- Poruka
- 693
Mozda si upravu, on je kralj, a oni su kraljevi :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ja ti se obracam i zelim da izjavim da je decko sa slika prelep .Billie Jean:Ko ima sta da kaze,nek se obrati meni !!!![]()

dobro decko , shvatili smo .shoplifter:Mozda si upravu, on je kralj, a oni su kraljevi :-)
Pa da,al on je Kralj nad svim kraljevima !!! Dodje ti na isto.Mogu da budu oni kraljevi kolko hoce !!!shoplifter:Mozda si upravu, on je kralj, a oni su kraljevi :-)
tyru nervira sledece :Lucky girl:aj da cujemo sad tyru![]()
Pa drago mi je da neko ima sta da kaze na tog lepotana !!! Hvala sto ste se obratili glavnom i odgovornom uredniku slika pod nazivom MJJ PHOTO PRODUCTION !! Ako budete zeleli obratite se ponovo !!! Vrata su vam otvorena,sa pogledom na plazu !!!tyra:evo ja ti se obracam i zelim da izjavim da je decko sa slika prelep .![]()

tyra:dobro decko , shvatili smo .
smaras .
pali .
A i ti nakazo odmah vredjas one koji ti nista nisu krivi !!! Pocinjes da smaras jer mnogo ke*** !shoplifter:Pali ?!![]()
![]()
![]()
Zar nista pametnije ne mozes da napises?
Da znas da ce da palim... a i ja blesav pa se smaram sa tom nakazom od MJ! 8)
Billie Jean:E volela bih i to da vidim !!! Kako bi dokazao da je zlostavljao decu,to me zivo zanima !!!Kad bi ga tuzio dobio bi sipak od koga ni kasiku dzema ne bi mogao da napravis koliko bi bio mali !!! Tako da u tom slucaju bi mogao samo da sanjas tih 1000 000 $ ...
Kako to da je platio svakom klincu koji ga je tuzio? 
Posto nisi pratio sudjenje i o tome nista ne znas bolje cuti !!!Ne brukaj se vise !!!blastmaster:E vidis, fazon je u tome sto ne moras da dokazes nista, jer on odma daje taj millionKako to da je platio svakom klincu koji ga je tuzio?
![]()
Odlicna ideja.Propadas garant u tom slucaju !shoplifter:Pa to i nije tako losa ideja! :-) Cak sta vise i odlicna je!
za mene su vrata kod tebe uvek otvorena , ja to znam . :-DBillie Jean:Pa drago mi je da neko ima sta da kaze na tog lepotana !!! Hvala sto ste se obratili glavnom i odgovornom uredniku slika pod nazivom MJJ PHOTO PRODUCTION !! Ako budete zeleli obratite se ponovo !!! Vrata su vam otvorena,sa pogledom na plazu !!!![]()
sreco .blastmaster:E vidis, fazon je u tome sto ne moras da dokazes nista, jer on odma daje taj millionKako to da je platio svakom klincu koji ga je tuzio?
![]()

Slazem se u potpunosti !!!tyra:sreco .
opsta cinjenica nakon sudjenja majklu je ta da mu je popularnost drasticno opala .
to priznajem .
cim je MJ saznao da je protiv njega podignuta optuznica , znao je da ce se to desiti [ pad popularnosti , lincovanje od strane medija , zatvorena mnoga vrata , gubljenje prijatelja i ostala zla ] .
pa , ako malo razmislis , jackson bi u tom slucaju MOMENTALNO podelio te milione onima koji su ga tuzili i danas ti ne bi mogao da napises ovo sto sam citirala , jer sudjenja i svih gore navedenih stvari ne bi bilo .
medjutim , to majkl nije uradio i dozvolio je da mu se sjebe ceo zivot . covek je isao na rochishta , imao advokate , dokazao svoju nevinost i sada vam svima **** keve .
odnosno , **** keve takvima kao sto si ti .
ne shvataj ovo suvise licno , ali shvati da ti nije mesto ovde .
Posalji mi na mail koju hoces pa cu da ti smanjim !!!tyra:jbt , billie kako smanjis slike , ja ih uvek sjebem pa ne lice ni na sta ! ? ? ? ? !