Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovakva scena mi je u glavi: Suncan dan, Ulica-Vojvode Stepe, (kod ogromnih solitera)..ti (posto si najstarija), kao dobra majcica uhvatis tyru i mene pod rucice, i vodis nas na koncert u Madjarsku..onako ozbiljna prlazis ulicu i gledas levo, pa desno i pevas "blood on the dance floor"...e, nisam cula Crush"...treba ovih dana da mi se vrati drug iz vojske, pa ce mi dati neke stvarcice koje nemam, pa cu vidde ti

A pa vazi,usvojicu i tebe Katy,no problem !!! :D
Idemo mi u Madjarsku mada se nadam da nece biti potrebe ,vec da ce doci kod nas,pa cu vas voditi samo preko ulice do Marakane !!! A "Blood on the dance floor" cu pevati u svakom slucaju !!! :p

Michael Jackson: 'No Truth To American Idol Rumor'

Michael Jackson Pop star Michael Jackson has slammed reports he will appear on hit reality TV show American Idol.

Media reports earlier this week, claimed the star was going to have his own "Idol" theme-week and mentor contestants.

The Thriller singer is currently working on a comeback with Idol creator Simon Fuller, but he won't be making an appearance on the show.

Jackson's representative, Raymone Bain, tells US entertainment show Access Hollywood, "There is absolutely no truth to the rumor that Michael Jackson is going to appear on American Idol.

"He has signed no agreements with anyone."

American IdolAmerican Idol Executive Producer Nigel Lythgoe also dispels the rumors saying, "It's not true. It's just not true. We won't be seeing him."

Although Jackson won't be appearing, Lythgoe does say a major announcement is in the works adding, "Look toward a major news announcement in the next couple of weeks.

"It's the biggest thing to happen to Idol in five years."

Eto,o njemu sve same dezinformacije !!! :( Nece se pojaviti na idolu !!! Al dobro,bolje nek se bazira na novi album !!! :D

Ma, opusteno...bice vremena za sve..
Bitno je da on radi na svom comebacku i sve ce biti sredjeno.
Kad ponovo stupi na scenu,,Pojavljivace se on svuda, samo ce se otimati za njega,,,Videce svi ko je Michael Jackson!!

Limuzina Majkla Džeksona u Srbiji
Limuzina duga 12,5 metara koju je koristila mega-pop zvezda Majkl Džekson sada se nalazi u Srbiji. To je jedan od tri takva automobila koji postoje u Evropi i jedan od 20 takvih na svetu. Automobil je prodat na aukciji, a u prilogu RTS-a nije rečeno koliko je plaćen, već da će uskoro biti moguće njegovo iznajmljivanje.
Automobil ima 300 Ks, troši 50 litara benzina na 100 kilometara, a u njega udobno može da se smesti petnaestak ljudi, tako da svi koji ga budu iznajmljivali mogu da osete „triler” Majkla Džeksona.

Divota !!! Kako je to fino,sto nije i on dosao sa limuzinom ?!? :D

Majkl Dzekson se predao policiji

Americka zvezda Majkl Dzekson predao se juce kalifornijskoj policiji, nakon optuzbi da je seksualno zlostavljao jednog maloletnika, saopstio je serif u Santa Barbari.
Dzeksonu preti vise decenijska zatvorska kazna.
"Majkl Dzekson je uhapsen u podne na aerodromu u Santa Barbari i sada se nalazi u glavnom oblasnom zatvoru", rekao je novinarima serif Dzim Anderson.
Americke TV stanice prikazale su Dzeksona obucenog u crno i sa lisicama na rukama u trenutku dok ga je nekoliko policajaca u civilu sprovodilo u zgradu zatvora.
Tuzilac Tom Snedon najavio je ranije da ce protiv poznatog pevaca biti podignuta zvanicna optuznica i da bi on mogao da bude privremeno pusten, ako plati kauciju od tri miliona dolara koliko je odredio sud.
Kako je policija saopstila, Dzekson (45) se tereti za vise krivicnih dela. Policija dodaje da je nalog za hapsenje izdat nakon svedocenja jedne "kooperativne zrtve", za koju su americki mediji utvrdili da je rec o 12-godisnjem decaku.
"Skandalozne optuzbe protiv Majkla Dzeksona su lazne. Majkl nikada ne bi povredio dete. Te uvredljive i potpuno neosnovane optuzbe pokazace se na sudu kao pogresne", rekao je Bakerman.

