S obzirom na to da sam primetila da si nezan, ljubazan i obrzovan decko, sigurna sam da i lepo pevas, tako da se nemoj brinuti. Iz licnog iskustva mogu da ti kazem, da su mnoge profesorke nadrndane i iskompleksirane pa ne znaju da podrze svog ucenika. Te podudarnosti u pesmama su obicna slucajnost, one treba da nam pokazu da smo svi mi ljudi i da nam je ta ljudska priroda zajednicka, ali ti imas svoj zivot koji te izdvaja od svakog drugog pojedinca. Polako, danas si mozda slabije pevao sutra ces bolje, nije greska samo u tebi. Inace za Sussie me je inspirisala jedna devojka iz Kanade koja je na kraju postala milionerka. Tako sam sigurna da ces i ti za par godina stvarno biti na toj lokaciji kojoj zelis. 8-)
Sto se tice intervjua sa Lisom, inace ja sam joj kuma. Nemoj da slusas sta pricaju o MIchaelu, to je sve sredio crnacki lobi protiv njega. Kad JA kazem da je nevin i da nije pedofil tako je i TACKA. Mislim da o njegovoj pedofiliji mozemo da govorima Liz Tejlor i ja koje smo Michaelove najbolje drugarice. 8-)