Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
katy:
Jedva cekam da se docepam CD-a...jos ako ce stvarno biti kao off the wall...!!
Ja stvarno volim Off the.., ali nekako imam osecaj da nece biti dobar kao Thriller ili Bad..(jer su stvarno neprevazidjeni).
Sve jedno, znam da ce biti remek delo, jer sta god da Majkl napravi je fantasticno.
Heal the world everyone!
Kazu da ce biti kao OTW novijeg doba !!! Iskreno,ja najvise volim Dangerous i Blood on the dance floor !!!Nekako mislim da pesme poput pesama sa albuma OTW nisu vise za njega !!! To je bilo super za njega kad je bio mlad,tj kad je izdao taj album,a sada mislim da je to prerastao !!! :p Ali videcemo,ipak ce biti OTW novijeg doba !!! ;)

Lucky girl:
e nemoj mi te fore sa majklovim textovima,znam da ih verovatno znas napamet....slusaj ovako sad...ja znam da ti njega volis,ali odrzavati temu samo da bi napisaala jaoo majkl je prelep(sto je izgovoreno hiljadu puta)je glupo..slazem se da je ok kao sto je billie danas iznela novosti oko albuma ili njega ili generalno ako okacite neki text,ali da odrzavas temu zakljuccima koje smo procital sto puta,a kazes samo da bi tema bila ziva,je glupo

Tekstovi su bas dobri, ja ih koristim kad god mogu, nekad se bas lepo uklope u neku recenicu tako da ne mogu da ih ne napisem..
Lucky, meni nije cilj da odrzim temu na vrhu prve stranice, stvarno mi to ne treba u zivotu..
Jednostavno se najlepse osecam na mestu gde se pominje Majkl, makar to bilo samo ovde.
Na svakom koraku me salecu ljudi koji pricaju samo grozote o njemu...kada se konacno iznerviram, dovoljno mi je da Billie kaze koliko je Majkl prelep i osmeh mi se momentalno vraca na lice..

Pa medju svojima istomisljenicima se najbolje osecas!!! Katy,Majkl je prelep !!! :p :p :p
I nije se beleo !Nemoj vise da te takve price bedace,molim te !!! Uostalom samo kad ti neko kaze tako nesto ti dodji na temu,i sve ce biti ok !!! ;)

E, uskoro ce Prince Michael Jackson Jr.-ov rodjendan...makar nesto pozitivno u Majklovom zivotu!

Jer je istina da je posle sudjenja zavrsio u bolnici zbog bolova u kicmi prouzrokovanih stresom??

katy:
Tekstovi su bas dobri, ja ih koristim kad god mogu, nekad se bas lepo uklope u neku recenicu tako da ne mogu da ih ne napisem..
Lucky, meni nije cilj da odrzim temu na vrhu prve stranice, stvarno mi to ne treba u zivotu..
Jednostavno se najlepse osecam na mestu gde se pominje Majkl, makar to bilo samo ovde.
Na svakom koraku me salecu ljudi koji pricaju samo grozote o njemu...kada se konacno iznerviram, dovoljno mi je da Billie kaze koliko je Majkl prelep i osmeh mi se momentalno vraca na lice..
ok,ja to razumem....a ti ne mozes recimo da razmenjujes poruke,mailove,da chatujes sa Billie,u krajnjem slucaju da se vidis sa njoom ili cujes,pa da tada ona tebi prica o njemu...jer teme generalno postoje da bi sto vise ljudi pricalo o njom,razmenjivali misljenja,a ne odrzavali je samo cinjenicama o njegovom fizickom izgledu,tada tema nije tema,vec cirkus....kao sto rekoh kacite novosti o njemu,intervjue,ok je to,ali ono sto vi zaista radite...hm.. :roll:

Billie Jean:
Pa medju svojima istomisljenicima se najbolje osecas!!! Katy,Majkl je prelep !!! :p :p :p
I nije se beleo !Nemoj vise da te takve price bedace,molim te !!! Uostalom samo kad ti neko kaze tako nesto ti dodji na temu,i sve ce biti ok !!! ;)

JOjjjjj lepotica najlepsa...

Znam, Billie...iskulirala sam ih..necu vise da budalama dozvolim da mi dizu pritisak, jer kada nesto znam - onda stvarno znam ! A, ono sto u stvari znam je da Majklu ni jedan od tih bolida nije ni do zemljice crne po kojoj hoda..

zao mi je sto sam se iskljucila sa teme , ali ja stvarno nemam sta vise da kazem .
kada pocne konkretna rasprava , bicu ovde prva .
ovako samo citam postove od billie i katy , a ne odgovaram nista , jer nemam sta pametno da napisem .
ljubim vas obe , moje koleginice . . . :p

katy:
JOjjjjj lepotica najlepsa...

