Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Why

(Michael)
Why does Monday, come before Tuesday
Why do summers start in June
Why do winters come too soon
Why do people fall in love
When they're always breaking up, oh why
Why do we love if love will die

Why does Wednesday come after Tuesday
Why do flowers come in May
Why springtime go away
Why do I love you tell me why

(TJ)
It's not like I can explain what's in my heart
It's just I feel a crazy pain when we're apart
I don't wanna breathe, I don't wannna think
I don't wanna learn
I don't wanna do anything

(Taryll)
It's not like I can describe what's going on
It's just I feel I'm not alive
When you're not home
I don't wanna sleep, I don't wanna be
(TAJ)
I just want you here beside me
Without you there's no me

(Michael)
Why does Monday come before Tuesday

(Michael & Taryll)
Why does Wednesday come after Tuesday
Why do flowers come in May
Why does springtime go away
Why do I love you tell me why

(TJ)
It's not like I can escape, what's in my soul
Cause without you inside my heart
Where can I go
(Taryll)
I don't wanna see, girl you without me
I can't go through life without you
(TAJ)
Without you there's no me

(All)

(Taryll)
Why do the rivers flow to the sea
In every flow I get your love over me, babe
Why does my heart miss your kiss
To be in love, to fall in love
Why don't I feel complete

(All)
Why do I love tell me why

(TJ)
Tell me why
(TAJ)
Tell me why
(Taryll)
Tell me why
(Michael)
Tell me why

Katy covece , hvala ... ne znam sta si sve slala , ali covece , ja to necu da stignem da skinem do kraja leta...
jos desetak mail-ova od Katy...hi,hi...
E Billie ,jel poslala i tebi ove nove , da mi kazes sta je sta...?
Valjda mi nije poslala sve one spotove sto je pricala , posto sam neke skinuo sa youtube-a...
Katy stvarno si super...hvala puno... 8) :-o :o

Billie Jean:
Jao,bas bzvz sto si se mucio na koncertu !!! :(

Meni je Scream odlican spot,Janet i Michael su fantasticno !!! TDCAU mi je super spot,skini i zatvorsku verziju ako hoces,mada je u Brazilu mnogo bolje !!! :)

Jeste, i meni se vise svidja Brazilska verzija....ono u zatvoru je nekako....svi su jednolicni u istim kosuljama...

bad_touch_weekly.gif

E ljudovi to su neki video snimci koji su kraci i koji mogu da se salju...a duze snimke na zalost nisam uspela da skratim...ima ih jos,,,moja mamica ce vam poslati u ponedeljak ostatak....immph...u ponedeljak takodje i princa dobijas...eto pa vidite sta ce vam koristiti od toga....u glavnom su to nastupi, i snimci kada majkl nesto govori ili je na vestima i tako....

Billie Jean:
Ma mnogo mu je bila do sada neozbiljna muzika,nema sta...Ali da,mi cemo ga razumeti,iako je sazreo !!! Do sad je pevao u Americkom decijem horu Kolibri,a sada pocinje solo karijeru sa ozbiljnijom muzikom !!! 8)

Umirem.... :) haaaaaaaa, kolibri...joj billie kakva duhovitost ;) ....... skoro me niko nije nasmejao

Meni Michael uopste ne lici ni na kakvog zeca...ni na kakvu zivotinju...znam samo da je presladak...i da uvek zraci pozitivnom i jakom energijom gde god da ga vidim....kad ga gledam na nekom nastupu ili slici...ne znam...tacno se vidi sva njegova iskrenost...jos kada se osmehne, jojjj
Najvise volim kada pravi grimase, i kada se grize za donje usne ili ih namesti u Kiss pozu...to mi je bas superiska....Michael najlepsa lepotica, miss world forever

katy:
E ljudovi to su neki video snimci koji su kraci i koji mogu da se salju...a duze snimke na zalost nisam uspela da skratim...ima ih jos,,,moja mamica ce vam poslati u ponedeljak ostatak....immph...u ponedeljak takodje i princa dobijas...eto pa vidite sta ce vam koristiti od toga....u glavnom su to nastupi, i snimci kada majkl nesto govori ili je na vestima i tako....
Hvala Katy!!! ;) :p :grin: 8) :-o :o

katy:
Retardi...Odakle oni znaju da li je ili nije uradio to pa se sad izvukao , majmuni , samo nagadjaju gluposti , kao i ostali ljudi ...
Koliko je nepravde prema njemu ucinjeno...to je strasno , kad posmatram subjektivno , on je ceo zivot radio i bio super i sve je bilo naj,naj i onda odjednom zbog jedne lazi , glupe lazi , sve su mu sje.bali , majmuni... 8) :-o :o

Nista, nista...samo obratite paznju na Rome rehearsal....odnosno na onaj klip gde Sheryl Crowe prica o Michaelu....tu mi je Majkl najbolji...dok vezba Smoot Criminal nastup u onoj ogromnoj debeloj jakni...

Sve dobro sto je stvarao i za sta se zalagao je od jednom dobilo sasvim suprotno znacenje...sve kao da se samo okrenulo....i sve to samo zato sto postoje glupi tabloidi koji se bogate na racun tudjih nesreca sto i jeste najveca nesreca....na zalost tako je sa svim celebrityma....ali, Majkl makar ima muziku koja je mnogo vrednija od svega sto mu se lose desava...HIS MUSIC WILL NEVER DIE!!!

I immph, posle svega....koji ti je trenutno omiljeni spot od ovih koje si skinuo???
E, ajde mi daj link za bad...ne znate koliko me zanima sta se desava na pocetku Bad-a....ja mucenica celog zivota gledala nepotpun bad video.....

katy:
Sve dobro sto je stvarao i za sta se zalagao je od jednom dobilo sasvim suprotno znacenje...sve kao da se samo okrenulo....i sve to samo zato sto postoje glupi tabloidi koji se bogate na racun tudjih nesreca sto i jeste najveca nesreca....na zalost tako je sa svim celebrityma....ali, Majkl makar ima muziku koja je mnogo vrednija od svega sto mu se lose desava...HIS MUSIC WILL NEVER DIE!!!
I AGREE!!!!!!!
Katy pratis li izbor za pesmu 4uma takmici se Michael...ali ne verujem da ce da glasa neko...? 8) :-o :o

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back