Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako nisi dobila mailove poslala sam ti juce !!! stici ce mozda sutra !!! Ako ti ne stigne sutra reci mi da ti ponovo posaljem !!! A ja nisam videla slike iz vegasa nego mi je brat pokazao video !!! Inace,Srecna ti nova godina Tyra !!!

Najnovija vest o Majklu je da ima grip !Jadan,i to bas kad i ja ! Ma to je telepatija izmedju zvezde i fana !!! :p Izjavio je da je u zivotu najteze podneo smrt Jamesa Browna,i oprostio se od njega tako sto ga je poljubio u celo !!! On mu je bio najveci idol !!! A treca stvar je da sprema posebnu misiju sa Britney Spears,i sobzirom da je i jednom i drugom pala popularnost zbog raznih stvari,kako oni to kazu,zajedno ce vratiti svoj ugled kao KING AND QUEEN OF POP.Eto Lucky,a ti ga taman kritikovala da peva sa Black Eyed Peace,a ne sa Britney,kad eto ti !!!Tako pise,a koliko je tacno...videcemo !

joj bozeeeeeeeee . . . peva sa britney spears ??? to je kao da kod nas zdravko colic ( jedina zvezda u srbiji ) peva sa indirom !!! BRITNEY KRALJICA POPA ? ? ? sve sam cula , ali ovo . . .

Billie Jean:
Najnovija vest o Majklu je da ima grip !Jadan,i to bas kad i ja ! Ma to je telepatija izmedju zvezde i fana !!! :p Izjavio je da je u zivotu najteze podneo smrt Jamesa Browna,i oprostio se od njega tako sto ga je poljubio u celo !!! On mu je bio najveci idol !!! A treca stvar je da sprema posebnu misiju sa Britney Spears,i sobzirom da je i jednom i drugom pala popularnost zbog raznih stvari,kako oni to kazu,zajedno ce vratiti svoj ugled kao KING AND QUEEN OF POP.Eto Lucky,a ti ga taman kritikovala da peva sa Black Eyed Peace,a ne sa Britney,kad eto ti !!!Tako pise,a koliko je tacno...videcemo !
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

znas kako.......ako ja ne vredjam majkla(a ne obozavam ga,volim ga i postujem,ali ne obozavam) i ako te zamolim da isto ne radis onda ucini,jer devojka zasluzuje makar zato sto je toliko ploca prodala i postigla toliki uspeh,makar zbog toga,da ne idem dalje.....tako da......kao sto ti ne das na majkla tako ni ja...........

nisam ja vredjala britney , samo sam rekla da je ne postujem kao muzicara jer to , po mom misljenju , nije . inace , bilo bi i glupo da vredjas michaela kada si upravo ti otvorila temu o njemu . meni u principu ne smeta kada neko kaze da ne voli michaela , ali zasmeju me kada dodju i tvrde neki trash o njemu , a ni sami ne znaju sta govore .
sto se spearsove tice , meni je ona mala , smesna , komercijalna starleta koja ne ume da peva , ali neko i takve voli i ceni . e , za to dajem respect - za slobodu misljenja i izbora . cvrsto stojim iza svega sto sam rekla za britney - da ne ume da peva zakljucila sam slusajuci - baby one more time , i'm a slave 4 u , overprotected , crazy , my prerogative , everytime , do somethin' , i love r'n'r . . . nisi ni svesna koliko ja znam , zato i imam pravo da sudim jer sam videla , cula , procitala i razmisljala . . .
without hard feelings , please - FREE YOUR MIND , Lucky . . .

Tyra,znas kako,mozes o njoj da kazes sta hoces,ali on ocigledno smatra da ona ima kvaliteta !!! ne peva on sa bilo kim !!! Jako je ``tezak`` po pitanju izbora pevaca sa kojima peva duete i sa kojima uopste radi !!!Doduse sa nekima peva iz postovanja jer im je idol,to su naravno Black Eyed Peace,al dobro.Njegov izbor,a on zna zasto ih bira !!! Sto kazu nikad se ne zna zasto je to dobro !!! ;) Ja recimo te degene nikad ne bih izabrala,al on vidi nesto u njima (ocigledno) !!!

Iskreno,Britney je naspram Madone,wiiiiiiiiiiii !!! Po mom misljenju daleko iznad madone !!! Madona ni u kom slucaju nije trebalo da dobije titulu Kraljice popa !!! :? :? :? Kazem po mom misljenju!!!Izvinjavam se onima koji je vole !!!

E stvarno?I meni se svidja !!!Bas je dobra,sad snima spot za tu pesmu !!! Bice super kao i svi ostali njegovi spotovi !!!I :D Jel znas mozda kad ce konacno izaci spot za pesmu one more chance?Znam da ga je dugo snimao,gledala sam kako ga snima!!!Ne izgleda lose u spotu !!! :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back