Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Makijavelli:e stvarno jedna takva ikona kao shto je majkl nije zasluzhila da prolazi kroz to shto prolazi.....samo zbog pohlepe drugih ljudi,zhalosno....![]()

a daKexi_90:da,u pravu si........kao što sam rekla i pre,eminema i 50 centa obožavam ali su mi se zgadili kada sam čula kako ga pljuju.......još kad je izašla ona pesma-just lose it i ona patiently waiting od fiftija......![]()
....jeste komichno,al nije u redu....ipak on im je kolega,a eminem je bio verovatno samo izmanipulisan,njegova kuca ochekuje da on proda shto vishe albuma,a prozivanje kolega mu se isplatilo prilichno....al ja kazhem o5,nije to morao majkl da bude....****** to je muzichka industrija.....tacno........ali eminem je svojim spotom samo pokazao koliko nema pojma,prethodne stvari jesu uticale,ali eminem,hm,mislim da neMakijavelli:ma daj uticali su svi od eminema preko medija do samih ljudi kojima se to svakodnevno servira.....mislim niko nece da unishti ono shto je majkl bio i postao a to je legenda,ali o5 ovim su ga dosta kako da kazhem ``isprljali``,imao je savrshenu karijeru i eto,hteo je da pomazhe tamo nekoj jadnoj deci,i eto kazhnjen je zato shto je hteo da bude human....jednostavno nije zasluzhio....
me me me me metyra:a sto sad zalimo michaela kada je taj pakao prosao ( hvala Bogu ) . michael se ponovo vratio u normalu .
jer neko cuo za '' skandal " na World Music Awards ?
sto nije hteo?tyra:jon bon jovi nije hteo da uruci michaelu nagradu . . . ***** jedna raspala , glumi neko ludilo . . .
))

deco sad ne dirajte mi bon-a
covek je samo malo konzervativan ali odlican muzicar
a ovako:Billie Jean:Za tvoju informaciju imao je samo 2 operacije nosa i to je sve!!!!!!
AGREE!!!!!!!!!!!!Nadya:ok, to bas ne mogu da verujem.
I hajde potrudite se da normalno shvatite resenicu iznad. Gde je sloboda misljenja? Ako se neko ne slaze sa vama, odmah je glup. Sloboda misljenja.