Znam, Billie...iskulirala sam ih..necu vise da budalama dozvolim da mi dizu pritisak, jer kada nesto znam - onda stvarno znam ! A, ono sto u stvari znam je da Majklu ni jedan od tih bolida nije ni do zemljice crne po kojoj hoda..
Tacno tako !!! Ne obaziri se na gluposti !!! Ja sam se traumirala do skoro zbog toga a sada me boli d...za te degene koji lupaju gluposti !!! :p

tyra:
zao mi je sto sam se iskljucila sa teme , ali ja stvarno nemam sta vise da kazem .
kada pocne konkretna rasprava , bicu ovde prva .
ovako samo citam postove od billie i katy , a ne odgovaram nista , jer nemam sta pametno da napisem .
ljubim vas obe , moje koleginice . . . :p
Pa koleginice,sestro po Majklu,bitno da ti obilazis ovu temu !!! Citaj sta nas dve pricamo,al se javi tako ponekad !!!Cisto da vidimo da si ziva i da mislis na nas i Majkla !!! Da znamo da nas nisi zaboravila !! :p KISS

Billie Jean:
Pa koleginice,sestro po Majklu,bitno da ti obilazis ovu temu !!! Citaj sta nas dve pricamo,al se javi tako ponekad !!!Cisto da vidimo da si ziva i da mislis na nas i Majkla !!! Da znamo da nas nisi zaboravila !! :p KISS
jeeeste , tebe da zaboravim . . . jesi luda ! ?
trebalo bi da se vidimo uskoro . . . ;)

Nas mali Majkl,koji se sada vodi kao princ popa :( ,planira da u narednih nekoliko dana okupi sve izvodjace koji ce raditi sa njim na pesmama i koreografijama,i polako pocinje intenzivnije sa pripremom albuma !!! Planira da ga zavrsi u 2007.,mada kaze da mu je jako tesko jer je izasao malo iz forme ,posto od albuma "Invincible" 2001. nije nista izdao ! Snimio je par singlova ali to nije to,album je ipak nesto drugo,nesto ozbiljnije !!! On u sali kaze da je pomalo i zaboravio kako izgleda snimati album !!! Secer mali !!! Priznaje da vec ima tremu,prvenstveno zbog toga sto ce ove godine izaci novi album,a onda i zbog toga sto i dalje ne zna kako ce ga publika prihvatiti posle svega sto se desilo !!! On ne ocekuje mnogo,svestan je toga da mu je popularnost znatno pala,ali pokusace da je povrati,trudice se koliko moze !!!Ali isto tako smatra da postoje oni koji su jos uvek uz njega,koji su bili uz njega kad su ga snasle sve one grozote i zahvalan im je na tome,sto znaci zahvalan je i nama !!! :p Secerlema cakana !!! Nista mu ne znace statistike oko albuma i turneje,on na to kaze bice ono sto mora biti,niko ne moze znati unapred,vec sve to zna samo Bog,i sta Bog da tako je ! Kad izadje album pricacemo o tome koliko je uspesan ili nije !!! Kaze da planira veliku turneju i da ce obici znatno vise zemalja nego obicno,ali ne obecava da ce to biti ove godine !!! Kaze da mozda i hoce ali ako ne bude ove misli da ce biti do kraja sledece !!! Trenutno dosta vremena provodi sa decom,jer kad udje u studio i "zapne" sa spremanjem albuma nece imati puno vremena da bude sa njima,i to mu jako tesko pada !!! Bas je divan !!! Polako ce poceti da daje intervjue,jer je do skoro hteo da se malo odmori od javnosti uopste,i kaze da mu je taj odmor prijao sto se tice paparaca i toga,ali mu je sad mnogo teze da se vrati na posao !!! I jos je rekao da svojim fanovima priprema neka iznenadjenja !!! :smile:

Eto ljudi,ja sam ukratko prepricala text koji sam dobila mailom jer on ima nekih 30-ak strana,pa nisam mogla sve da copy-paste,ali ovo je ono najbitnije !!! A i bolje da vam napisem na srpskom nego da vam posaljem na engleskom !!! Bas je divan,nezan i vredan,bez obzira na sve !!!A i dobar je otac nema sta !! Znaci ocekujmo njegov album,a ja verujem u njega da ce povratiti popularnost i da ce ponovo u svetu biti poznat kao KRALJ POPA,a da ce onu malu dijabolu Justina staviti na mesto koje zasluzuje !!! Uspece on u svemu!!! :D :D :D

E Billie, evo mene u skoli pa neman mnogo vremena da pisem ...
Samo imam da ti kazem da...ma sta god ljudi pricali Majkl ce uvek biti kralj popa! Tako je Elizabet rekla i to nije titula koja moze da se oduzima ili gubi, to je jednostavno Majkl..
Dzastn se nije ni rodio kada je nas Majkl bio na tronu..
Robi, Dzastin i co. su samo prolazne faze...ljudi koji ga samo kopiraju, falsevi...
Jedva cekam da ih Majkl sve oduva kada se pojavi i zablista na turneji i sa novim albumom..
Bog ce se ponovo vratiti na Zemlju!

