Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
ma ja sam mislila da je nov slucaj...i onda pomislih ako jeste nov e mozda onda jeste pedofilBillie Jean:Ma nije hvala Bogu !!! Hehe...to je reseno !!! Ti me prepade malopre,reko nije valjda da sumnjas u njega !!!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ja sam mislila da je nov slucaj...i onda pomislih ako jeste nov e mozda onda jeste pedofilBillie Jean:Ma nije hvala Bogu !!! Hehe...to je reseno !!! Ti me prepade malopre,reko nije valjda da sumnjas u njega !!!![]()

Pa kad bi se pokrenuo novi slucaj i ja bih se zapitala !!! ali ova zenetina se nije zalila na ono sto je oslobodjen optuznice tako da se ovaj slucaj hvala Bogu zatvorio !!! Ali da krene novi slucaj...hm...Lucky girl:ma ja sam mislila da je nov slucaj...i onda pomislih ako jeste nov e mozda onda jeste pedofil
Pa da...u tom slucaju bih se,kazem ti ,cak i ja zapitala !!! Ali naglasak je na tome CAK I JA !!! A kamoli neko drugi !!!Lucky girl:e pa to...na to sam mislila

eto , i vi ste nedostajale meni . . .Billie Jean:Jaoooooooooooo Tyraaaaaaaaaa !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! Dosla si !!! Nedostajala si nam !!! :smile:
ooh , i missed u . . .katy:Welcome back, my sister/.....................
Pa sad...nista konkretno novo !!! Sve po starom !!! Bas se ni kod Majkla nista ne desava !!!tyra:eto , i vi ste nedostajale meni . . .
ima li neceg konkretno novog , da ne bi listala strane ?
Billie Jean:Pa da...u tom slucaju bih se,kazem ti ,cak i ja zapitala !!! Ali naglasak je na tome CAK I JA !!! A kamoli neko drugi !!!![]()
Billie Jean:Pa nije pedofil !!! Jedino je on dao povoda za to da ga terete !!! Samo je on napravio mesto gde ce deca da se igraju,bez lose namere ,vec da bi im pricinio zadovoljstvo i da bi uzivali i da bi im na neki nacin pruzio ono sto on u detinjstvu nije imao !! Problem je u tome sto je on crnac,a svi znamo kako se tamo ophode prema njima !!!
Pa da,zato je i doslo do svega ovoga ! On fizicki nije crn,ali ce uvek biti crnac i uvek ce se tako ophoditi prema njemu !!! Na zalost tako je !!! :-(katy:Upravo..Svaki crnac koji uspe u belom svetu...samo cekaju da ga slome,,,oduvek je tako bilo, i kroz istoriju kad pogledamo, samo su crnci bili robovi !
Billie Jean:Sta sve prati jedan koncert Michael Jackson-a
(interesantni podaci i cinjenice)
turneji, potreba za strujom je bila tolika, da je vise delova grada ostalo bez struje.
# Michael zbog sujeverja, sat vremena pred koncert ni sa kim ne razgovara.
Interesantni podaci...

Billie Jean:Majkl Dzekson se predao policiji
Americka zvezda Majkl Dzekson predao se juce kalifornijskoj policiji, nakon optuzbi da je seksualno zlostavljao jednog maloletnika, saopstio je serif u Santa Barbari.
Dzeksonu preti vise decenijska zatvorska kazna.
"Majkl Dzekson je uhapsen u podne na aerodromu u Santa Barbari i sada se nalazi u glavnom oblasnom zatvoru", rekao je novinarima serif Dzim Anderson.
Americke TV stanice prikazale su Dzeksona obucenog u crno i sa lisicama na rukama u trenutku dok ga je nekoliko policajaca u civilu sprovodilo u zgradu zatvora.
Tuzilac Tom Snedon najavio je ranije da ce protiv poznatog pevaca biti podignuta zvanicna optuznica i da bi on mogao da bude privremeno pusten, ako plati kauciju od tri miliona dolara koliko je odredio sud.
Kako je policija saopstila, Dzekson (45) se tereti za vise krivicnih dela. Policija dodaje da je nalog za hapsenje izdat nakon svedocenja jedne "kooperativne zrtve", za koju su americki mediji utvrdili da je rec o 12-godisnjem decaku.
"Skandalozne optuzbe protiv Majkla Dzeksona su lazne. Majkl nikada ne bi povredio dete. Te uvredljive i potpuno neosnovane optuzbe pokazace se na sudu kao pogresne", rekao je Bakerman.
P.S.Ja stvarno nisam znala da se on sam predao !!! :-| To je jos jedan dokaz da nije kriv za ovo za sta su ga teretili !!! Da je bio kriv,sigurno se ne bi predao jer bi znao da ce naci sve dokaze protiv njega !!! Jao ovo sto sam saznala odusevilo me je !!! Sad je u mojim ocima jos veci heroj !!! Sam se predao,ne mogu da verujem !!! Ljudi meni postaje sve draze sto ga volim !!! Sve me vise odusevljava !!! Dusa moja,rasplakala sam se sada !!!![]()
katy:E, da i za ono u pidzami,, isto kao kod mene..pogotovo za vreme letnjeg raspusta, ne izlazim iz pidzame po ceo dan, sve dok me keva ne savata i presvuce me![]()
Aha,znam,videla sam to malopre !!!Lucky girl:to je poslednje sto su pisali