Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Jao steta samo sto je oprostajni !!! 
Katy hvala puno za mailove !!!

Katy hvala puno za mailove !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , nisam bio za kompom , steta , nisam video Tyra-u , ja znam jos manje o albumu nego Billie , samo cekam... 8) :-otyra:shta ima novo ljudi ?
kad ce album ?

Da , a ovo sto je dosad radio je jako neozbiljno i glupo...Liza Dennis:Michael i ja smo u studiju i mogu davam kazem da se priprema novi album. Ne verujem da ce biti hitovi tipa 80.tih, ali su jako dobri. Ipak, Michael je posle svega sazreo, tako da je i tem albuma pomalo ozbiljna, ali vi verni fanovi cete ga razumeti. 8-)
8) :-o 
) kad traze slike naicice na Billie-n i moj post ... Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,hoo-hoo-hee,Aaow!!! 8) :-o 

immph:Da , a ovo sto je dosad radio je jako neozbiljno i glupo...![]()
![]()
Liza Dennis:
Odlicno je ja to jako volim i mogo smo ulozili i u Thriller, Bad, Dangerous, History, i mnoge druge albume. Mi smo sada u fazi malo ozbiljnijeg pristupa muzici, jer zelimo da istaknemo njegovu zrelost. 8-)

Wow...immph:Jao , kako mocno , kad se ukuca Michael Jackson Billie Jean na googlu kad se traze slike , izlazi jedan moj post sa slikom na temi POSTAVITE OMILJENU SLIKU muzicara , ja sam stavio Bad sliku tako da nema veze sa Billie Jean , ali je izaslo zato sto sam u tom istom postu citirao tebe Billie , kako je mocno , sad ljudi iz celog sveta (mozda i Michael kad bude surfofao ,aha bas![]()
) kad traze slike naicice na Billie-n i moj post ... Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,hoo-hoo-hee,Aaow!!! 8) :-o
![]()

Hee-hee,hoo-hoo,woo-hoo,aaow !!!immph:Evo ga , predzadnji link na prvoj strani...
http://images.google.com/images?hl=sr&q=Michael+Jackson+Billie+Jean&btnG=Претрага+слика&gbv=2
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,hoo-hoo-hee,Aoaw!!! 8) :-o![]()
Meni je tu MJ meden,jako sexy sto bi Lucky rekla...immph:Skinuo sam s'YouTube-a jedan deo Moonwalker-a , onaj deo sa Speed Demon-om , kad Mchael-a vide oni fanovi ispred studia pa kad ga jure i pregaze mu obezbedjenje , pa se on prerusi u magarca ili zeca , ne mogu da provalim...i posle ima kad se takmici sa tim zecmagarcem , pa mu onaj policajac napise kaznu...interesting...veoma interesting..., a kad bi Michael-u stavili usi licio bi na tog zekumagarca...8) :-o
![]()

E da,kazi mu da nekad svrati na temu o sebi !!! 8)immph:Super , pozdravi ga i reci mu da ga volimo mnogo , da vredno radi i reci mu da svrati na temu ponekad... 8) :-o![]()

Jeste zec je provalio sam , kad razmislim magarac ima drugaciju njusku , kao ono magare iz Shreka , a ovo je zeka , vidi se ... 8) :-oBillie Jean:Meni je tu MJ meden,jako sexy sto bi Lucky rekla...A meni se cini da je to zec,posto pomenu nesto kao stupid rabbit ili nesto na taj fazon,ne secam se,odavno nisam gledala !!!
![]()

Ma...i meni se gleda ceo,uvek !!! Ali kad ugledam onu malu smaracicu...Ubije me u pojam !!!immph:Balgo vama sto imate Moonwalker...uf...tako mi se gleda...ceo... 8) :-o![]()
Koju smaracicu? 8) :-oBillie Jean:Ma...i meni se gleda ceo,uvek !!! Ali kad ugledam onu malu smaracicu...Ubije me u pojam !!!![]()

Onu malu kako se vec zove,Katy !!! Zaboravila sam !!! Ona sto su je kidnapovali pa je on spasava !!!immph:Koju smaracicu? 8) :-o![]()

Billie Jean:Onu malu kako se vec zove,Katy !!! Zaboravila sam !!! Ona sto su je kidnapovali pa je on spasava !!!![]()