Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Ja nisam,slabo idem po zurkama !!! Sta je bilo,kako je bilo??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
post,za postoom 

zao mi je , ali mail mi nije stigao . nesto nisi dobro uradila pri slanju . . . . . nema veze , hvala ti u svakom slucaju . . .Billie Jean:Tyra,poslala sam ti mail !!! Nadam se da ce ti stici![]()
Izjavio je da je u zivotu najteze podneo smrt Jamesa Browna,i oprostio se od njega tako sto ga je poljubio u celo !!! On mu je bio najveci idol !!! A treca stvar je da sprema posebnu misiju sa Britney Spears,i sobzirom da je i jednom i drugom pala popularnost zbog raznih stvari,kako oni to kazu,zajedno ce vratiti svoj ugled kao KING AND QUEEN OF POP.Eto Lucky,a ti ga taman kritikovala da peva sa Black Eyed Peace,a ne sa Britney,kad eto ti !!!Tako pise,a koliko je tacno...videcemo !e devojko pazi malo na recnik,ja volim nju tako da respect pleasetyra:joj bozeeeeeeeee . . . peva sa britney spears ??? to je kao da kod nas zdravko colic ( jedina zvezda u srbiji ) peva sa indirom !!! BRITNEY KRALJICA POPA ? ? ? sve sam cula , ali ovo . . .
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBillie Jean:Najnovija vest o Majklu je da ima grip !Jadan,i to bas kad i ja ! Ma to je telepatija izmedju zvezde i fana !!!Izjavio je da je u zivotu najteze podneo smrt Jamesa Browna,i oprostio se od njega tako sto ga je poljubio u celo !!! On mu je bio najveci idol !!! A treca stvar je da sprema posebnu misiju sa Britney Spears,i sobzirom da je i jednom i drugom pala popularnost zbog raznih stvari,kako oni to kazu,zajedno ce vratiti svoj ugled kao KING AND QUEEN OF POP.Eto Lucky,a ti ga taman kritikovala da peva sa Black Eyed Peace,a ne sa Britney,kad eto ti !!!Tako pise,a koliko je tacno...videcemo !

sorry , ali ne dajem nikakav respect za doticnu . . . ne zasluzuje ga od mene . . . alo , nije mala britney - 2 pac ! ! !Lucky girl:e devojko pazi malo na recnik,ja volim nju tako da respect please![]()
Vazno je samo da ce Majkl pevati sa njom,i to se ne moze promeniti time sto ce neko reci nesto lose za britni!!!Bitno da je ona njemu ok