Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh,uh,uh ,ova je jakoooooooo sexy slikakaty:So, what do you say about this pic???..one of my favourite!!!
![]()
Sto da ne ,samo mi reci kako?Billie Jean:Aj da te cujemo !!!![]()
![]()
![]()
immph:@Katy-pokazacu ti moonwalk sto da ne?Samo mislim da to nije Michael smislio.Rekao je kad je bio kod Oprah-e da je to video od neke dece.Naravno to ne znaci da on nema genijalan um!!!Ne smem da ti kazem ko me je naucio jer me je Michael zamolio da nikom ne kazem da je bio kod mene.Salim se.Bilo bi dobro da imam nekog da mi pokaze...Sve radim samVideo sam na youtub-u.Na jednom koncertu sa Dangerous turneje je radio sporo(iza paravana) pa se videlo sta radi.Jedno stopalo
podigne a drugo vuce po podu, pa obrnuto!!!Heal the world!!!![]()
![]()
, mada,Kad vec spominjes tu decu….moram da priznam da Nikad nisam znala odakle mu moonwalk! Slusala sam ono, kao white glow, moonwalk, white socks and black shoes…su njegov zastitni znak…ali,, nisam znala odakle je pokupio moonwalk…
ajd mi objasni u čemu je ta fasciniranost sa likom i djelom Majkla Dzeksona?!?Eternal:Mislim da je mnogo da imenujem milione njegovih obozavaoca. Uostalom,ako te bas interesuje, okreni par stranica unazad,pa ces videti ko ga sve slusa.![]()
Majkl Djeksona niko jer takav ne postoji,ali Majkl Dzeksona slusaju oni koji nisu optereceni Evrovizijom,Dorom,Beovizijom,a najvise koliko vidim Severinom !!!tokyo:ma tko još to sluša Majkl Đeksona iliti Michael Jacksona???...![]()
![]()
![]()
OMG![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jao evo vracamo se na staro !!! To sto ga ti ne slusas i ne volis,ne znaci da i ostali treba tako da gledaju !!! Tebi je karikatura,nama nije ! Nije on kriv sto je tako ! A sta sad kao,ako je neko karikatura,ne treba niko da ga slusa...tokyo:ajd mi objasni u čemu je ta fasciniranost sa likom i djelom Majkla Dzeksona?!?
80/90-ih je bio koliko toliko normalan i pjesme su mu ok
ovo danas je živa karikatura samog sebe
ili? imaš neku drugu verziju istine?
Clap,clap,clap ...Bravo Eternal...Eternal:Gledaj, mene ne interesuje toliko njegov privatni zivot,a koliko sam zapazila,ni ostale njefove fanove bar sa ovog foruma to ne interesuje. Drugo, on nesto ovih godina nije ni pravio muziku... trece, primetices da isti likovi sa ove teme komentarisu i muziku 80-ih (temu),dakle,radi se o muziki koju je on stvarao tih godina. (a tad je i bio najpopulraniji) Cetvrto, ja sam ogromni obozavatelj dobrih igrackih pokreta,a Majkl geeenijalno igra. Eto toliko![]()
Ja imam Eat it,a imam i paridoju na Bad,koja se zove Fat...mada...nisam odusevljena !!!katy:E, ljudovi evo opet mene sa pitanjima…
Da li je neko gledao parodiju spota Beat it(Eat it)??? I, naravno misljenje..
Znate da sam uvek protiv obrada...,ali ovo sam izdrzala da odgledam do kraja..
Sta, znam....bilo je zanimljivo dok je trajalo...svideo mi se samo kraj, kada onaj lik okrene glavu i prikazu se one Thriller oci....![]()

Drago mi je sto ti se pesma svidja !!!immph:@Tokyo-Michael je predivna osoba i ne znam zasto neko ne bi hteo da ga slusa(bar oni pametni)!!!Kad bi svi malo bolje razmislili o svemu, videli bi da je normalan.Nemojte da osudjujete coveka na osnovu onoga sto kazu mediji, molim vas!!!
