Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo kazes Billie, Majkova muzika nije za ljude sa manjim brojem IQ..
Kada je neko glup - ne razume engleski, Kada je neko glup, a pritom i slep - ne razume njegovu muziku
Ljudi su jednostavno udavljeni gluposcu..

Gluposti nema pomoci!

Zalim ljude koji nisu okusili osecaj da sa razumevanjem slusaju pesme..da im se prepuste,da ih osete u sebi, da stvore sliku u glavi dok slusaju njegov plemeniti glas koji postepeno putuje kroz njihove usi dopiruci do mozga...jao izgubi se ja u ovom sastavu...ne obracajte mnogo paznje na ove poslednje recenice...

HEAL THE WORLD

Pa meni je glupo,ne samo kad je MJ u pitanju,nego uopste,kad slusas neku pesmu da ne razumes !!! Koja je svrha onda !!! Ja bar volim da razumem ono sto slusam !!! Jos pogotovo ako je text lep kao sto su svi njegovi !!! ;)

Naravno...Sada mogu da zamislim sta propustaju danasnje prostakuse koje uce reci "pesama" ( sa domace, turbo folk scene) napamet..reci koje su nabacane bez ikakvog redosleda, tek onako da se rimuju..

Ne postoji nista lepse od slusanja pesme koja ima smisla, koja ti nesto porucuje..
Kada slusas takvu pesmu tacno osetis svaku njenu komponentu..Osetis zvuk instrumenata, prelep glas i reci...
Ja svaku Majklovu pesmu dozivljavam kao pricu koja je docarana muzikom..pricu koju mi on prica...a ja onako prepusteno slusam

katy:
Naravno...Sada mogu da zamislim sta propustaju danasnje prostakuse koje uce reci "pesama" ( sa domace, turbo folk scene) napamet..reci koje su nabacane bez ikakvog redosleda, tek onako da se rimuju..

Ne postoji nista lepse od slusanja pesme koja ima smisla, koja ti nesto porucuje..
Kada slusas takvu pesmu tacno osetis svaku njenu komponentu..Osetis zvuk instrumenata, prelep glas i reci...
Ja svaku Majklovu pesmu dozivljavam kao pricu koja je docarana muzikom..pricu koju mi on prica...a ja onako prepusteno slusam
Potpuno se slazem sa tobom !!! Kod njegovih pesama se ne zna da li je bolji text,muzika,ili spot koji uradi za pesmu !!! A ovi Grandovci i ta sr***,ako je to muzika,ja odoh da se bacim sa prvog mosta !!!

Billie Jean:
Potpuno se slazem sa tobom !!! Kod njegovih pesama se ne zna da li je bolji text,muzika,ili spot koji uradi za pesmu !!! A ovi Grandovci i ta sr***,ako je to muzika,ja odoh da se bacim sa prvog mosta !!!

E Billie kako to uvek nadjes pravi sinonim za grandovce...pa to je komirajuce za moje zivce...umirem od smeha..jos kada si rekla >kuknjava<...pa odusevila sam se!

E da, ovo za spotove sam zaboravila da spomenem. Stvarno ima ubedljivo najbolje spotove...i kada bi ih uporedili sa spotovima drugih muzicara, opet bi bili neuporedivi.
Nema sta..Majk se toliko razlikuje od drugih, uvek je bio poseban..(covek je unikat!)

dobro , sada svi znamo koliko je michael fantastican .
hajde konkretno da raspravljamo o necemu .
sta mislite o prvoj optuzbi da je majkl zlostavljao maloletnika ? to je bilo ' 92 , 3 , 4 nisam sigurna tacno koje godine .pogledacu .

