- Poruka
- 4.765
Pa sada mozes da se ogledas u njemu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pretpostavljam da je procitao porukukaty:HAPPY RODJENDAN Prince Michael Jackson Jr.!!!
Zelim ti sve najlepse u zivotu, da zivis 100 god, da budes lep, dobar, uspesan kao i tvoj tatica...da budes slobodan i da imas srecno detinjstvo...
Pozdravi taju i reci mu da ga mnogo volimo...
Toliko od mene!

Billie Jean:Iskreno,nisam cula !!! Samo znam da album postoji !!! Jel ga ti imas?
Pa ja mislim da to za idola moze samo da mu pomogne da comeback bude jos bolji,mislim da ipak treba da pocne da se pojavljuje u javnosti pre novog albuma !!! Ali neka radi kako on misli da je najbolje ! Ipak on bolje zna nego svi mi !!!katy:Ovo za idol, ne znam...nekako bih volela da se najvise fokusira na novi album.
Nadam se da saradjuje i radi sa dobrim ljudima, jer fanovi ipak ocekuju najbolje od njega..
Ipak, kaako bude, neka bude,,,,najbitnije je to sto ce nam se Majk napokon vratiti!
Pa nisam imala prilike,ne znam ni gde da ga nadjem !!! Znas da smo mi jako oskudni sto se njegovih diskova tice !!!katy:A, da imam. Znam da si ranije rekla da nisi cula, pa reko...mozda si u medjuvremenu odslusala..

Billie Jean:Definitivno mi je njegov najbolji duet Scream !!!A tebi Katy?
Billie Jean:E a koji vam se od dueta sa paul mccartneyom vise svidja,"say,say,say" ili "the girl is mine"?
Hehe...Ja inace obozavam "say,say,say",ali mi je Scream nekako zivlja pesma !!!A i nekako mi u Scream ima bolji glas ne znam zasto !!! Mozda i zato sto obozavam Janet a Paula ne volim mnogo,ne znam !!! Ali najbolje duete ima,u to sam sigurna !!!katy:E, meni je say...vise volim pesme iz 80',,ali sa Scream-om sam trenutno zaludjena..
Jao hvala !!!katy:Daco, pa ja te uopste nisam ovako zamisljala!
Bas si dobro ispala na onoj photograhyji!1