Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Npr : Cheater , Street walker , She drives me wild . . . Kao sto vidis jesam , i dobre su stvari .
Jesi li gledala neke njegove performanse , live nastupe , koncerte itd. . . .? Ja imam tih DVDa koliko zelis , ponekad se i sama zapitam kako sam uspela da ih ovoliko nakupujem . . .
Koji ti je plesni korak najbolji ( izuzev moonwalka ) ?

Nisam cula ni jednu ni drugu pesmu , nazalost . Iz koje godine su ?
Ja volim kada radi bocni moonwalk tj . kada se vrti u krug klizeci nogama sa specificnim radom ruku .
Ima toliko dobrih stvari koje on uradi , ali ne znam kako da ih nazovem .
Kako ti se svidja nova Janet ? ( album i ona sama )

Billie Jean:
Album nisam preslusala,ali mi Janet kao i uvek izgleda fenomenalno!!!Skidam album sa neta pa cu ga preslusati !!!Jel se tebi svidja? A ove pesme ne znam iz koje su godine,ako hoces mogu da ti posaljem !
Ja inace volim Janet , dobro peva i igra ( Jacksonovima je to u krvi ) , a i mnogo mi je lepa .
Ima svoj prepoznatljivi fazon i to mi se jako svidja .

Billie Jean:
Hehe,naravno!!!Poslacu ti veceras !! Kiss
Divna si . . .
Sta mislite o Michaelovim bivsim suprugama ?
Sto se tice Lise Mary Presly , fizicki mi je odvratna , mala , niska , mrsava i UVEK namrstena ! Ne znam kako su opstali i tih godinu dana u braku . Na primer ima par nastupa koje sam gledala i ona je bila na njima i kada Majkl zavrsi i svi ustanu i aplaudiraju mu , ona kao tapse , a od osmeha nista , kao da ga mrzi ! I jednom joj je Michael poslao poljubac sa scene , a ona - pogadjate - samo mu je mahnula ( NAMRSTENO ! ) .
Sto se tice Debbie Row , svaka cast sto mu je rodila dvoje dece , ali ni ona nije bila za gledanje . . . Nema Michael neki ukus po pitanju riba . . .

Pa sto se toga tice ukus mu je ocajan !!! Ne postoji odvratnija osoba od Lise Marie Presley!!!Mrzim je,odvratna mi je,ruzna i grozna !!!A Debbie mi je jos ruznija,ali malo manje odvratna od Lise !!!Neugledna je,deluje ko sankerica i to pijana !!! Sve u svemu ukus za zene mu je ocajan !!!

Ukusi se razlikuju i o tome ne vredi raspravljati,ali se vecina slaze da je Majklov ukus za biranje zene ocajan!!!Cak stavise koga god pitam to potvrdi!!!Pa on je u svemu poseban,pa cak i u biranju zena !!! To je bas simpaticno,biti drugaciji !!! :D :D :D

tyra:
Ne znam ni ja , verovatno ove sa novog albuma . Moguce je da je jedna procurela na net , cim je Billie ima . . .
Sta mislite o najvecem hitu ovog leta Say , say , say od Hi Tacka , remixu Michaelovog i Paul McCartneyevog hita ?
ne verujem da su sa novog,ja sam joj preko emula skinula neke njegove kao rare pesme,ali ona mi rece da album izlazi u prolece ili sam ja to pobrkala......

Izlazi novi album 2007. ali je izasla nova pesma,koja ce biti na tom albumu !!! Duet je i nije losa,bar na prvo slusanje !!! A ove sto si mi ti skidala jesu stare,ali ova je nova !!! Ima i jos starih koje niko nije cuo !!! :p A say,say,say mi se ipak vise svidja kad pevaju Pol i Majkl !!!Obozavam i taj spot i tu pesmu!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back