P.S.Ja stvarno nisam znala da se on sam predao !!! :-| To je jos jedan dokaz da nije kriv za ovo za sta su ga teretili !!! Da je bio kriv,sigurno se ne bi predao jer bi znao da ce naci sve dokaze protiv njega !!! Jao ovo sto sam saznala odusevilo me je !!! Sad je u mojim ocima jos veci heroj !!! Sam se predao,ne mogu da verujem !!! Ljudi meni postaje sve draze sto ga volim !!! Sve me vise odusevljava !!! Dusa moja,rasplakala sam se sada !!! :cry:

Sta sve prati jedan koncert Michael Jackson-a
(interesantni podaci i cinjenice)

# Jackson nikad ne ide sam, najmanje pet dvojnika putuje sa njim.

# Ako bismo sabrali sve njegove obozavaoce i obozavateljke koji su pali u nesvest na

njegovim koncertima, tri puta bismo napunili budimpestanski Nepstadion.
# Michael je veoma izbirljiv po pitanju hotelskih soba. Trazi detaljan opis predsednickih

apartmana u najboljim hotelima u graduu kome nastupa, i u poslednjem trenutku se odlucuje
gde ce da odsedne.
# Na turneji, osoblje je podeljeno u tri grupe: u grupi "A" su licni pratioci, u grupi "B"

su tehnicari i pomocnici, a u "C" grupi su ljudi odgovorni za put.Za clanove sve tri
grupe vazi totalna tajnost i zabrana alkohola.
# U Liverpoolu 3400 obozavalaca trazilo je lekarsku pomoc, i vise njih je bilo skoro pre-

gazeno.
# Zvucna i svetlosna tehnika je iznad zamislive na koncertima. U Bukurestu, na "Dangerous"

turneji, potreba za strujom je bila tolika, da je vise delova grada ostalo bez struje.
# Michael zbog sujeverja, sat vremena pred koncert ni sa kim ne razgovara.

Interesantni podaci...

Rec po rec (sta je pricao Michael Jackson)

# "Kad sam kod kuce ne volim da se oblacim. Nije mi bitno sta imam na sebi, vec da se osecam komotno. Umem da provedem citave dane u pidzami."

# "Znam da ima dosta zabluda u odnosu izmedju mene i mog oca. U stvari, i nije tako strasno, ali cinjenica je da smo mnogo zgresili jedan prema drugom."

# "Cesto sam ogorcen zbog traceva, ali ja ustvari, zivim samo zbog pozornice. Kad sam tamo gore, sve nestaje. Samo mi je bitno da ljudima pricinim radost."

# "Nikad ne bih pomislio da cu sa belim carapama i kratkim pantalonama da stvorim modu. Ja sam takav - uvek radim ono sto je protiv zvanicne mode, i eto, stvaram novu."

# "Cesto razmisljam ko sam ja, u stvari. Sigurno Bog zeli da budem takav.

Jao sladak je !!! Sad znam zasto ga volim !!! postoje stvari u kojima smo nas dvoje slicni !!! Ja mogu isto kao i on da provedem citave dane u pidzami !!! :D Kad god sam u kuci ja sam u pidzami ili trenerci !!!

