- Poruka
- 3.703
katy:ja mucenica celog zivota gledala nepotpun bad video.....
Jadna ti! 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
katy:ja mucenica celog zivota gledala nepotpun bad video.....
I dont know , I dont know , I dont know , e a sta posle toga kaze u Smooth Criminal?Ne mogu da provalim...Ne znam , sve ih volim...katy:I immph, posle svega....koji ti je trenutno omiljeni spot od ovih koje si skinuo???
E, ajde mi daj link za bad...ne znate koliko me zanima sta se desava na pocetku Bad-a....ja mucenica celog zivota gledala nepotpun bad video.....

immph:I AGREE!!!!!!!
Katy pratis li izbor za pesmu 4uma takmici se Michael...ali ne verujem da ce da glasa neko...? 8) :-o![]()
ne zna se jos nista , glasa se do pon... 8) :-okaty:No.....nemam vremena da se setam po celom forumu....imam toliko toga da pisem na MJSN-u i da jurim neku muziku od Def Lepparda i mladjeg Majkla ...aj navraticu

Liza Dennis:Jadna ti! 8-)
katy:Pa to je long version....pa da...to je bio problem Hvala ...

immph:Jao ljudovi, mnogo vas volim!!! :razz: 8) :-o![]()
Hvala Katy u svakom slucaju,to je ono sto mi fali !!!katy:E ljudovi to su neki video snimci koji su kraci i koji mogu da se salju...a duze snimke na zalost nisam uspela da skratim...ima ih jos,,,moja mamica ce vam poslati u ponedeljak ostatak....immph...u ponedeljak takodje i princa dobijas...eto pa vidite sta ce vam koristiti od toga....u glavnom su to nastupi, i snimci kada majkl nesto govori ili je na vestima i tako....
katy:Umirem....haaaaaaaa, kolibri...joj billie kakva duhovitost
....... skoro me niko nije nasmejao
We love you more !!! Pitam se cija je to recenica ! 8)immph:Jao ljudovi, mnogo vas volim!!! :razz: 8) :-o![]()
I ja isto to najvise zelim !!!katy:We love you too!!! Ja stvarno ne znam koga vise volim od MJ fanova....(pa, dobro Majkla...to se podrazumeva)...najvise bih zelela da upoznam sve M fanove i da napravimo druzinu, klan, pleme...kako god zelite...i tako kao mala porodica uzivamo u Majklu...
APOM je fenomenalna pesma,ne znam kome moze da se ne svidja !!! :-? :-? :-?katy:Another part of me!!! Od fanova koje ja poznajem (sa kojima se druzim, uzivo) niko ne voli APOM...to mi je skroz nevidjeno...a meni je to toliko lepa pesma da ce uvek stajati na top 10 (mojoj) MJ listi najboljih pesama svih vremena.......Ko ne poslusa ovu pesmu, po meni mnogo propusta....Ljudi, makar je jednom poslusajte....
Billie Jean:We love you more !!! Pitam se cija je to recenica ! 8)
Ja imam 3 majice i 1 donji deo trenerke i naravno da to sve nosim,izuzev kad je na pranju,i of kors planiram da uradim jos !!!katy:E, bas mi je sad palo na pamet...da li imate vi neke MJ majice....?i da li ih nosite, jel imate u planu da radite neke???i tako to...