Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Aaaaaaaaaa...immph:A ko mi je poslao ako nisi ti , nego katy je htela da je neko posalje neku pesmu koju Michael peva sam , ali dok je bio sa bracom... 8)
Tako znaci !!! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaaaaa...immph:A ko mi je poslao ako nisi ti , nego katy je htela da je neko posalje neku pesmu koju Michael peva sam , ali dok je bio sa bracom... 8)
Tako znaci !!! 
Sram je bilo... 8)Billie Jean:Aaaaaaaaaa...Tako znaci !!!
![]()
![]()
Da,sram je bilo !!!immph:Sram je bilo... 8)

8)Koga ?immph:Jao , Billie ti ih nadruka zbog mene... :sad:![]()
![]()
![]()
8)
Billie Jean:Koga ?![]()
A toooo...pa nego !!!immph:Pa one debile sa gay parade , mani ih , stici ce ih sve ... 8)

Sta li vec , ne mogu da pomeram glavu uopste , a otkacio sam se kad sam pustio Scream do daske i skocim i igram i zamahnem glavom i nesto krcne jako i sad ne mogu da se pomerim , znaci kao da imam sedamdeset godina...boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... 
Bas bzvz..Proci ce,samo pusti Majkla,ali miruj dok ga slusas...Znam da je nemoguce,ali pokusaj !!! 
Trudim se , puno...Billie Jean:Uzas !!!!Bas bzvz..Proci ce,samo pusti Majkla,ali miruj dok ga slusas...Znam da je nemoguce,ali pokusaj !!!
![]()
8) :-o sad stavljam i ovog smajlija da se zna da volim da pevam , tako mi nekako izgleda... 8) 
Super je spot , bas su zanimljivi... 8) :-oJao,bas bzvz sto si se mucio na koncertu !!!immph:Trudim se , puno...
Kako mi je bilo danas na koncertu svirao sam sa glavom slepljenom za desno rame , oni ljudi tamo se kidali...dobro i meni je bilo smesno...
Skinuo sam sinoc Dirty Diana live Kansas , Scream , obozavam taj spot , mnogo su super oboje , They dont care about us u Brazilu , najjace kad one zene skoce na njega i on padne , hi,hi , super je spot , i ozloglaseno Childhood , obozavam tu pesmu...kako je ne volite , jaooooooooo , najlepsu melodiju ima , toliko je delikatna i lepa , npr. It's been my fate to compensate ...samo taj deo mi je predivan , da ne pricam ostalo ...meni se svidja ...
Ali uglavnom sam se navukao na Scream , spot je tako dobar da sam se zbog njega usinuo...boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii8) :-o sad stavljam i ovog smajlija da se zna da volim da pevam , tako mi nekako izgleda... 8)
![]()

Meni je to omiljeni spot,Marfi mi je genijalan !!!immph:Skinuo sam Remember the time , ona kraljica ih sve pobaca lavovima...jadni...Super je spot , bas su zanimljivi... 8) :-o
Billie Jean:Jao,bas bzvz sto si se mucio na koncertu !!!
Meni je Scream odlican spot,Janet i Michael su fantasticno !!! TDCAU mi je super spot,skini i zatvorsku verziju ako hoces,mada je u Brazilu mnogo bolje !!!![]()

Ja mislim da se ti nisi ni rodio tada !!!immph:Ja sam imao do godinu dana i bio sam beba... 8) :-o

Billie Jean:Ja mislim da se ti nisi ni rodio tada !!!![]()