Znam.\
Jedva cekam da dodjem kuci, da ne gledam ove morone sto ga pljuju kad god me vide..
Volela bih da nas Majkl konacno jednom poseti i da jos jednom pokaze svetu ko je najboji!
Jedva cekam da se samo pojavi njegov spot na tv...nece silaziti sa prvog mesta, a "kopije" neka se slikaju!
i volela bih da Majkl ponovo napravi djumbus, i pokrene novu revoluciju..

Znam i ja bih to volela !!! Volela bih da u to sto je rekao da ce obici mnogo vise zemalja ubraja i nas !!! Ali... :-( Ajde necu opet da budem pesimista !!! Bilo bi dobro ako ne dolazi kod nas da dodje u Madjarsku,u tom slucaju idemo organizovano odavde,kao kad je Britni bila !!! Mada onda nam prvi red otpada,dok stignemo tamo ovo ono !!! Nista preko tih debila samo uzmemo karte a prevoz nadjemo sami !!! Idemo 3 dana ranije !!! Mozda ako se ja dotle izvezbam bas dobro sa voznjom odemo i kolima !!! :p

katy:
Znam.\
Jedva cekam da dodjem kuci, da ne gledam ove morone sto ga pljuju kad god me vide..
Volela bih da nas Majkl konacno jednom poseti i da jos jednom pokaze svetu ko je najboji!
Jedva cekam da se samo pojavi njegov spot na tv...nece silaziti sa prvog mesta, a "kopije" neka se slikaju!
i volela bih da Majkl ponovo napravi djumbus, i pokrene novu revoluciju..
E i reci tim oko tebe koji ga pljuju cim te vide da olade malo !!! Dzabe se gube !!! ;)

Billie Jean:
E i reci tim oko tebe koji ga pljuju cim te vide da olade malo !!! Dzabe se gube !!! ;)

Ma, pusti ih da se udave u gluposti! Kada neko nema mozak, nema mu pomoci!
Cim sam dosla u ovu jeb.. skolu, znala sam da cu biti jedini uljez medju svim seljacima!
I drago mi je sto sam uspela da opstanem u ovakvom groznom okruzenju..
Bilo je i tezih vremena, ali kada sam shvatila da sam konacno pronasla sebe, zakljucila sam da mi je to najvaznije!
Kada pronadjes svoje mesto, uvek ces stajati sa obe noge na zemlji!

Billie Jean:
Znam i ja bih to volela !!! Volela bih da u to sto je rekao da ce obici mnogo vise zemalja ubraja i nas !!! Ali... :-( Ajde necu opet da budem pesimista !!! Bilo bi dobro ako ne dolazi kod nas da dodje u Madjarsku,u tom slucaju idemo organizovano odavde,kao kad je Britni bila !!! Mada onda nam prvi red otpada,dok stignemo tamo ovo ono !!! Nista preko tih debila samo uzmemo karte a prevoz nadjemo sami !!! Idemo 3 dana ranije !!! Mozda ako se ja dotle izvezbam bas dobro sa voznjom odemo i kolima !!! :p

ha, kad bi dosao u Madjarsku, ne da bi otisla mesec dana ranije, ..pa preselila bih se tamo.
Stvarno Ne znam sta bih radila bez prvog reda!?
Nekako...sve bih dala na ovom svetu samo da ga jednom vidim uzivo kako peva!
Bas bi mi bilo zao da ne vidim nesto sto mi najvise znaci u zivotu.., ali kao sto je tyra rekla, postoji i ljubav koju osecamo prema nekome koga ne poznajemo i koga nikada nismo videle i ko zna da li cemo ga ikada videti...bitno je da ga samo volimo i podrzavamo, a ostalo ce doci na svoje mesto!

Lucky girl:
to ja necu doziveti :P
Lucky to je bila hiperbola !!! :p Ja sama kolima ne smem da odem ni do solitera preko puta a kamoli negde dalje !!! A ti znas da mi je najveca zelja u zivotu da vidim Majkla pa onda sve ostalo !!! Znaci,kad prigusti spreman si na sve,tako da meni od toga recimo zavisi da li cu biti u prvom redu i videti Majkla izbliza sela bih bez problema u kola i otisla !!! :p To je nesto sto se desava jednom u zivotu i vise nikada !!! Majkl je Majkl !!! :p

Billie Jean:
Lucky to je bila hiperbola !!! :p Ja sama kolima ne smem da odem ni do solitera preko puta a kamoli negde dalje !!! A ti znas da mi je najveca zelja u zivotu da vidim Majkla pa onda sve ostalo !!! Znaci,kad prigusti spreman si na sve,tako da meni od toga recimo zavisi da li cu biti u prvom redu i videti Majkla izbliza sela bih bez problema u kola i otisla !!! :p To je nesto sto se desava jednom u zivotu i vise nikada !!! Majkl je Majkl !!! :p
hehe,znam,salila sam se ;)

a170.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back