tyra:
dobro , sada svi znamo koliko je michael fantastican .
hajde konkretno da raspravljamo o necemu .
sta mislite o prvoj optuzbi da je majkl zlostavljao maloletnika ? to je bilo ' 92 , 3 , 4 nisam sigurna tacno koje godine .pogledacu .
Uh,mislim da je to cista glupost,samo da mu se uzmu pare !!!Cini mi se da je to bilo ' 94.al nisam 100 % sigurna !!! Nelogicno je da se okomio samo na dvojicu malih pedercica,od toliko dece koja su bila tu !!! Ako je pedofil ne bira koga ce da zlostavlja !!! Ne bi zlostavljao samo 2 kretena vec i ostale decake koji su bili tu !!! A u ostalom,koji bi roditelj bio debil da cuti za bilo koje pare,a da mu neko maltretira dete !!! Samo roditelj koji je zestoko poremecen !!! Tako da,bunilo bi se sigurno jos roditelja !!! Majkl je i rekao,ta zena,majka malog ''jadnicka'' je dosla da ga moli za pomoc,jer joj je sin bolestan od raka,a nema sredstava da ga leci !!! Naravno on je pristao da pomogne,ali eto kako mu se vraca !!! To je bila cista namestaljka !!!

katy:
E Billie kako to uvek nadjes pravi sinonim za grandovce...pa to je komirajuce za moje zivce...umirem od smeha..jos kada si rekla >kuknjava<...pa odusevila sam se!

E da, ovo za spotove sam zaboravila da spomenem. Stvarno ima ubedljivo najbolje spotove...i kada bi ih uporedili sa spotovima drugih muzicara, opet bi bili neuporedivi.
Nema sta..Majk se toliko razlikuje od drugih, uvek je bio poseban..(covek je unikat!)
Hehe...pa nego sta je nego kuknjava,ko da ih neko kolje pa oni nemaju drugog izlaza nego da vriste i piste ko debili,i to promukli !!! ;)

Lucky girl:
e da i billie secas se kad smo pricale o milosu pa si rekla da nabija svoje misljenje,pa evo ga ti sad upravo radis to,insistitrajuci na tome da samo glupi ljudi slusaju grand
Izvini sto te citiram dok se obracas Billie, ali moram ovo reci.

Samo Glupi i primitivni ljudi slusaju ono sto im neko namece. Posto u ovoj nasoj drzavi postoji vecina ljudi koja ima uske vidike, logicno je da ce slusati ono sto cuju u neposrednoj okolini, Na Balkanu, gde je svo djubre ovoga sveta skladisteno na jednom mestu.Posto je primitivizam i te kako prisutan danas medju nama, glupi ce imati tu nesrecu da okuse samo najgore stvari(za koje nisu ni svesni da su najgore) , dok ce pametni i inteligentni ljudi uspeti da ostanu sa obe noge na zemlji.

Lucky girl:
e da i billie secas se kad smo pricale o milosu pa si rekla da nabija svoje misljenje,pa evo ga ti sad upravo radis to,insistitrajuci na tome da samo glupi ljudi slusaju grand
Da,ali ja sam rekla svoje misljenje,a nikoga ne ubedjujem u to !!! A on je cesto u tome uporan,iako zna da ja obozavam Majkla !!! Ja to nikad ne bih rekla nekome ko recimo obozava, lupam Seku Aleksic !!! U tome je razlika !!! ;)

katy:
Izvini sto te citiram dok se obracas Billie, ali moram ovo reci.

Samo Glupi i primitivni ljudi slusaju ono sto im neko namece. Posto u ovoj nasoj drzavi postoji vecina ljudi koja ima uske vidike, logicno je da ce slusati ono sto cuju u neposrednoj okolini, Na Balkanu, gde je svo djubre ovoga sveta skladisteno na jednom mestu.Posto je primitivizam i te kako prisutan danas medju nama, glupi ce imati tu nesrecu da okuse samo najgore stvari(za koje nisu ni svesni da su najgore) , dok ce pametni i inteligentni ljudi uspeti da ostanu sa obe noge na zemlji.
Pa jako si lepo to srocila !!! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back