Nas mali Majkl,koji se sada vodi kao princ popa

,planira da u narednih nekoliko dana okupi sve izvodjace koji ce raditi sa njim na pesmama i koreografijama,i polako pocinje intenzivnije sa pripremom albuma !!! Planira da ga zavrsi u 2007.,mada kaze da mu je jako tesko jer je izasao malo iz forme ,posto od albuma "Invincible" 2001. nije nista izdao ! Snimio je par singlova ali to nije to,album je ipak nesto drugo,nesto ozbiljnije !!! On u sali kaze da je pomalo i zaboravio kako izgleda snimati album !!! Secer mali !!! Priznaje da vec ima tremu,prvenstveno zbog toga sto ce ove godine izaci novi album,a onda i zbog toga sto i dalje ne zna kako ce ga publika prihvatiti posle svega sto se desilo !!! On ne ocekuje mnogo,svestan je toga da mu je popularnost znatno pala,ali pokusace da je povrati,trudice se koliko moze !!!Ali isto tako smatra da postoje oni koji su jos uvek uz njega,koji su bili uz njega kad su ga snasle sve one grozote i zahvalan im je na tome,sto znaci zahvalan je i nama !!!

Secerlema cakana !!! Nista mu ne znace statistike oko albuma i turneje,on na to kaze bice ono sto mora biti,niko ne moze znati unapred,vec sve to zna samo Bog,i sta Bog da tako je ! Kad izadje album pricacemo o tome koliko je uspesan ili nije !!! Kaze da planira veliku turneju i da ce obici znatno vise zemalja nego obicno,ali ne obecava da ce to biti ove godine !!! Kaze da mozda i hoce ali ako ne bude ove misli da ce biti do kraja sledece !!! Trenutno dosta vremena provodi sa decom,jer kad udje u studio i "zapne" sa spremanjem albuma nece imati puno vremena da bude sa njima,i to mu jako tesko pada !!! Bas je divan !!! Polako ce poceti da daje intervjue,jer je do skoro hteo da se malo odmori od javnosti uopste,i kaze da mu je taj odmor prijao sto se tice paparaca i toga,ali mu je sad mnogo teze da se vrati na posao !!! I jos je rekao da svojim fanovima priprema neka iznenadjenja !!! :smile:
Eto ljudi,ja sam ukratko prepricala text koji sam dobila mailom jer on ima nekih 30-ak strana,pa nisam mogla sve da copy-paste,ali ovo je ono najbitnije !!! A i bolje da vam napisem na srpskom nego da vam posaljem na engleskom !!! Bas je divan,nezan i vredan,bez obzira na sve !!!A i dobar je otac nema sta !! Znaci ocekujmo njegov album,a ja verujem u njega da ce povratiti popularnost i da ce ponovo u svetu biti poznat kao KRALJ POPA,a da ce onu malu dijabolu Justina staviti na mesto koje zasluzuje !!! Uspece on u svemu!!!