Svidja mi se ova poslednja recenica koju je izjavio !!! Potpuno se slazem sa njim !!! ;)

Lucky girl:
nije valjda stvarno pedofil????????prosto mi je cudno da samo njega terete za to....ako je kriv....onda,mislim :roll: ako nije,onda su ovi kreteni...
Pa nije pedofil !!! Jedino je on dao povoda za to da ga terete !!! Samo je on napravio mesto gde ce deca da se igraju,bez lose namere ,vec da bi im pricinio zadovoljstvo i da bi uzivali i da bi im na neki nacin pruzio ono sto on u detinjstvu nije imao !! Problem je u tome sto je on crnac,a svi znamo kako se tamo ophode prema njima !!!

Gavin Arvizo !!! A Janet Arvizo,majka tog malog Gavina je dosla da ga moli da njenom sinu plati lecenje od raka,na sta je Majkl glupi naravno pristao !!! Onda je Majkla zamolila da njeno dete bude tu kod njega dok se oporavlja jer ona nema sredstava da ga leci,on je naravno pristao !!! Ta zena je sve proracunato uradila...nema sta !!!

evo vesti za vas fanove :P
Jackson denies 'American Idol' reports

Saturday, February 17 2007, 16:30 GMT

By Daniel Kilkelly
Michael Jackson has denied claims that he will be appearing on American Idol.

Recent reports claimed that the Thriller singer would join the show to mentor contestants before they performed some of his biggest hits in a special episode.

"There is absolutely no truth to the rumour that Michael Jackson is going to appear on American Idol," Jackson's representative Raymone Bain told Access Hollywood. "He has signed no agreements with anyone."

Executive producer Nigel Lythgoe also denied the claims: "It's not true. It's just not true. We won't be seeing him."

However, Lythgoe did promise fans that they could expect exciting news in the next few weeks, promising "the biggest thing to happen to Idol in five years".

Michael Jackson's 2005 hospital visit spurs suit
By Leslie Parrilla
lparrilla@thetribunenews.com

The family of a Santa Maria woman who died at a hospital there is suing the facility and singer Michael Jackson for allegedly inflicting emotional distress and other harm on them after the pop star's visit the same day caused a stir.

San Luis Obispo attorney James McKiernan is handling the case for the family.

The suit filed Thursday in Santa Barbara Superior Court claims Jackson's visit to Marian Medical Center on Feb. 15, 2005 -- during Jackson's trial on child molestation charges -- resulted in conspiracy, elder abuse of 73-year-old Manuela Ruiz and false imprisonment of her family members.

The 10 family members, also of Santa Maria, are asking for an unlimited amount of punitive, general and special damages. The lawsuit is not a wrongful death complaint and does not allege Jackson's visit caused or contributed to the death of Ruiz.

"This is a hospital for the sick and dying," McKiernan said. "A family brought their critically ill mother there for treatment. I think that's the expectation anyone would have."

Lawsuits present only one side of a claim.

Jackson's attorney could not be reached for comment Friday evening, and a statement released by Marian Medical Center on Friday said, "The care provided to Mrs. Ruiz was exceptional" and the complaint "appears to be another frivolous claim to generate publicity."

A hospital representative declined to comment on the specific allegations in the lawsuit.

McKiernan said his clients expected a certain level of care at the hospital, but instead their dying mother was allegedly "hustled" aimlessly about the hospital and unhooked from a life support system to create privacy for Jackson and his entourage in the trauma room.

Ultimately, Jackson was released from the hospital after he reported flulike symptoms that did not warrant being admitted to the facility, the suit claims.

The lawsuit describes Ruiz as being removed from a two-bed trauma room to accommodate Jackson after she suffered a massive heart attack earlier that day. The second bed was empty.

Nurses hand-pumped oxygen into her while as they wheeled her about "aimlessly" for about 20 minutes until they found an exam room without life-support systems, the suit claims.

And family members said they were blocked from walking down the hallway to Ruiz's room by Jackson's and the hospital's security guards and hospital staff surrounding the celebrity.

The complaint also claims the hospital has a covert VIP policy for celebrities such as Jackson that allowed him to receive superior treatment and resulted in Ruiz suffering humiliation, neglect and intimidation as her family watched the day she die

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back