- Poruka
- 4.765
Kazu mi ljudi da ima kod Bogoslovije neka prodavnica gde stampaju...ima jos jedna radnja u Beogradu ali ne rade kvalitetno...inace, nisam radila ni jednu majcu, obe su kupljene...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

katy:najvise bih zelela da upoznam sve M fanove i da napravimo druzinu, klan, pleme...
8) :-o 
katy:Another part of me!!! Od fanova koje ja poznajem (sa kojima se druzim, uzivo) niko ne voli APOM...to mi je skroz nevidjeno...a meni je to toliko lepa pesma da ce uvek stajati na top 10 (mojoj) MJ listi najboljih pesama svih vremena.......Ko ne poslusa ovu pesmu, po meni mnogo propusta....Ljudi, makar je jednom poslusajte....

immph:Meni nekako deluje super da bude pesma 4uma...Tenor normalan , on preslusao , verovatno jedini i dao deset... 8) :-o![]()
immph:Ovo zadnje...Sto me podseti da vas pitam , kad mogu da dodjem jedan dan u Bg da se vidimo ???
Ja nemam nijednu MJ majcu...bas cu u Zajecaru da nadjem , jedva sam naso neke pesme , nisu imali ni na radiju , nego mi jedan covek dao...a ne znam ni da li da ih pravim , mozda jednu...![]()
8) :-o
![]()
....!!!?? Pa kada ces da nas posetis? ...Billie Jean:Jao kad se setim,kao mala sam imala par majcica sa MJom,i to su bile lepe jer su bile slike sa Majklovih slikanja,a ne iz spotova i sa omota za albume !!!Jos uvek ih cuvam,iako su bas male !!!
![]()
Dodji kad god hoces !!!immph:Ovo zadnje...Sto me podseti da vas pitam , kad mogu da dodjem jedan dan u Bg da se vidimo ???
I ja 12 !!!immph:Meni nekako deluje super da bude pesma 4uma...Tenor normalan , on preslusao , verovatno jedini i dao deset... 8) :-o![]()

Pa naravno,to su sve normalni ljudovi !!!katy:Da li ste znali da Oprah show gleda prosecno 48 miliona ljudi...i da je to najgledaniji show na svetu...a, najgledanija epizoda ovog showa je intervju sa Majkl Dzeksonom koji je uzivo gledalo 100 miliona ljudi sirom sveta...ovu cinjenicu sam procitala u katalogu jedne parfimerije..
Billie Jean:Pa naravno,to su sve normalni ljudovi !!!![]()

Ma Lisa...immph:ja sam cuo za neki intervju gde Oprah *****.la nesto sa Lisom u vezi njega... 8) :-o![]()
katy:Nema u Srbiji mnogo izbora kad je M u pitanju...sve pusto, sta ces...
E, immph, pa ti dolazis u Bgd....!!!?? Pa kada ces da nas posetis? ...

Ma kad god,samo dodji...immph:Pa da , dolazim da se vidimo...u toku leta , jedva cekam...mogli bi da se vidimo na MJ-ov rodjendan , ali dotle ima ... ranije verovatno... 8) :-o![]()
Billie Jean:Ma Lisa...![]()

I can not wait!!!Billie Jean:Ma kad god,samo dodji...![]()