Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Uh,pa i ja se pitam !!!Nemam pojma !!! Ajde da smislimo opet neku temu o njemu pa da raspravljamo !!!
kiss
kissDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kissLucky , pa gde si ti ****** ?Lucky girl:vi niste normalne sto se toliko nervirate...........pa uvek ce dolaziti neki hateri i pljuvati po nekom.....ajde se malo smirite,nemate koristi od nerviranja
Ja inace volim Janet , dobro peva i igra ( Jacksonovima je to u krvi ) , a i mnogo mi je lepa .Billie Jean:Album nisam preslusala,ali mi Janet kao i uvek izgleda fenomenalno!!!Skidam album sa neta pa cu ga preslusati !!!Jel se tebi svidja? A ove pesme ne znam iz koje su godine,ako hoces mogu da ti posaljem !
Divna si . . .Billie Jean:Hehe,naravno!!!Poslacu ti veceras !! Kiss
eve metyra:Lucky , pa gde si ti ****** ?

koje sad ima nove pesme??????Billie Jean:Hehe,naravno!!!Poslacu ti veceras !! Kiss
Ne znam ni ja , verovatno ove sa novog albuma . Moguce je da je jedna procurela na net , cim je Billie ima . . .Lucky girl:koje sad ima nove pesme??????
ne verujem da su sa novog,ja sam joj preko emula skinula neke njegove kao rare pesme,ali ona mi rece da album izlazi u prolece ili sam ja to pobrkala......tyra:Ne znam ni ja , verovatno ove sa novog albuma . Moguce je da je jedna procurela na net , cim je Billie ima . . .
Sta mislite o najvecem hitu ovog leta Say , say , say od Hi Tacka , remixu Michaelovog i Paul McCartneyevog hita ?
A say,say,say mi se ipak vise svidja kad pevaju Pol i Majkl !!!Obozavam i taj spot i tu pesmu!!!