona kaze da je ono bilo sasvim dovoljno....a ja tek pocela da pricam!!!
I, za kraj...najgore nesto sto je moglo da mi se desi jeste to da sam Majklovo ime napisala na tabli, ogromnim slovima i to sa greskom!!! Napisala sam "MICHAEL JACKCON" ...a niko nije provalio...cak sam i slikala tablu...a provalila sam tek u autobusu kad sam se vracala kuci....strasno!!!!