ne , pazi , da mu je popularnost opala to stoji i to sam rekla jos malopre .
ali , kada sam u osmom razredu radila referat [ iz muzickog ! ! ! ] o michaelu , nasla sam neke podatke da se nakon presude da je MJ nevin prodaja njegovih albuma em vratila na staro , em se par puta i povecala , sto znaci , da su svi opet promenili misljenje o njemu tj . da mu se vratilo dosta fanova [ mada to nisu fanovi kada mu okrenu ledja , ali dobro ] i da je dobio jos puno obozavalaca . znaci , mirno smo sto se toga tice , ima nas na milione . . .
novi album ce , nadam se biti dobar , ali opet imam neki strah , znas ti billie , pricale smo o tome . turneje ce biti naravno i znam da ce nam doci ovde , uverena sam u to i sve ce proci super .
i za kraj - da li ce vratiti titulu kralja popa ?
nikad je nije ni izgubio . samim tim sto se izvukao iz ovog sr**ja i sto je celom svetu pokazao kako je veliki , hrabar covek koji je prakticno kaznjen zbog dara koji poseduje .
meni se , iskreno , nikada nije svidjala ta titula KING OF POP . ne znaci nista . on je KING OF EVERYTHING - pevanja , plesa , stila , ponasanja , manira , pameti , genijalnosti , hrabrosti , smelosti .
sada sam ga ishvalila , mozda izgleda malo preterano , ali naravno da on ima i puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mana , kao i svi mi . ali ja uvek prvo gledam dobre osobine kod ljudi , samim tim i kod njega .
'' Ne postoji savrsenstvo ; ali ako je neko najblizi toj pojavi , onda je to Michael Jackson . ''
S.K.