Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lucky girl:
aj da cujemo sad tyru :)
tyru nervira sledece :
njegov glas . dok prica . ponekad . on inace ima nezan glas , a nekada toliko spusti ton , pa zvuci kao neka devojcica . ali to se ne desava uvek .
nervira me i ono plakanje sto je billie pominjala . u principu to je ok fora , ali mnogo oduzi .
pre neki dan , gledajuci moonwalker po prvi put , iznervirala me je presudna scena filma , kada se on , maltene , pretvori u space shuttle i sjebe njih 16 000 , koliko ih je vec . . . - ok , majkl , sreco , ali mi nismo veverice .
nervira me u spotu za childhood . bar prve tri sekunde , jer to je jedini njegov spot koji nisam pogledala . kazem prve tri sekunde , jer momentalno prebacujem na neki drugi spot . ne mogu da ga gledam tad . nemam snage .
i za kraj - stanje njegovih noktiju u poslednje dve godine . ja ne znam da li ih on lakira nekom svetlo smedjom bojom ili sta im radi , ali uopste mi se ne svidjaju . mada , mozda ta boja ima veze sa vitiligom , pa ako je tako , naravno da mu ne zameram .
u fizickom smislu , povecala bi mu malo nos i sve bih dala da i dalje ima cokoladnu boju koze tj . da je i dalje melez , ali on tu nista ne moze da uradi niti je kriv za to , samo to je moja zelja .
eto .

tyra:
evo ja ti se obracam i zelim da izjavim da je decko sa slika prelep . :p
Pa drago mi je da neko ima sta da kaze na tog lepotana !!! Hvala sto ste se obratili glavnom i odgovornom uredniku slika pod nazivom MJJ PHOTO PRODUCTION !! Ako budete zeleli obratite se ponovo !!! Vrata su vam otvorena,sa pogledom na plazu !!! :p

Billie Jean:
E volela bih i to da vidim !!! Kako bi dokazao da je zlostavljao decu,to me zivo zanima !!!Kad bi ga tuzio dobio bi sipak od koga ni kasiku dzema ne bi mogao da napravis koliko bi bio mali !!! Tako da u tom slucaju bi mogao samo da sanjas tih 1000 000 $ ...

E vidis, fazon je u tome sto ne moras da dokazes nista, jer on odma daje taj million :lol: Kako to da je platio svakom klincu koji ga je tuzio? :lol:

Billie Jean:
Pa drago mi je da neko ima sta da kaze na tog lepotana !!! Hvala sto ste se obratili glavnom i odgovornom uredniku slika pod nazivom MJJ PHOTO PRODUCTION !! Ako budete zeleli obratite se ponovo !!! Vrata su vam otvorena,sa pogledom na plazu !!! :p
za mene su vrata kod tebe uvek otvorena , ja to znam . :-D
PLAZO JEDNA

blastmaster:
E vidis, fazon je u tome sto ne moras da dokazes nista, jer on odma daje taj million :lol: Kako to da je platio svakom klincu koji ga je tuzio? :lol:
sreco .
opsta cinjenica nakon sudjenja majklu je ta da mu je popularnost drasticno opala .
to priznajem .
cim je MJ saznao da je protiv njega podignuta optuznica , znao je da ce se to desiti [ pad popularnosti , lincovanje od strane medija , zatvorena mnoga vrata , gubljenje prijatelja i ostala zla ] .
pa , ako malo razmislis , jackson bi u tom slucaju MOMENTALNO podelio te milione onima koji su ga tuzili i danas ti ne bi mogao da napises ovo sto sam citirala , jer sudjenja i svih gore navedenih stvari ne bi bilo .
medjutim , to majkl nije uradio i dozvolio je da mu se sjebe ceo zivot . covek je isao na rochishta , imao advokate , dokazao svoju nevinost i sada vam svima **** keve .
odnosno , **** keve takvima kao sto si ti .
ne shvataj ovo suvise licno , ali shvati da ti nije mesto ovde .

tyra:
sreco .
opsta cinjenica nakon sudjenja majklu je ta da mu je popularnost drasticno opala .
to priznajem .
cim je MJ saznao da je protiv njega podignuta optuznica , znao je da ce se to desiti [ pad popularnosti , lincovanje od strane medija , zatvorena mnoga vrata , gubljenje prijatelja i ostala zla ] .
pa , ako malo razmislis , jackson bi u tom slucaju MOMENTALNO podelio te milione onima koji su ga tuzili i danas ti ne bi mogao da napises ovo sto sam citirala , jer sudjenja i svih gore navedenih stvari ne bi bilo .
medjutim , to majkl nije uradio i dozvolio je da mu se sjebe ceo zivot . covek je isao na rochishta , imao advokate , dokazao svoju nevinost i sada vam svima **** keve .
odnosno , **** keve takvima kao sto si ti .
ne shvataj ovo suvise licno , ali shvati da ti nije mesto ovde .
Slazem se u potpunosti !!! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back