Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ti znas i ovako da se ja slazem sa svakom tvojom konstatacijom , uglavnom , nego nisam imala sta pametnije da napisem .
sada mi palo nesto na pamet :
u kom spotu vam je the king of EVERYTHING najbolje obucen ? ? ?

po meni :

1 . black or white [ crne pantalonice , stitnici , bela kosuljica , rukavice , sesiric ]
2 . beat it [ narandzasta jaknica zakon ]
3 . bad [ od glave do pete , mesavina pankera i rokera sa kovrdzavom kosom i najsladjom facom na svetu ]

U kom spotu mi je najbolje obucen king of EVERYTHING !Hm...
1.Black or White
2.Bad
3.Remember the time
4.Blood on the dance floor
A u kom periodu se Majkl uopste najbolje oblacio,nevezano samo za spotove? Meni definitivno u Bad periodu.Na tim koncertima je po meni bio najextra obucen.Svaki stajling iz tog perioda mi je extra.Gledam i po intervjuima,tad je definitivno bio najbolje obucen,ja bar mislim !

blastmaster:
Hmmm....treba mi kinta, razmisljam se da prikupim nekako za put u SAD, a onda da sretnem Dzeksona, pa da ga tuzim za zlostavljanje, i garantovano dobijam 1 000 000$ :lol:
E volela bih i to da vidim !!! Kako bi dokazao da je zlostavljao decu,to me zivo zanima !!!Kad bi ga tuzio dobio bi sipak od koga ni kasiku dzema ne bi mogao da napravis koliko bi bio mali !!! Tako da u tom slucaju bi mogao samo da sanjas tih 1000 000 $ ...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Prilozi

• Michael Jackson 2389.jpg
    Michael Jackson 2389.jpg
    16,5 KB · Pregleda: 5
  • Michael Jackson 2891.jpg
    Michael Jackson 2891.jpg
    17,2 KB · Pregleda: 7
  • Michael Jackson 1183.jpg
    Michael Jackson 1183.jpg
    67,5 KB · Pregleda: 6
  • Michael Jackson 491.jpg
    Michael Jackson 491.jpg
    19 KB · Pregleda: 7
  • Michael Jackson 1865.jpg
    Michael Jackson 1865.jpg
    19,9 KB · Pregleda: 6
Sta bih promenila !?! Pa nisam razmisljala o tome,al evo,pokusacu ! Nervira me na njegovim koncertima kad na kraju pesme kao place,onda cucne i legne na koleno.Nakon toga ``place`` jos pola sata,i gubi vreme,a to mu je na svakom koncertu na repertoaru bar jedanput.To je u Bukurestu bilo za pesmu She's out of my life.To mi je prvo palo na pamet sto me malo nervira.I promenila bih to sto se u nekim spotovima pravi ``previse opasan``,kao npr spot U rock my world !!! Ja taj spot volim,al mislim da se u njemu malo vise nalozio,kao i u delovima moonwalkera !!!Mada je u Moonwalkeru extra lep tako da mu oprastam. Za sada toliko od mene !!! Ako se setim jos necega javicu !!! :p

Pa i on je obican,zivi covek od krvi i mesa !!! Logicno je da i njemu nadjem neku manu!!! Mislim i bio je red da ga i ja malo kritikujem !!! Bar malo !!! ;) Mada sam bila preostra,sad se kajem !!! :p Salim se !!! :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back