- Poruka
- 4.765
U fazonu "usponi i padovi MJ"...bila je 100x na tvSandraMJ:koja je emisija bila na vh1 pre neki dan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U fazonu "usponi i padovi MJ"...bila je 100x na tvSandraMJ:koja je emisija bila na vh1 pre neki dan?
SandraMJ:katy tvoj predposlednji post me raspalakao...ozbiljno
evo me na informatici i suzdrzavam se lo...
svaka cast na postu...
drago mi je sto ipakima ljudi u ovoj zemlji koji ga shvataju i ne osudjuju...
MICHAEL JACKSON JE STVARNO OLICENJE DOBROTE...
Upravo tako!Billie Jean:Iskreno,mislim da nije to htela da kaze,ne da seka i ceca teraju ljude da ih slusaju,vec da primitivci,tj.danasnje drustvo,namecu sta treba da se slusa da bi bio in ,a drugi pokleknu !!! U tom pogledu nametnuto,a ne da se namecu ceca i seka narodu !!!![]()
U tome je fora..Slicna je prica i kod mene..tyra:ja sam uvek bila stranger po tom pitanju .
na casu svi odvale lepi grome moj , a ja u majci guns ' n ' roses slusam thriller . i nikada mi niko nije rekao nesto negativno u vezi toga , cak su uvek svi pricali kako sam gotivna jer se toliko razlikujem i onda dolaze kod mene , pitaju me sve i svasta ie meni lepo . bitan je samo stav .
ja se nikad nisam trudila da budem razlicita , uvek sam bila takva .
Stvarno nisam cula.Billie Jean:E,ljudi,da li ste culi pesmu Serious effect,i ako jeste kako vam se svidja ???Jes da je iz Dangerous perioda,al nema veze !!! Zanima me vase misljenje o njoj !![]()
Pa ona je very rare,nego cisto pitam !!! Nije je izdao,al sam nasla na nekom sajtu citav spisak rare pesama !!!Skidala sam ja sa neta,a nesto mi je i drugarica skidala pa slala !!!Inace nema te pesme na cdu !!!katy:Stvarno nisam cula.
U petak dobijam jos neke stvarcice o Majklu...pa ce se mozda naci medju njima..
vidis , a ja se nikada nisam ni trudila da se promenim .katy:U tome je fora..Slicna je prica i kod mene..
Uvek sam se razlikovala od drugih...po svemu, bilo da je to:nacin razmisljanja,ponasanje,oblacenje...
U nekim situacijama sam najvise zelela da ne budem tako "razlicita", jer me je svako dozivljavo na drugaciji nacin, a ja to nisam zelela.
Jednostavno nisu uspeli da me ukapiraju..nisu shvatali kako mogu da spajam nespojive stvari, kako najtezim stvarima prilazim sa osmehom na licu(mislili su i da sam narkoman, zato sto se uvek smejem),govorili su da sam detinjasta...
Pokusavala sam da promenim mnoge stvari kod sebe,ali uvek se sve vracalo na staro.
Vremenom sam digla ruke od menjanja sebe i prihvatila cinjenicu da sam jednostavno takva i da nema svrhe menjati se..
Sta mislim o promeni njegovog fizickog izgleda ?! Hm,pa nista posebno,lep je i pre i sada !!! Sobzirom da se nije beleo svojevoljno,tu se nema sta reci,svidja mi se i kao crnac i kao belac !!! Mislim da je malo s nosem preterao,al dobro,njegova stvar,ni za to nije u potpunosti on kriv vec njegov otac sto mu je nabio kompleks velikog nosa,dajuci mu "divan" nadimak !!! Iskreno,mislim da mu bolje stoji stara frizura,tj.kovrdzava kosa !!! Jedino to !!! Nemam vise sta dodati !!! Sve u svemu,sta god da uradi svidja mi se !!!katy:E ja sad palim na engleski... Znam da je glupo i da je mozda vec pominjano ali, zelela bih da mi kazete sta mislite o njegovoj promeni fizickog izgleda...
agree ! totaly !Billie Jean:Sta mislim o promeni njegovog fizickog izgleda ?! Hm,pa nista posebno,lep je i pre i sada !!! Sobzirom da se nije beleo svojevoljno,tu se nema sta reci,svidja mi se i kao crnac i kao belac !!! Mislim da je malo s nosem preterao,al dobro,njegova stvar,ni za to nije u potpunosti on kriv vec njegov otac sto mu je nabio kompleks velikog nosa,dajuci mu "divan" nadimak !!! Iskreno,mislim da mu bolje stoji stara frizura,tj.kovrdzava kosa !!! Jedino to !!! Nemam vise sta dodati !!! Sve u svemu,sta god da uradi svidja mi se !!!
Pa znas kako !!! Tacno je da svaki pevac,pevacica i bilo ko u zivotu ima svoje uspone i padove !!!Mislim da ga ti prihvatas tako,zato sto ne mozes nista da promenis,ali da je drugacije bilo prihvatila bi ga i tako verovatno,jer u tom slucaju ne bi postojali neki segmenti njegove karijere koji danas postoje !!! Mada vecina fanova bi iz njegove karijere izbacila sudjenje,svaka ti cast ako ti ne bi !!!katy:Ja ne bih nista menjala...Najbolje mi je ovako kako je..Ja njega volim bas zato sto su mu zivot i karijera ispunjeni dobrim i losim stvarima...postoji ravnoteza, jer kada bih nesto "promenila", drugacije bih ga dozivljavala, a to ne zelim.. Jednostavno prihvatam sve lose cinjenice vezane za njega i uzivam u savrsenoj muzici.
Pih,niko ne zna vise sta da pise !!!tyra:imam inspiracionu blokadu sto se tice ove teme .
ne znam sta da pisem .
Dajte nesto ljudi o njemu,hocu da dodje neko i da ga zestoko ispljuje,da se bar raspravljam sa nekim !!!Ovo je monotono !!! Pocecu ja na kraju da ga pljujem kolko ce me smoriti ovo sto ga ovde svi hvale !!!
Tema postaje zestooooooooki smor !!!Billie Jean:Pa znas kako !!! Tacno je da svaki pevac,pevacica i bilo ko u zivotu ima svoje uspone i padove !!!Mislim da ga ti prihvatas tako,zato sto ne mozes nista da promenis,ali da je drugacije bilo prihvatila bi ga i tako verovatno,jer u tom slucaju ne bi postojali neki segmenti njegove karijere koji danas postoje !!! Mada vecina fanova bi iz njegove karijere izbacila sudjenje,svaka ti cast ako ti ne bi !!!![]()
I to je tacno,mada bih ja volela da se ipak nije desilo i da mogu da ga izbacim !!! Al sad,kad je vec do toga doslo tako je kako je,nema menjanja !!!Nista se ne moze menjati ! Ali da mogu navela sam stvari koje bih eventualno promenila,a posto je nemoguce prihvatila sam stvari kakve jesu !!!katy:Jeste tako..Stvarno, nista ja tu ne bi dir'la, bas zato sto ne mogu da promenim..Jednostavno sudjenje se desilo, proslo je..idemo dalje..