Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
majkl nije za glupe???????????? jojjjjjjjjj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako ces samo bzvz da slusas muziku a da nista ne razumes,nije to to !!!Lucky girl:majkl nije za glupe???????????? jojjjjjjjjj
Make it a better placekaty:HEAL THE WORLD
Potpuno se slazem sa tobom !!! Kod njegovih pesama se ne zna da li je bolji text,muzika,ili spot koji uradi za pesmu !!! A ovi Grandovci i ta sr***,ako je to muzika,ja odoh da se bacim sa prvog mosta !!!katy:Naravno...Sada mogu da zamislim sta propustaju danasnje prostakuse koje uce reci "pesama" ( sa domace, turbo folk scene) napamet..reci koje su nabacane bez ikakvog redosleda, tek onako da se rimuju..
Ne postoji nista lepse od slusanja pesme koja ima smisla, koja ti nesto porucuje..
Kada slusas takvu pesmu tacno osetis svaku njenu komponentu..Osetis zvuk instrumenata, prelep glas i reci...
Ja svaku Majklovu pesmu dozivljavam kao pricu koja je docarana muzikom..pricu koju mi on prica...a ja onako prepusteno slusam
billie nemoj da mi se bacas !Billie Jean:Potpuno se slazem sa tobom !!! Kod njegovih pesama se ne zna da li je bolji text,muzika,ili spot koji uradi za pesmu !!! A ovi Grandovci i ta sr***,ako je to muzika,ja odoh da se bacim sa prvog mosta !!!
Pa ali ja se necu baciti jer Grand nije muzika,nego kuknjava !!! A ja sam rekla ako je to muzika ja skacem !!! Tako da opusteno,ne brini,mama ti je jos ziva !!! Ne da Majkl da se bacim !!!tyra:billie nemoj da mi se bacas !
zamalo i ja juce da poginem !

Good nighttyra:dobro je . . .
zabrinuh se !
otisla sam , spava mi se .
MJ4EVER
pa mogu i glupi ljudi da ga slusajuBillie Jean:Pa ako ces samo bzvz da slusas muziku a da nista ne razumes,nije to to !!!![]()
Billie Jean:Potpuno se slazem sa tobom !!! Kod njegovih pesama se ne zna da li je bolji text,muzika,ili spot koji uradi za pesmu !!! A ovi Grandovci i ta sr***,ako je to muzika,ja odoh da se bacim sa prvog mosta !!!
Uh,mislim da je to cista glupost,samo da mu se uzmu pare !!!Cini mi se da je to bilo ' 94.al nisam 100 % sigurna !!! Nelogicno je da se okomio samo na dvojicu malih pedercica,od toliko dece koja su bila tu !!! Ako je pedofil ne bira koga ce da zlostavlja !!! Ne bi zlostavljao samo 2 kretena vec i ostale decake koji su bili tu !!! A u ostalom,koji bi roditelj bio debil da cuti za bilo koje pare,a da mu neko maltretira dete !!! Samo roditelj koji je zestoko poremecen !!! Tako da,bunilo bi se sigurno jos roditelja !!! Majkl je i rekao,ta zena,majka malog ''jadnicka'' je dosla da ga moli za pomoc,jer joj je sin bolestan od raka,a nema sredstava da ga leci !!! Naravno on je pristao da pomogne,ali eto kako mu se vraca !!! To je bila cista namestaljka !!!tyra:dobro , sada svi znamo koliko je michael fantastican .
hajde konkretno da raspravljamo o necemu .
sta mislite o prvoj optuzbi da je majkl zlostavljao maloletnika ? to je bilo ' 92 , 3 , 4 nisam sigurna tacno koje godine .pogledacu .
Hehe...pa nego sta je nego kuknjava,ko da ih neko kolje pa oni nemaju drugog izlaza nego da vriste i piste ko debili,i to promukli !!!katy:E Billie kako to uvek nadjes pravi sinonim za grandovce...pa to je komirajuce za moje zivce...umirem od smeha..jos kada si rekla >kuknjava<...pa odusevila sam se!
E da, ovo za spotove sam zaboravila da spomenem. Stvarno ima ubedljivo najbolje spotove...i kada bi ih uporedili sa spotovima drugih muzicara, opet bi bili neuporedivi.
Nema sta..Majk se toliko razlikuje od drugih, uvek je bio poseban..(covek je unikat!)
Jeste,ali grand,posto jedino to razumeju !!! to su ti koji uzdizu indiru,seku ,cecu i kompaniju,jer ne razumeju nista drugo!Lucky girl:pa mogu i glupi ljudi da ga slusajua iako cemo tako onda sta ,kao muzika nije za glupe?
Izvini sto te citiram dok se obracas Billie, ali moram ovo reci.Lucky girl:e da i billie secas se kad smo pricale o milosu pa si rekla da nabija svoje misljenje,pa evo ga ti sad upravo radis to,insistitrajuci na tome da samo glupi ljudi slusaju grand
Da,pa i ja se ponosim time,da i mi u necemu budemo prvi !!!tyra:iskreno , boli me za grand & co .
billie , nisam imala kredita da ti odgovorim danas , ali ponosna sam sto sam poremeceni michaelov fan !
![]()
Da,ali ja sam rekla svoje misljenje,a nikoga ne ubedjujem u to !!! A on je cesto u tome uporan,iako zna da ja obozavam Majkla !!! Ja to nikad ne bih rekla nekome ko recimo obozava, lupam Seku Aleksic !!! U tome je razlika !!!Lucky girl:e da i billie secas se kad smo pricale o milosu pa si rekla da nabija svoje misljenje,pa evo ga ti sad upravo radis to,insistitrajuci na tome da samo glupi ljudi slusaju grand
Pa jako si lepo to srocila !!!katy:Izvini sto te citiram dok se obracas Billie, ali moram ovo reci.
Samo Glupi i primitivni ljudi slusaju ono sto im neko namece. Posto u ovoj nasoj drzavi postoji vecina ljudi koja ima uske vidike, logicno je da ce slusati ono sto cuju u neposrednoj okolini, Na Balkanu, gde je svo djubre ovoga sveta skladisteno na jednom mestu.Posto je primitivizam i te kako prisutan danas medju nama, glupi ce imati tu nesrecu da okuse samo najgore stvari(za koje nisu ni svesni da su najgore) , dok ce pametni i inteligentni ljudi uspeti da ostanu sa obe noge na zemlji.