tyra
Domaćin
- Poruka
- 4.050
don ' t worry [ about haters ] be happy [ BECAUSE THE MAN LIKE MICHAEL EXIST ] .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
totaly agree !Billie Jean:Ok...I'm happy !!! MICHAEL IS THE BEST AND HE IS THE KING OF POP!!!![]()

E volela bih i to da vidim !!! Kako bi dokazao da je zlostavljao decu,to me zivo zanima !!!Kad bi ga tuzio dobio bi sipak od koga ni kasiku dzema ne bi mogao da napravis koliko bi bio mali !!! Tako da u tom slucaju bi mogao samo da sanjas tih 1000 000 $ ...blastmaster:Hmmm....treba mi kinta, razmisljam se da prikupim nekako za put u SAD, a onda da sretnem Dzeksona, pa da ga tuzim za zlostavljanje, i garantovano dobijam 1 000 000$![]()

Pa vrati temu da ide kako valja !!! Daj neku zestoku raspravu o njemu !Lucky girl:joj,ode mi tema![]()

Salim se !!! :-DBillie Jean:Ok...I'm happy !!! MICHAEL IS THE BEST AND HE IS THE KING OF POP!!!![]()
pa eto mozda sto ponekad izigrava tough man....ali je inace okBillie Jean:Lucky,a sta tebi smeta kod njega ? Znam da ga ne obozavas,al ga volis i znas sta radi ! Sta bi promenila ?
meni je majkl vec kralj od njihshoplifter:Jeste... posle 'Duran Duran-a' :grin:
TO LUCKY !!! SAMO NAPRED,UZ TEBE SAM !!! MAJKL JE KRALJ !!!Lucky girl:meni je majkl vec kralj od njih![]()