@Billie Jean-Hvala za pesme svidja mi se Speechless a 2000Wats upravo skidam!!!Hvala!!!
HEal the World!!! 8) 8) 8)
Prvo,ne znas zasto se "vata" kako ti to kazes ! To je bunt debilima koji pricaju tako kao ti ! Drugo izasao je iz sekte odavno ! Trece nije pedofil ! Cetvrto,iscitaj malo bolje biografiju pa se javi !!!Zilot cacanski:A šta fali Koprivici ,Milaniću i ostalim guslarima...Đe nađoste tog pedofila,sektaša,da mu se divite...njegov jedini štos je da se u toku plesa "uvati"...valjda je to fascinatno.....
A tvoj stos je da neprekodno SER.ES(izvinjavam se )!!!Pedofil i da jeste sigurno ne bi silovao decu, u sekti nije , a to da mu se divimo ,to je tacno!!!Sto se tice plesa "vatanje" mu nije jedini stos(fascinatno je tvoje neznanje)!!!Pogledaj nekoliko stranica unazad i procitaj moj post u vezi sudjenja i ostalog i probaj da u zivotu uradis nesto vredno(siguran sam da trenutno ne radis)!!!Zilot cacanski:A šta fali Koprivici ,Milaniću i ostalim guslarima...Đe nađoste tog pedofila,sektaša,da mu se divite...njegov jedini štos je da se u toku plesa "uvati"...valjda je to fascinatno.....
Skinuo sam i 2000WAts i sve mi se svidja.Mi,fanovi,se slazemo u svemu i kupamo se u isto vreme(HA,HA,HA)!!!Heal the World!!!Billie Jean:Drago mi je sto ti se pesma svidja !!!I slazem se sa tobom sa ovim sto si Tokyu rekao !!! HTW
8)A da,pa imamo isti nacin razmisljanja !!!immph:Skinuo sam i 2000WAts i sve mi se svidja.Mi,fanovi,se slazemo u svemu i kupamo se u isto vreme(HA,HA,HA)!!!Heal the World!!!![]()
8)

Da li se pise odvojeno!!!Ja znam da se ti vatas svaki dan iako ne pleses.Verovatno samo to i radis pa nemas mozak!!!Molim te procitaj moj post na prethodnim stranicama!!!HEal the World!!! 8)Zilot cacanski:heheheheh.......Proći će vas to nadam se......kad budete imali svoju decu,pa ih zamislite kako nevino igraju se dok ih matori "plastikaner"merka....on se "vata",a dali je to bunt ili sifilis,to je nebitno,deca to vide i usvajaju....nadam se da se vi ne vatate.....
Ja ga slusam od rodjenja,i necu nikada prestati,jer ne vidim razloga za to !!! Plastikaner...ne bih rekla da jeste ! Ne blamiraj se vise,bolje ! Brukas sam sebe pred fanovima koji znaju dosta o njemu !!! Smesan si kad pricas o nekome,a pritom o toj osobi ne znas bas nista !!!Jeste bunt ! Pogledaj bolje spot Ghosts,ceo spot je BUNT takvima kao ti !!! Shvatices kakav si u stvari freak sto mrzis ljude koji ti nista nisu uradili,i nemas ni jedan jak razlog za to !!!Zilot cacanski:heheheheh.......Proći će vas to nadam se......kad budete imali svoju decu,pa ih zamislite kako nevino igraju se dok ih matori "plastikaner"merka....on se "vata",a dali je to bunt ili sifilis,to je nebitno,deca to vide i usvajaju....nadam se da se vi ne vatate.....
tokyo:ajd mi objasni u čemu je ta fasciniranost sa likom i djelom Majkla Dzeksona?!?
80/90-ih je bio koliko toliko normalan i pjesme su mu ok
ovo danas je živa karikatura samog sebe
ili? imaš neku drugu verziju istine?